9 ההצהרות השטניות

Virago

New member
9 ההצהרות השטניות

בזמן האחרון התחלתי להתעניין בשטניזם, ושמעתי המון על "9 ההצהרות השטניות", אבל לא גיליתי מהן אז באתי לכאן.. קראתי כמה הודעות וראיתי שהיו דיונים בנושא, אז אם אתם יודעים מהן ההצהרות האלה, פרסמו אותן כאן בבקשה :)

The Wraith

New member
The Nine Satanic Statements

1. Satan represents indulgence instead of abstinence! 2. Satan represents vital existence instead of spiritual pipe dreams! 3. Satan represents undefiled wisdom instead of hypocritical self-deceit! 4. Satan represents kindness to those who deserve it instead of love wasted on ingrates! 5. Satan represents vengeance instead of turning the other cheek! 6. Satan represents responsibility to the responsible instead of concern for psychic vampires! 7. Satan represents man as just another animal, sometimes better, more often worse than those that walk on all-fours, who, because of his “divine spiritual and intellectual development,” has become the most vicious animal of all! 8. Satan represents all of the so-called sins, as they all lead to physical, mental, or emotional gratification! 9. Satan has been the best friend the Church has ever had, as He has kept it in business all these years! -Book Of Satan, "The Satanic Bible" By Dr. Anton Szandor LaVey, 1969 C.E

femme_fatal

New member
כל מה שרצית לדעת על שטניזם

ולא העזת לשאול. קובץ אתרים חביב לכל אוהדיי השטניזם למניהם. רק חשוב לציין שישנם כמה איגודים שמתמחים בסוגים שונים: השטניזם המודרני (של לה-וי) , השטניזם המסורתי , הלוציפריאנים ועוד.. צ´רצ´ אוף שייטן CBR - הלוציפריאנים טרדישיונל שטניזם כפי שאתה רואה , יש בערך אינסוף אתרים ובהם מיידע בלתי נדלה על הנושא. בהצלחה.

The Wraith

New member
שום שטניזם מסורתי!

שום שטניזם מסורתי, סגידה ליישות לא תבוא לצד כנסיית השטן! יש לשים חומה ברורה בין סוגדי השטן, שוחטי החתולים ואונסי הבתולות לבין כנסיית השטן של ד"ר. לה-ויי! אין לעולם לשים את הד"ר. לה-ויי ועבודותיו לצד הזרמים הפסאודו-שטניסטיים, שני חיות שונות לחלוטין. זה האתר היחיד שאמליץ עליו.

femme_fatal

New member
אבל זה נכון!

אי אפשר להתווכח עם העובדות. כפי שהזכרת לה-וי לא המציא את הגלגל. השטניזם כדת היסטורית היתה זו של שחיטת החתולים והקרבת הבתולות. רק לאחרונה ד"ר לה-ווי החליט לצאת במחאה נגד הכנסייה ולהקים את הצ´רצ´, ואחריו גם שונים ואחרים שמנסים לייפות את השטניזם לדת יותר אסטתית. אנשים שאלו אותך על שטניזם, לא על שטניזם שאתה מאמין בו. ולכן אתה צריך להראות בפניהם את כל האפשרויות.

The Wraith

New member
טעות פאטאלית

אנשים שקמו וחיקו את לה-ויי (או לפחות טענו שעשו כך), טוענים שהם התפתחו מכנסיית השטן וכל זה- הם שקרנים שלא לדבר על שרלטנים. מקדש סת´ לדוגמא, טמבל שהתווכח עם הד"ר על שטויות וברח והקים כת (כן, אני רואה בו כאיש כת) של סגידה עיוורת וכל מה ששטניזם אינו. יש את לה-ויי ויש מצד שני את המתלהבים, הפסאודו שטניסטים. זה שלה-ויי לא המציא את הגלגל זה נכון והוא גם לא טען שכך, אבל היו שטניסטים בסטייל לה-ויי גם לפני קום הכנסייה שלו, הם עשו זאת כפארודיה על הנצרות אבל היו כאלה שלא קיימו מיסות שחורות כפארודיה ומאנשים אלו יש להתרחק. הם מוציאים שם רע לאנשים כמו ד"ר. לה-ויי.

moonstone

New member
אז מה שאתה אומר...

כלומר השטניזם שאתה רואה כנכון הוא אלו שהם עושים את טקסיהם כפרודיה לנצרות... "דרך טובה" להתנתק מהנצרות

The Wraith

New member
......

הטקסים שלנו נועדו לפתח ולחגוג את האגו, "טקסים" של שטניזם מסורתי נועד לסגידה עיוורת ליישות כיישות מרושעת וכו´. מה אתה מעדיף?

Virago

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

נ.ב- אני בת

Virago

New member
יש לי עוד שאלונת.. ../images/Emo146.gif

נכנסתי לאחד מהאתרים שנתתם לי, ושם היה לינק לחגים שטניסטיים, אבל זה היה בבניה, ואני משערת שהוא יפורסם עוד המון זמן, ואין לי סבלנות לחכות עד אז, אז שאלתי מופנית אליכם- האם יש לשטניזם חגים?? ואם כן, מהם?? אני מאוד אעריך כל תגובה

The Wraith

New member
בשטניזם לוויניסטי מודרני

יש חגים. הם כתובים בספר לוציפר, בתנ"ך השטני. החג הכי חשוב של השטניסט הוא- יום ההולדת שלו.

Virago

New member
המממ..

ואתה, בתור שטניסט, חוגג אותם
ובהנחה שאתה יהודי, האם אתה חוגג גם את החגים היהודיים

morning star

New member
כאשר מישהו

מחליט שהוא הולך אחרי אמונת השטניזם, הוא כבר לא שייך לשום דת אחרת, כך שאין לו טעם בלחגוג את החגים היהודיים, אלא אם כן משפחתו חוגגת אותם והוא רוצה להיות עם משפחתו. שלך הנווד

The Wraith

New member
כן

אני הולך אחרי השטניזם וחוגג את היהדות ומאמין באלוהים וחושב כיפה...מה נראה לך?

Virago

New member
לא אמרתי כלום על אמונה

באלוהים וחבישת כיפה... פשוט תהיתי.. זה לא קצת קשה לחגוג את כל החגים שלך לבד..? כשכולם חוגגים את החגים היהודיים סביבך.. אתה לא משתתף? אתה לא אוכל סופגנייה.. מצה... יושב עם כולם כשיש ארוחת חג.. וכו´..

The Wraith

New member
למי אכפת?

אני חוגג את עצמי ואת האגו שלי, לא אכפת לי מה אחרים עושים. כשאני עם המשפחה שלי אני לא חוגג כלום, אני אוכל את האוכל ופוגש את הקרובים שלי.

The Wraith

New member
אסביר עצמי

שטניזם זה דת. ככה שאני לא חוגג חגים של דתות אחרות, בשבילי הן בזבוז זמן יקר בעוד שאנשים יכולים לעשות דברים מועילים במקום לשבת סביב שולחן חובשי כיפה ומספרים על איך שמשה חצה את ים סוף (אה, הגיאות הגיעה בדיוק בזמן).

למעלה