821

gray

New member
זה שיש לדוקטי כמה אופנועים יפים זה נכון

לכל יצרן יש כמה יצירות מדהימות, אבל לדוקאטי יש עניין שהעיצוב זה קטע מרכזי אצלם, ולא נראה לי שהעיצובים שלהם בולטים כלכך מעל כולם.
נכון, יש עניין של טעם.
אני בכלל בדעה שעיצוב לא צריך להיות דבר מרכזי בתכנון של אופנוע, אופנוען שמתעסק בחיצוניות יותר מבאופנוע....
&nbsp

מיצו

New member
לא יודע אם "זה קטע מרכזי אצלם".

אתה קבעת, לא בטוח שזה נכון. מה שכן, ללא ספק יש ליצרנים ספציפיים נטייה לעיצובים מוצלחים ויזואלית, בעוד שלאחרים אין את זה בכלל. מקווה שתסכים איתי.

rambling

New member
איפה

"העדר" הזה מתחבא? ענו לי שניים על מונסטר 1200 (S?), ואף לא אחד על ה-821 עצמו שהוא מושא השרשור.

מצד שני הפורום לא ממש שוקק חיים..

מובילי דיעה, מה יהיה, אתם לא עושים את העבודה.

טוב, מצאתי:

iec

New member
זה מהמפגש האחרון בנוקיה,נכון?

&nbsp
&nbsp
כן..שנינו על S.
&nbsp
S'אמו איזה אופנוע זה...נדפקה לי הקופסא ממנו.

rambling

New member
Central World Bangkok

למי שלא מזהה.

ה-1200S בלבן זה באמת מטמם..

ה-821 נמכרים פה עכשיו כמו לחמניות, ובצדק. אחד הכלים היפים שיש ולמרבה הפלא גם הנגישים יחסית לרוכבים חדשים.

בתמונה 821 שהוזמנו היום! לפני הכנה ללקוחות. וזה דילר אחד מתוך 4 שיש רק בעיר הזאת. בלתי יאומן. 55 אלף שקל לגרסא האדומה הרגילה.

שלכם יהיה נדיר כאן. 126 אלף שקל.

iec

New member
מהכרות שלי עם המנהל הזה,הוא היה רך איתך. עדר בדר"כ

שוחטים

iec

New member
מטרת המבחן הייתה לא להתגרזן וטוב שכך

ולכן אין צורך בסליידרים או חליפה עם גבנון סטייל MGP...
עשה מבחן דרכים שמדבר לשפויים.

&nbsp
יום אחד יהיה לך דוקאטי ותבין שלא צריך 200 כ"ס ו- 300 קמ"ש בשביל להאיץ את הלב לשמיים בכל רכיבה.

rambling

New member
כל מה שנכתב

תאם את החווית מבחן שלי. היו חסרים לי אבל שני דברים: 1. השוואה ל-796 הקודם. ו-2. הוא לא הזכיר דבר לגבי התחממות. כלי המבחן שרכבתי עליו התחיל לבשל לי את רגל ימין אחרי 30 שניות בערך. היה יום חם אבל רכיבה זורמת, בלי פקקים או רמזורים ארוכים.

בכל מקרה נראה לי נכנס לי הגו'ק לראש. צריך להעסיק אותו עם משהו לעת עתה.

iec

New member
הוא עולה כמעט בכל פרמטר על ה-796 מקורר האויר והחלש משמעותית

ממנו.
&nbsp
ל-796 יש דבר אחד לדעתי יותר מגניב לעומת ה-821 והוא הזרוע החד צידית המגניבה.

&nbsp
אני רוכב הרבה יחסית על האח הגדול של ה-821 ולא שמתי לב לחימום רגל אחרי 30 ולא 90 שניות של רכיבה או עמידה ברמזור.
&nbsp

rambling

New member
יכול להיות

שהתרגלת? או שהמצב השתפר אחרי הרצה? - מישהו עם דיאבל אמר לי שבהתחלה גם ספג הרבה חום ואחרי איזה 1,000 ק"מ זה ירד.

ראיתי על הנייר שהוא יותר טוב, גם התנוחה. אבל לא ידעתי להעריך עד כמה זה מתרגם להבדל במציאות.

gamgam

New member
אני גם רוכבת על הדגם הבכור יותר אבל בניגוד לגולש שמעלי

בעמידה ברמזור בימים חמים אני מרגישה שהירך שלי נשרפת. מה נשרפת? עולה באש!
&nbsp
אומנם ברכיבה זה לא קורה בכלל, רק בעמידה כשחום המנוע מטפס למעל ל- 90 מעלות.
&nbsp
מבחינה אמפירית של הנושא החלטתי שבשל הבדלי גובה בזמן העמידה הרגל שלא לא נאלצת בלית ברירה להיות צמודה לגוף האופנוע, בעוד שלי, המאותגרת אנכית, צריכה להתפשר על מגע באספלט+מגע בצד האופנוע, ויש ימים שהמגע הזה מרגיש כמו כבשן.
&nbsp
מה שכן, זה דוקאטי ומדובר בחווית רכיבה כל כך מטריפה שלמי פאקינג אכפת שנשרפת הרגל.
&nbsp
&nbsp

rambling

New member
כנראה

שאנחנו חולקים את אותו האתגר כי אני לא בדיוק גבוה.. 1.71

אכן היה כיף ביותר. עוד לא מרגיש שמיציתי את ההונדה אבל היה יום פתוח בסופ"ש באחת הסוכנויות, כל הכלים למבחן + אוכל ושתיה + יום שמש חמים = תירוץ לרכב 20 ק"מ לקצה השני של העיר. ועכשיו נראה לי רק עניין של זמן (ותקציב חהחה) עד שתתווסף עוד יצירת אומנות איטלקית לחניה.

מנשה ש

New member
אבל יש פתרון לדבר הזה

בעיית בישול הרגל קיימת גם בדגמים הגדולים של קטמ. כנראה משהו עם תצורת המנוע והמיקום, שמוכתב יותר על ידי האופנוע ופחות הרוכב. הפתרון לאדוונצ'ר הוא:
http://wingsexhausts.com.au/other_toys_10.html

יש עוד פתרונות דומים, ואת כולם מצאתי על ידי החיפוש "Heat Deflector" יחד עם דגם האופנוע

יודי77

New member
הנה לך השוואה מחו"ל בינו לבין איזה שני יפנים עלובים

אחד מאותם יפנים נותן לו שם בראש בכמה וכמה קטגוריות, בינהן ENGINE CHARACTER... שמעת IEC? היפני! מפרק לו את התחת! בקטוגרית אופי מנוע!!! היפני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(אגב אותו יפני עולה 43,000 ש"ח פחות... אבל כסף הוא לא אישו כשאפשר לקבל את דגל איטליה מוטבע על הזנב נכון?).

iec

New member
עשית לעצמך פדיחה
.אתה יודע מה זה ENGINE CHARACTER?

מה שמעניין רוכב שרוצה להנות מאופנוע חזק מרגש ומטריף זה מה שמתחולל כשמסובבים את יד ימין...תסתכל כמה עשיריות אדומות יש שם

אם אתה מחפש אופנוע רך ,סופר ידידותי ,נעים הליכות ונוח בעיר- דוקאטי לא תהיה הבחירה הכי נכונה... אבל מי שמחפש את זה -מראש לא מחפש דוקאטי

למעלה