..............................

..............................

היא משם יוצאת בלי שאיש ירגיש את עצמה היא לא מוצאת ואתה, אתה נשאר אדיש... היא על כלום כבר לא חושבת היא רק יצאה כואבת ומאוכזבת היא לא יודעת לאן תגיע היא לא יודעת מי יותר פגיע היא ממשיכה בדרכה אך משאירה עקבות איננה יודעת מה בשהותה הפיקה אין לה כלום, גם לא תקוות היא עוצרת פה, היא נשברה להמשיך בדרכה היא לא יכולה היא נעלמת כאילו לא הייתה והדמעה הזאת, כמוני הייתה...

@@

New member
מדהיםםםםםםםם כמה שזה נכון

איך שאני מזדהה עם המילים, אני פה איתך מתוקה.
אוהבת ריקי

בונבונת

New member
כן אבל...

זה נכון וזה תמיד ישאר נכון ולא משנה כמה זמן יעבור ומה יגידו לך או מה תגיד אתה...אבל באיזשהו שלב צריך להמשיך הלאה וללמוד מטעויות ולהתרחק מאכזבות.קשה, אבל לפעמים צריך לנשוך שפתיים ולהמשיך הלאה.

ניקולי

New member
בלבלונת טעות בידייך../images/Emo4.gif

בעצם לא הכל טעות סליחה (מתקנת) צריך להמשיך הלאה וכמה שיותר מהר. ובזה אין ספק את צודקת!!!!!!! אבל.. למה לנשוך שפתיים?? בזה אני לא מסכימה,לא מספיק האכזבה?? לא מספיקות הדמעות? עצם זה שהדברים חלפו ונגמרו אין טעם להמשיך ולהיות ממורמרת נכון?? אז למה לנשוך שפתיים הרי שאם ננשוך שפתיים אנחנו מתפטרים מהחלאה ומשאירים את הבעיה עמוק עמוק אצלנו בלב. את יודעת מה צריך לעשות?? זה כמה דברים והם: 1. להוריד את המסך. 2. להחליף שחקן (שבמקרה שלנו הוא המאכזב). 3. להיות גאה בעצמך. 4. ללכת עם ראש מורם. 5. וכמובן להמשיך הלאה. ואת יודעת עוד משהו... גבר/אישה שפגעו בנו נואשות שלא שמו עלינו קצוץ (כמו שאומרים) הם לא שווים אותנו. הם לא שווים שנראה אותם ממטר (אפילו לא מסנטימטר). ואל לנו לשכוח לעולם "העולם במה וכולנו שחקנים". שיהיה לך יום טוב חיים מופלאים ופחות נזק עצמי

לשלושתכן...

כוונתי בשי הייתה כאילו שאני עושה את דרכי כמו הדמעה שהדמעות שלי יוצאות בלי שירגישו בלי שמי שאני רוצה ירגיש והם הולכות ממשיכות הלאה אין להן מושג לאן אבל העיקר שימשיכו אין להן תקווה והן כבר לא מצפות לכלום אך אם רק יודעות שבסופו של דבר (כמו שאצלי) הן ישברו... זה נכון שצריך להמשיך למרות שזה קשה אבל אני חושבת שצריך להיות משהו קטן בלב שיחזיק אותכם ולא תאבדו אותו לעולם... וזה יכל להיות כל דבר אם זה חפץ או אדם... צריך תקווה וצפיות וגם שאיפות תמשיכו בחייכם אם כאב או בלי אבל מה שבטוח הוא יעבור בסוף אז תתנערו מזה כמה שיותר מהר...

בונבונת

New member
המסקנה...

בקיצור כולנו מסכימות שצריך להמשיך הלאה וצריך להנות וכו´ וכו´ וכדאי להפטר כמה שיותר מהר מהכאב ומהדמעות האלה שלא עוזרות ולא תורמות לנו וכמו שניקולי אמרה "הם לא שווים אותנו" בקיצור אנחנו מלכות ושיהיה לנו יום טוב ושבוע טוב ושלושה שבועות מדהימים (כי אחרי זה אני מתגייסת...) ביי מלכות שלי!

למעלה