821

יודי77

New member
לא הבנת... לא מדברים על מה נראה לך שהכוונה. אלא על עובדות :)

דוקאטי:
The Monster’s L-Twin reigns as torque king, producing nearly 60 lb-ft peak at 7700 rpm. Yet it didn’t feel as snappy as the Yamaha’s Parallel Twin at lower revs, despite what the torque graph demonstrates. Although it has the loudest exhaust note, the Ducati’s tune didn’t excite us as much as Yamaha.
&nbsp
ימאהה:
"But the area where the Yamaha really shines is in the powertrain department. True, its Parallel Twin engine doesn’t have as much muscle on paper as the L-Twin Ducati, but behind the handlebar it actually feels peppier especially in the lower gears. We’re also big fans of the Yammie’s rambunctious exhaust note that’s both ear pleasing but not excessively loud, as evident by its modest decibel ratings from sound testing. "
&nbsp
ושוב... אתה יודע מה הקטע? שאלה ממש לא אופנועים טובים להשוואה, הדוקאטי שעולה 40,000 יותר ובעל ו 130 סמ"ק עודפים... ובכל זאת הוא לא יוצא יותר טוב גם אם מתעלמים מזה... אתה רוצה BLOWOUT, תשווה אותו ל MT-09 שעולה 30,000 פחות אבל יפרק אותו (לא פחות) בכל קטגוריה וקטגוריה... יפני עלוב.

rambling

New member
ראיתי

את המבחן הזה, גם ביוטיוב. ה-MT-07 אכן מעניין אותי. אין כלי נסיעת מבחן אז אין לי דיעה בינתיים על איך זה לרכב עליו. זה דגם חדש לגמרי כאן, עוד לא סופק אחד אפילו. המחיר גם בקטגוריה שונה. 34 אלף שקל מול 55 אלף של הדוקאטי.

לגבי התוכן של המבחן, מצד אחד החבר'ה האלו מנוסים הרבה יותר ממני. מצד שני זה אחד המבחנים שגורמים לך להרים גבה ולתהות אם היו שיקולים אחרים.

מבחינת העיצוב והמראה הם נתנו ל MT-07 ציון של 10 ול-821 ציון של 7. אפילו עם כל העניין של יופי זה סובייקטיבי זה בערך כמו לתת לקאמרי ציון של 10 ולמזראטי גיבלי ציון של 7. לא מסתדר. אפילו הסוזוקי שמעתיק את סגנון השלדת טרליס אדומה של דוקאטי הם נתנו ציון של 8. מצחיק.

גם כל מני הערות מוזרות כמו לגבי חווית הרכיבה:
An aquired taste that may cater to more so of the enthusiast of that like kind but it was definitely a pretty fun bike.
הוא עיתונאי שאמור לדעת לבטא את עצמו?
הציטוט לקוח מפה: https://www.youtube.com/watch?v=tPffakpUC2k

בכל מקרה אני לא fan boy ולא נעול על דגם/יצרן, למרות שכן יש לי פינה חמה למכונות איטלקיות. כשיהיה אופנוע מבחן בימאה אני אבדוק אותו בעצמי.

rambling

New member
דבר שני

אם נתקן את הציונים של Appearance ושל Sound לכמו שהם "אמורים" להיות בעולם האמיתי (Quietest?? חהחה) אז ה-821 יקבל 10 בשני אלה לעומת 7 ל-MT ואז התוצאה הסופית של המבחן היא.. רבותי מהפך! הדוקאטי מקבל 174 נק' לעומת הימאה עם 168 נק'. מעניין לא?

iec

New member
עזוב.. אני כבר מזמן הבנתי שמדובר בבדיחה אם הגלדיוס קיבל ציון

גבוה יותר למראה ועיצוב

&nbsp
על שאר הדברים אין לי כח לצחוק עכשיו... יום ארוך.

avihersh

New member
"אופי" זו תכונה של אופנוע בינוני ...

בשנות "טורבו"העליזות "אופי" היה שם נרדף לאמינות נמוכה ונטייה להחליד של מכוניות אלפא רומאו

מיצו

New member
אופי הוא גם תכונה של בחורה בינונית, לא?

ולפני ששוחטים אותי - גם של גבר בינוני.

avihersh

New member
כנראה. בהכללה משתמשים ב"אופי" כאשר התכונות המדידות

לא מי יודע מה...

כדורסלן עם מספרים (סלים, ריבאונד, אסיסט) בינוניים, שרוצים לשבח אומרים "יש לו אופי. הוא תורם דברים שלא רואים בדף הסטטיסטיקה..".

בשנות ה 80, מגזין "טורבו" עשה מאצ'-אפ בין אלפא-סוד, לסוברו ליאונה 1300. הסובארו ניצחה בכל פרמטר מדיד. אבל "טורבו"סימנו מטרה מסביב לחץ. וכתבו - סובארו משעממת, לאלפא יש אופי. סובארו נתנה רדיו , אלפא חור בדשבורד, אז טורבו כתבו "אלפא נותנים לכם לבחור רדיו..."

קצת כמו המירוץ בין הרץ האמריקאי לסובייטי. האמריקאי ניצח. בסוכנות טאס הסובייטית כתבו. "הסובייטי הגיע שני. האמריקאי - לפני אחרון.."

למעלה