88fm

chepia

New member
88fm

תחנה באמת טובה לאחרונה על הסקאלה תוכניות טובות, עריכה מצוינת כמו שרדיו צריך רק חבל שטל השילוני רצתה לעבור לשעה אחרת אחרי כל כך הרבה שנים, תוכנית פופלארית ומאוד מצליחה ברדיו. אני ממש לא מבין את השיקולים של טל השילוני לוותר על משבצת מצליחה ולעבור לשעות פחות מאוזנות שלוש עד ארבעה. ממש אהבתי את התוכנית והאמת בזכות טל השילוני התאהבתי גם בתחנה. דרייב טיים יכלהלהשתבץ בשעה אחרת

dadi aloni

New member
עוד מחמאות

גם משה מורד שמשדר אחרי הצהרים נשמע מצויין,תענוג לשמוע שדרן מנוסה שיודע ליצור אווירה ולא מתפקד כרובוט מוסיקה

טל ארגמן במוצ''ש בתוכנית ניינטיז מצוינת

אחלה תוכנית של להיטי הפופ של שנות ה 90 ,תוכנית פצצה,בכלל המוסיקה שם משובחת מודה שהתאהבתי בתחנה הזו לאחרונה והיא קבועה אצלי ברכב,תראו לי עוד תחנה אחת שמנגנת ג'אז חוץ ממנה?

גלעד2211

New member
יש אבל לא בארץ והבולטת היא

swiss jazz משווצריה...תחנה גדולה יש לי אותה בלווין

מצטרף למחמאות

88FM הפכה לאחת התחנות האהובות עלי, ולמרות האנכרוניזם הקל שמתבטא לא פעם בג'ינגלים ובחלק מהמגישים, יש שם משהו סוחף, מעניין, ולא שבלוני, שמביא אותי להאזין להם הרבה יותר מבעבר. שאפו ליובל גנור שעשה מהפך כל כך גדול, עד כדי כך שאנשים שמעולם לא האזינו לתחנה, יכולים עכשיו לשמוע אותה בהנאה שעות ארוכות.

במוצש תוכנית של האייטיז מעולה../images/Emo106.gif

אני ממש מרגישה שמחזירה אותי לגיל העשרה, כול פעם אני מנסה לזכור את השם של השדרן ואף פעם לא זוכרת . אני אוהבת שהוא מוסיף נופך אישי ליד כול שיר כמעט , איזה תקליט הוא קנה ראשון ואיך היתה השוואה בין מאזיני גלי צהל לרשת ג והוא גם משמיע קטעים מהמצעדים של ג ובכלל רק חסר מעריב לנוער וזהו אני שם חחח. זה נפלא תודה.

למעלה