........ מסן: orit_g6@walla.com
E elinor carter New member 2/9/06 #2 יום נישואים שמח לבריאן תומס ליטרל! היום בריאן וליאן חוגגים 6 שנות נישואים! כפרות עליהם מזל טוב שימשיכו להיות זוג מספר אחת חולה עליהם ובקרוב בעזרת השם עוד ביילי קטן אמן!
יום נישואים שמח לבריאן תומס ליטרל! היום בריאן וליאן חוגגים 6 שנות נישואים! כפרות עליהם מזל טוב שימשיכו להיות זוג מספר אחת חולה עליהם ובקרוב בעזרת השם עוד ביילי קטן אמן!
O oreloosh New member 2/9/06 #4 ואיי מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo175.gif יאממה איזו עוגהה אני מאחלת להם המון מזל טוב ושימשיכוווו כזוג כמו שהם הם ממש ממש מתאימים!
ואיי מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo175.gif יאממה איזו עוגהה אני מאחלת להם המון מזל טוב ושימשיכוווו כזוג כמו שהם הם ממש ממש מתאימים!
L lidor love lee New member 2/9/06 #6 יאאאא מזל טובבבב../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif
ב בקסטריט חולה עליכם New member 2/9/06 #8 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יום נישואים שמח
C ComplicatedCutie New member 3/9/06 #10 ../images/Emo49.gif ענק לזוג הכי יפה שיש , בריאן וליאן ... איך כבר עברו להם 6 שנים כ"כ מהר תודה על ביילי וב"ה שיהיו עוד כמה אוהבת אותכם מאוד
../images/Emo49.gif ענק לזוג הכי יפה שיש , בריאן וליאן ... איך כבר עברו להם 6 שנים כ"כ מהר תודה על ביילי וב"ה שיהיו עוד כמה אוהבת אותכם מאוד
C chenwest New member 3/9/06 #13 וואי../images/Emo2.gif זה אומר שאני כבר יותר משנה בפורום מזל"ט! זוג יפה שכמותם