9 בכיכר

9 בכיכר

אחרי שהיום התחיל טוב מעבר לאוקיינוס - נקוה גם שיסתיים כמו שצריך .בלי הרבה שטויות- שיהיה בהצלחה , ושתהיה סיבה להיות בתשע,בכיכר,ביום שישי.

זה הפרצוף האמיתי של אוהדי המגל

ואולי זה הפרצוף האמיתי שלהם : אתמול הם "ציינו" את היום בו לקחה בית"ר אליפות צודקת בכדורגל בדקת דומיה . אני חוזר - דקת דומיה. עצם ההשוואה בין אירוע כה זניח לבין יום השואה או יום הזיכרון מעוררת בי חלחלה , אולי בגלל שסבי ז"ל איבד 6 מאחיו בשואה וסבתי תבדל"א אבדה את רוב משפחתה שם , אולי בגלל שנושא 2 הימים האלה הוא מאוד רגיש בביתי. ואולי פרצופם האמיתי הוא זה שנגלה עכשיו בפורום : משווים אותנו ללה פאן .

ההשוואה של אוהדי מכבי ללה פאן

נחשבת למחמאה ביחס להשוואות אחרות שעושים לאוהדי מכבי...

roy_ma

New member
גש למשרד הפנים,

שירשמו לך "פעמיים טינופת" בתעודת זהות. ואחר כך מגישים נגדי תלונה במשטרה כשאני מספר, שאחגוג ביום שיהיה פיגוע במלחה ויהרוג את כל יושביו.

The Messiah

New member
שמעון מזרחי=לה פין

ושניה אני מוציא את הממחטות על האחים של סבא שלך... לא שזה לא עצוב אבל באמת שזה חסר טעם להזכיר את זה אלא מניסיון לסחוט דמעות...

roy_ma

New member
אני שונא להגיד את זה:

אבל הנאצים הם מלאכי שרת ליד אוהדי הפועל. שיסלח לי הקב"ה על דברי, אבל יהודים אנטישמים כמוכם גרועים מנאצים.

עידו17

New member
יש מנהל לפורום הזה????

חבר´ה מה קורה לכם? מה שייכים לה-פאן, והנאצים, ואנטישמיות וקורבנות השואה למכבי תל אביב ולפורום הזה? לא הגזמתם קצת? תתביישו לכם! תקראו מה שכתבתי כמה שורות למעלה, תחת הכותרת "בלי לפגוע חלילה...". חוץ מזה, יש כמה ילדים אינפנטיליים שצריכים להיות מנועים מלהשתתף בפורומים כאלה, שאמורים לעסוק בספורט ולא בפרובוקציות מגוכחות ושנאה. בשביל זה אמור להיות לפורום מנהל, לא?

עידו17

New member
בכל זאת

ברוח טובה? הא, אם ככה אז זה בסדר. מה להבא, אולי לשיר "צהוב עולה" בזמן צפירת יום הזכרון ולהגיד ´זה רק בצחוק´?. יש נושאים רגישים שצריך לכבד ולשמור מחוץ לוויכוחים מטומטמים כאלה.

The Messiah

New member
אני לא חושב שזה בצחוק...

אני מקווה שיתנו את יד אליהו לפלשתינאים

נכון

ובגלל שנושאים רגישים כמו השואה נחשבים לטאבו אני לא אקרא למישהו נאצי ברצינות. לקרוא למכבי נאצים זה כמו לקרוא להפועל קומוניסטים זה בצחוק ולא כדי להעליב.

עידו17

New member
לא לזה התכוונתי

אני לא חושב שמישהו ייעלב אם תקרא לו נאצי, העניין הוא שרק עצם השימוש במושגים כאלה ´בצחוק´ ובהקשרים אידיוטיים מפחית מחשיבותם. חוץ מזה, במדינה שלנו יש הבדל קטן בין נאצי לקומוניסט, אתה לא חושב?

צודק

אני מקווה שלא קיבלת את הרושם המוטעה שאני מזלזל ביום השואה ובקורבנות סך הכל גם המשפחה של סבא שלי ניספתה בשואה ככה שאנחנו באותה סירה. ושלא כמו roy marom שלוקח את כל העניין ברצינות ואומר שהנאצים הם מלאכי שרת ליד אוהדי הפועל אני מבין שהדברים נאמרים בצחוק.

תגידו לי השכל שלכם התנדף?../images/Emo88.gif

מה אתם מערבים נאצים פלסטינים במכבי.. זה ספורט לא? יש מנצחים ויש מפסידים.. חבל מאד שזה קרה עכשיו.. אבל בשנה הבאה אפשר להשיג אותו דבר אם מכבי ישחקו יותר טוב מאשר שיחקו הפעם.. ותאמינו לי מהרגע הראשון היה לי ברור שזה לא היום של מכבי.. ומכבי לא שיחקה רע במשך שלושה רבעים..רק שליוונים היתה תגובה יפהפיה לכל מהלך של מכבי.. שמתם לב שבשוק יתא עם 3 עבירות אחרי 4 דקות? לזה קוראים לחץ שהאפמן שמצידי יכול ללכת למכור את עצמו בנ.ב.א או למכור עגבניות בשוק.. האפמן פשוט משחק לא טוב השנה.. והוא גם לא מסתיר את זה.. שנה הבאה כמעט בטוח שלא תראו את האפמן מקדונלד או פארקר פה.. למה? בגלל התשלומים.. אחוז המס גדל.. אם מכבי רוצים וחלומים נכון אז שיבנו קבוצה דומה לזו..יש לי רק שאלה אחת לדיויד בלאט.. למה יואב ספר לא קיבל הזדמנות ביום שישי או יותם הלפרין

למעלה