...

ORITI61

New member
...

שלום בנות, החג עבר חג חדש בפתח-רק שיעבור... נכון אני בבית חדש ואני לא יכולה לתאר לכן כמה טוב לי שם אבל בחג הייתי אצל חמותי ונורא התגעגעתי לאבא שלי ואחים שלי שעשו ביחד לא נורא עבר... היום קצת עצוב לי כי בדיוק לפני שנה הייתי בהריון ובשבוע 40 העובר נחנק מחבל הטבור וממש עצוב לי לחשוב שהיום היינו צריכים לחגוג לו יום הולדת שנה. כמובן שכשאני אומרת שהיום היה צריך להיות לי ילד בן שנה כולם מסתכלים עליי ואומרים "מה לא שכחת? די עבר יבוא חדש". נכון עבר ויבוט חדש אבל זה עדיין צובט וכמובן שאף אחד לא מבין וגם אם זה לא כל-כך קשור לפורום אני בטוחה שאתן כן מבינות.

../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע על מה שעבר עלייך לפני שנה, זה אנושי לחלוטין שלא לשכוח דבר כזה ושזה יצבוט בלב...כ"כ קשה לאבד עובר בשלב כ"כ מתקדם...מאחלת לך שלא תדעי לעולם עוד צער שכזה. שמחה שסופסוף עברתם לדירה החדשה ויש לכם פינה משלכם...הרחק מחמותך...שיהיה בהצלחה...

אשבל1

New member
היי אוריתי

מאוד כואב לשמוע על החוויה הקשה שעברת את ובן זוגך, כאם לילדים אני יכולה לחוש את הכאב שלך ותמיד יש אנשים חסרי טקט וחסרי רגישות וזה חבל. אני שמחה לשמוע שיש דברים טובים שקרו השנה כמו הבית החדש ושמחה שיש לך משפחה אוהבת ומאחלת לך שהבית יהיה תמיד מלא שימחה...

עצוב....../images/Emo201.gif

אכן זה מעציב שיכולת לחגוגו לו יומהולדת שנה אבל כנראה שזה צריך להיות ככה,ואנו הבנות ללא אם לא מבינות את ההיגיון שבחיים,איך אנו יכולות לחיות בלי אמא ולכן גם את לא יכולה לקבל את מה שקרה לך עם המתוק.... מאחלת לך שהשנה החדשה תתחדש עליך,שיהיה מרפא לכאבך ושתהיי שמחה!

אורית יקרה...

זה לא מהדברים שאפשר לומר עליהם מה לא שכחת, די עבר.... ואם לומר את דעתי הכנה, לומר לך דבר כזה זה די בורות וחוסר רגישות.. אני בטוחה שזה היה ועדיין מאוד קשה וכואב בשבילך... מחבקת אותך

../images/Emo201.gif

יקירתי. צר לי לשמוע על האובדן הנוסף שחווית. ובד"כ טבעם של אובדנים להזכיר אובדנים קודמים. שמחה לשמוע שיש לך בית חדש ושטוב לך. שולחת חיבוק.

Darkmatter

New member
איזה חוסר טאקט יש לאנשים :/

אני לא מבינה איך אנשים יכולים להגיד דברים כאלה. זה שובר שיאים בתחום הזה. אני משתתפת בצערך. אני לא יכולה לדמיין את הכאב כי מעולם לא הייתי במצב שכזה, אבל אני יכולה רק לתאר לעצמי שזה מאוד מאוד קשה וכשאנשים אומרים דברים כאלה זה מתסכל. אני מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב... אולי את סוכות תעשי אצל אבא והאחים?...

ORITI61

New member
הלוואי

הבעיה שבעלי אוכל רק בסוכה ולאבא שלי אין סוכה אז גם בסוכות אני לא איתם... וזה ממש עושה לי רע

ymz

New member
למה שלא תתפצלו לכמה ימים?

תלכי קצת למשפחה שלך גם אם זה לבדך. ואני מאוד מתחברת למה שדארקי כתבה, אנשים באמת יכולים להיות חסרי טאקט ולפגוע בלי להבין מה קרה. אבא של בן זוגי כזה אז אני ממש מבינה אותך. מציעה לך לפתח חסינות ופשוט לא להפנים את מה שהם אמרו. וכמובן, ברכות על הבית החדש.

למעלה