821

gray

New member
סאונד מקושר במוח לביצועים

ברגע שתקבל בראש כמה פעמים מאיזה חשמלי שקט הסאונד יתחבר לך בראש עם לוזריות כרונית ותחפש את השקט של החשמלי.
אתה כבר תמצא פרמטר אחר שיתקשר לך במוח ויתן את מה שהסאונד נתן.
זוכר כמה השם הונדה הביא לך את האורגזמה-נו, מה קרה?

iec

New member
אני משוכנע שאקבל בראש מחשמלי..מעניין אם כמו שאמרת

זה יצליח להתחבר לי לראש

&nbsp
מה זאת אומרת מה קרה? רכבתי על אופנוע שמאיץ כמו רקטה ועוצר כמו שימי תבורי שרואה נערה בת 17 בג'ינס קצרצר.
&nbsp
את זה עדיין אין בהונדה.עדיין.
&nbsp
בשבילי להונדה יש אמינות ואיכות מעולה.

מיצו

New member
אתה כרגע (גם אני, קצת) עיוור לכל מה שמסביב

אתה מסונוור. אבל זה בסדר. הקופיקו כבר קנה כרטיס. עוד מעט הוא אצלך.

noy fb 22

New member
אני נותן לאומה תורמן רשות מראש, לעשות לי מה בראש שלה...

gray

New member
יוסי שווץ כתב על זה הסבר יפה, בפולגז נדמה לי

תראה אם אתה מוצא את זה באיזה ארכיון.

gray

New member
קצת יצירתיות יש ארכיונים ששומרים אחורה שנים

iec

New member
איפה כתבתי שהקו האדום בשמיים? הוא לא בשמיים וגם לא צריך.

לא יודע אם הם שינו את מהלך הבוכנה וזה לא הכי מעניין כי הדגמים הקודמים האמת שלא עיניינו אותי

בעינייני התאוצה...אני יותר מסקרן לראות איך הסטרטר המונחה שלך ישאיר לי עשן בתאוצות.. באהבה כן?

אחכ נשב על בירה וננתח לך הייתי 50 מאחורה או שבעצם אתה תהיה שם.

אולי אני מדבר שטויות.. כי בנתיים סופרספורטיבים שיצאו איתי נותרו הרחק מאחור...מעניין איך המפלצת הלבנה תתמוד עם אחד האופנועים בעל ההספק הגבוה בעולם בייצור סידרתי עד נגיד..150...

אם לא רוצה גם טוב.. נמשיך "לריב" על יבש

העיקר לרכב

noy fb 22

New member
אתה צודק שהעיקר זה לרכב. אני מעריך שנמצא את הדרך לרכב

יחד ואז נוכל לבדוק מאיפה הדג מ...
.
אני מדבר על "רולאונים" מבוקרים, בישורת ובכול פעם בהילוך מוסכם מראש. על
פתיחות בראשון\שני אני מוותר מראש. זה מחייב קדמי "מרחף"...מה שמזמן כבר
לא כוס התה שלי.

iec

New member
אוקיי ואני דיברתי על תאוצה מהמקום ורולאונים ממהירות נמוכה

סביב 40 קמ"ש וסביב 80 קמ"ש (גמיש..אפשר גם ב-120 אבל זה לא חוקי...)ושכל אחד יבחר לו את ההילוך שבו הוא חושב שהמפלצת שלו הכי טובה מההיכרות שלו.
&nbsp
תאוצה מהמקום מביאה איתה אתגר נוסף...מה שגורם לזה להיות מעניין ואתגרי עוד יותר

&nbsp
בקיצור נתחיל מאיזה קפה. (רייסר)

מיצו

New member
יש לי פינה חמה בלב ל- ZX12R

כמו שאתה יודע, הייתי הבעלים המאושר של כזה, מודל 2000, קניתי אותו בזמנו עוד לפני שהגיע ארצה. שמתי כסף וביצעתי הזמנה. נתנו לנו קופסת עץ "מהודרת" עם ספר כרומו מבריק. היה מגניב. אני שומר את הקופסה והספר הזה עד היום.
&nbsp
אבל מאז הטכנולוגיה התקדמה. אנחנו מדברים על מכונות שמייצרות יותר כ"ס בגלגל מאשר התפלץ הכחול שלך או הכסוף שלי חלם אי פעם לייצר, עם יכולת בלימה מדהימה, כשעל כל זה מנצחות מערכות אלקטרוניקה משוכללות הרבה יותר מאשר המחשבים שהטיסו את אפולו 11 לירח. הרבה יותר.
&nbsp
אני משאיר את הפינה החמה בלב לאופנוע הזה, ואם היה לי תקציב הייתי קונה כזה ושם אותו בגראז' שלי ביחד עם אופנועים אחרים שיש לי להם פינה חמה בלב ו/או חשק עז. אבל אין לי את התקציב להחזיק אופנוע נוסף, לא את התקציב לשלם על הביטוח של אופנוע נוסף, ולצערי אפילו גראז' אין לי.
&nbsp
אני אשאיר לעובדי חח"י להחזיק 2 אופנועים בגראז'.

Aricc

New member
טעם טוב או אנינות טעם לא קונים במכולת

מותגי פרימיום עתירי עיצוב מושפעים מעט מכמה "מובילי דעה" בפורום הזה.
בנוסף אם תוריד דו"שים ואופנועים לבנים [ שזה כמו וופל תות ] זה כבר די מעט.

gray

New member
תחלס, לא הבנתי למה עיצוב ודוקטי

המונסטר למשל אחד האופנועים המכוערים ביותר שראיתי, אם נוריד קסטומים (שתחלס-הם לא ממש אופנועים).
אולי כשאומרים מעצב אופנועים מתכוונים למישהו שעושה אופנועים עצובים, כי אז ברור שהם השקיעו המון עבודה במונסטר.
לדוקטי היו פעם כמה אופנועים ממש יפים, ואז הם איבדו את זה קצת.
מצד שני, מראה חיצוני הוא שיקול מאוד רחוק אצלי בבחירת האופנוע.

מיצו

New member
מה הקשר?

יש אופנוע ויש אופנוע. זה שמספר דגמים של יצרן הם הכי מעוצבים שאפשר, ונחשבים כ"אגדה" בתחום, בעוד אחרים הם "פחות מושקעים" עיצובית, האם זה פוסל את כל היצרן הזה? ומי בכלל נותן לך את הגושפנקא להחליט שדגם X הוא מכוער ואחר הוא יפהפה? יש לך את הכלים המקצועיים להחליט, או שזה עניין של טעם אישי?
&nbsp
זה עניין של טעם. בדיוק כמו שאתה אהבת את הקרוסתורר שקיבלת בהשכרת האופנוע שלך באירופה, ולא אהבת את המולטי.
&nbsp
אגב, גם אני לא אוהב את הלוק של המונסטר. מעולם לא אהבתי.

למעלה