.

אחי אני אגיד לך משהו

אז כנראה שזו לא היתה אהבה אמיתית באהבה אמיתית כן אין מכשול שיעמוד בדרכה באהבה אמיתית צריכים להיות מאושרים שהשני מאושר גם אם זה לא אתה גורם לה לאושר כרגע אהבה אמיתית תגרום לכם להיות בן אדם אחד שהיא תקבל מכה ברגל יכאב לך הרגל חיוך אחד יעשה לך חיוך לכל היום ודמעה אחת ממנה ולא תנוח עד שתמצא את הדרך לעשות אותה מאושרת אהבה אמיתית אתה רואה את טובתה לפני טובתך אתה מגלה באמת שאין לא יכול יש לא רוצה מספיק לדעתי זה אהבה אמיתית סליחה על החפירה אבל ככה אני מגדיר אהבה אמיתית ולפי מה שכתבת אין לך אהבה אמיתית כלפיה ולה כלפיך אני גם עברתי את זה מאחל לך שתתגבר עלייה ותזכה לחזור ולהאמין במושג אהבה אמרו לפני חכמינו "מים רבים לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישטפוה" "על כל פשעים תכסה אהבה"(שלמה המלך החכם מכל אדם)

אחי כמו שכבר אמרתי לך

אהבה אמיתית אתה רואה את טובתה לפני טובתך ומההודעה שלך לא ראיתי שזה בדיוק ככה אמרתי לך לחזור להאמין אתה תחזור השאלה מתי

L y c a n

New member
אתה צודק

ההרגשה הזאת מוכרת. ואז שואלים את עצמך, מה זו אהבה.. מי הטמבל שהלך וקבע שיש דבר כזה, שבו כולם משוכנעים.. והכל זה לחיות בחלום.. אתה לא צריך להתייאש, נמשיך לשרוד.. והכאב.. הזמן יעשה את שלו.. יהיה בסדר בן אדם.. מצטער לשמוע..

Paranoid Eyes

New member
על מה אתה מצטער גרישא

אאליסטור, זה נשמע כאילו הוא על ערש דווי.. (חמסה חמסה טפו חמסה מלח מים שום בצל)

L y c a n

New member
אני פשוט מבין אותו..

גם לי היו לילות כאלה, לך כנראה לא. לא מומלץ.

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo7.gif

זה לא חכם להביט ולראות מה קורה בחייה. זה לא משנה מה קורה בחייה. כל אחד יכול וצריך להמשיך הלאה, אנחנו רק לומדים, מתפתחים, מתחשלים וגדלים עם כל דבר שקורה בחיים. מרמור וכעס זה לא מה שיביא אותנו לאושר, אני בטוחה. ואתה יודע טוב מאוד כמה שאני מבינה אותך, אבל כואב לי שאתה ככה .. באמת. אני מקווה שתבין אותי, אני חושבת שאהבה זה כן דבר שקיים (טוב לפעמים אני חושבת), אבל גם אם לא , האופטימיות טיפה מעודדת אותי.
דבר איתי.

L y c a n

New member
את יודעת.

מישהי פעם אמרה לי "אם תקשיב לעצות של עצמך, כנראה תהיה אדם מושלם". נחמד לתת עצות, קשה לבצע. אהבה זה כן דבר שקיים.. היכן? מתחשלים? אני לא רוצה להתחשל.. רק לחיות.

אחי אני אגיד לך משהו

אני הייתי מרוסק שנפרדתי מהאקסית למה כי לא היתה לי אמונה אבל עובדה קיימת עכשיו שאם יהיה לי מקרה דומה אני אדע להתגבר ולא אתרסק מה שפרנואיד אמרה הכי נכון בעולם מה גם אישה שאהבת לא צריך להפריע לך שהיא מאושרת גם אם זה עם גבר אחר כי אהבה אמיתית כמו שאמרתי למעלה לא תלוייה באושר שלך אלא באושר של בת הזוג

Paranoid Eyes

New member
אדוני היקר,

אני יודעת טוב מאוד שעליי להקשיב לעצות שלי גם. חוצמזה, מכל דבר בחיים מתחשלים, ולומדים... זה נקרא לחיות.

pardoi

New member
או כמו שאני נהגתי לומר

אחרי שהכינוי של האקס שלי היה-"הנסיך שלי"... נסיכים יש רק באגדות... יותר נכון ואמיתי ממה שרשמת לא יכול להיות..אהבה שמתנפצת לרסיסים........ וכשאנחנו שיכורים אז הכל יוצא החוצה.... רק הזמן (שונאת את הקלישאה הזו) יעביר את הכאב... גם אני סבלתי כשגיליתי שעברו לא פחות מחודשיים ויש לו כבר חברה חדשה (אוטוטו הם כבר שנה יחד) סיפור כואב..לא בא לי להיכנס לזה... יעבור...

חןשסק

New member
אל תשקע בעצמך....! זה יעבור..

אף פעם אל תתן למישהו לגרום לך להרגיש חסר כל!! הייתה לכם תקופה מאושרת יחד, נהנתם, אתה אוהב עוד אותה וקשה לך לראות אותה עם מישהו אחר, אבל היא, דרכו של עולם, מצאה דרך חדשה.. כמובן שאני לא אומרת שאסור "להתאבל" קצת ולהיות עצובים, אבל צריך לדעת לנער את האבק והדמעות ופשוט להמשיך הלאה! אני לא חושבת שאפשר לשכוח קשר היה- בין אם היה טוב או לא, אז היא לא תשכח אותך. אני מפצירה בך לצאת מהדיכאון, צא, תחייך, תסתכל על הכוס המלאה, אתה תראה שגם לך, במקודם או במאוחר, תהיה מישהי לאהוב והיא תאהב אותך! כל הזמן עוד לפניך

מיטללל

New member
../images/Emo88.gif נמחקו פה מספר תגובות

נכון שזה פורום פתוח נכון שכאשר אדם כותב פה הודעה, הוא צריך לקחת בחשבון שהוא יקבל גם תגובות שהוא פחות יאהב אבל חשוב לזכור שזה מקום שאנשים מעלים פה נושאים רגישים ונחשפים לעיתים עד עומקי נשמתם. חשוב שכולנו נפעיל שיקול דעת ורגישות. אני לא מצליחה להבין איך אנשים מוצאים לנכון לתקוף ולהוכיח בן אדם, אחרי שהוא כותב הודעה כזו, עם כאב ועצב בלתי מבוטל. לדעתי זה ממש לא לעניין. זה לא מועיל. זה מעליב. למען הגילוי הנאות, פעם זה גם קרה לי פה. התוצאה הייתה שהפסקתי לכתוב פה דברים אישיים. מיטל

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo45.gif

חבל, חבל שזה ככה. הנה, המנהלת בכבודה ובעצמה הפסיקה לכתוב ולשתף כמו שעשית בעבר. חבר'ה, בגרות היא לא מילה גסה. וגם רצוי שתקראו פעמיים לפני שאתם משחררים תגובה.

למעלה