8310 נוקיה!!! ומשחקים!!! איזה משחקים יש ב8310???? אביאל
א אורי יפה New member 12/4/02 #2 כל מיני ../images/Emo8.gif סנייק 2, ואפשר לשחק בשתי שחקנים עם ה3360 של סלקום. זכרון 2 באמפר וסנובורד
G geostant New member 12/4/02 #4 SnowBoard איפה אתה חי יוכסושלוק ?!? זה הדבר... Xtreme Sport גלישה (על שלג) עם סקייטבורד (SkateBoard) רק אל תגיד לי שאתה לא יודע מה זה סקייטבורד... כמובן בלי הגלגלים של הסקייטבורד
SnowBoard איפה אתה חי יוכסושלוק ?!? זה הדבר... Xtreme Sport גלישה (על שלג) עם סקייטבורד (SkateBoard) רק אל תגיד לי שאתה לא יודע מה זה סקייטבורד... כמובן בלי הגלגלים של הסקייטבורד
G geostant New member 12/4/02 #6 כתבת "מה זה ?" ז"א אתה לא יודע מה זה ועכשיו חדשתי לך... אל תנסה לעבוד עלי
א אורי יפה New member 12/4/02 #8 זה לא סוני פלייסטיישן, אז נחש איך ז ה נראה, זה דיי על הפנים בוא נגיד ככה. נחמד בפעם הראשונה, נמאס בפעם השניה. אני לא משחק בזה בכלל!
זה לא סוני פלייסטיישן, אז נחש איך ז ה נראה, זה דיי על הפנים בוא נגיד ככה. נחמד בפעם הראשונה, נמאס בפעם השניה. אני לא משחק בזה בכלל!
S shahf New member 12/4/02 #9 סנואובורד../images/Emo104.gif חבר שלי הכין סנואובורד מסקייטבורד ישן הוא פירק לו את הגלגלים ניסנו אותו(על הר בנטל או אביטל בגולן כשהיה שם שלג) והוא מצוין שחף
סנואובורד../images/Emo104.gif חבר שלי הכין סנואובורד מסקייטבורד ישן הוא פירק לו את הגלגלים ניסנו אותו(על הר בנטל או אביטל בגולן כשהיה שם שלג) והוא מצוין שחף