......

@יעל@

New member
......

לאחרונה, הזדמן לי לשמוע את האלבום של BLINK 182 בחצי אוזן, ואשכרה כל השירים שלהם אותו הדבר!!!!!!! אותו הדבר!!!! אותו קצב אותו מוזיקה.... זה רוק זה???? זה אפילו לא כאילו רוק.....

Charlotte

New member
אמממ........

דווקא יש להם כמה שירים נחמדים שאפשר להקשיב להם כמו Adam´s song והשיר האחרון שלהם הוא גם לא רע בכלל. אני לא חושבת שאנשים נותנים להם יותר מדי הזדמנויות, בגלל שכולם יורדים עליהם ועל המוסיקה שלהם. זה כל כך קל להסחף אחרי כולם ולשנוא מה שכולם שונאים. בכל מקרה, כל אחד והטעם שלו, גם אני לא מעריצה גדולה שלהם.

epitaph

New member
אני מחשיב את זה כפאנק פופ...

וגם אני שמתי לב לתופעה הזו...תנסי גם את Dookie של גרין דיי ותשמעי שכול השירים שם זה אותו הדבר...

LuNaTiC

New member
כן זה דיסק מאוד מאכזב....

אותי, בכל אופן.. שמעתי קודם את nimrod והוא פשוט מעולה מבחינתי! ממש נחמד וחמוד כזה... לשמוע בכל מצב..
ואז שמעתי את דוקי שחיכיתי לו הרבה בגלל שירים כמו basketcase ו - when i come around... ו.. הכל אותו דבר.. הכל!! o_O אני פשוט לא שומעת אותו יותר... בקשר לבלינק - אני אוהבת את adam´s song... כל השאר לא מוצאים חן בעיני כל כך... וחלק סתם טיפשיים...

@יעל@

New member
טוב לכל להקה יש עליות וירידות אם

מדברים על להקה כמו GREEN DAY אבל BLINK שמתי לב שהם מנסים להיות כמו להקת רוק אמיתית אם להגיד את זה ככה יענו חשבו שאם הם יקעקעו את כל הגוף וזה, אז הם יצליחו, למרות שהם מצליחים בטח לא רע.... אבל הספיק לי לשמוע את שני או שלושת הסינגלים שלהם ב MTV פעם ולהגיד זה לא מוזיקה

OPERATi0N_iVY

New member
אוי! זה מטומטם! "מנסים להיות כמו...

להקת רוק אמיתית"... וואי זה די דפוק... אני מקווה שזה לא היה רציני... לפי זה הבנתי שאת אחת מהאלה שיגידו לה מחר שמגדת´ זה פופ והיא תפסיק לשמוע אותם רק בגלל שהעקרון האידיוטי "רוק = טוב, פופ = חרא"... מה הם צריכים לעשות כדי להיות "להקת רוק רצינית" - שיער ארוך, חולצה שכתוב עליה FUCK ומעיל עור קשוח? גרין דיי הם בסדר גמור... הם עושים מה שהם רוצים בלי לשאול פריקים מסריחים מה לנגן ואיך להתלבש... בלינק הזונות הקטנות מחקים אותם אז החרא שלהם נדבק גם לגרין דיי...

OPERATi0N_iVY

New member
עלק!

טוב בלינק זה חרא ולא אכפת לי מהם, אבל אפילו אני שם לב שלא כל השירים אותו דבר... וגרין דיי שהם עוד בסדר - לא כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר בDOOKIE... וגם אני שמתי לב לתופעה מסויימת... של "מביני" פורום רוק ומטאל לזלזל בלהקות פאנק...

LuNaTiC

New member
-_-

אני אוהבת את גרין דיי ובכל זאת לא אהבתי את dookie... הערצה עיוורת זה גם כן לא טוב..
ומה לעשות? אין שם בכלל גיוון...

Fudghe_boy

New member
זה לא שייך להערצה עיוורת

dookie זה אלבום גאוני לפי דעתי והכי טוב שלהם

צודקת

כל השירים של הלהקה מורכבים משני אקורדים עם דיסטורשן גבוה ומקצב תיפוף זהה אך מהיר ווירטואוזי של טרביס.

hadassi

New member
צודקת בהחלט

לא ממש טרחתי להקשיב לאלבומים, אבל בכל פעם שאני שומעת שיר שלהם, אני בטוחה שזה בכלל שיר אחר שלהם... חבל על המאמץ, שיוציאו את אותו אלבום כמה פעמים וזהו...

למעלה