800 ש"ח לצמיג קידמי של TMAX?

eyaltmax

New member
איזה מותג\דגם?

בגדול נשמע סביר, לפחות מהניסיון שלי, אפילו זול

מישלין

לא יודע דגם. אשכרה זה נשמע סביר? בקטנועים אחרים (ג'וירייד) אפשר להחליף בסכום הזה את שני הצמיגים, ולהשאר עם עודף לקטנה ופיצוחים.

eyaltmax

New member
הרגת אותי

איך אתה משווה ג'וירייד לטימקס??? בקיצור, מה שהלוחש רשם נכון. אגב, גם אני עברתי מג'וירייד לטימקס :) תחושה אחרת

אהוד א1

New member
מה שהורג אותי זה שהתרגלת.

שלשלם מחיר כזה על פאקינג צמיג זה כבר נראה לך בסדר. במחיר הזה התקנתי ש-נ-י צמיגים מאיכות טובה במשפחתית שלי לא מזמן. יורקים עליכם ואתם חושבים שזה גשם. קנו מטריה, חברים, זה גשם מסריח.

eyaltmax

New member
צודק

אל תקנה צמיגים, אל תהיה פראייר. לך ברגל וזהו! רגע, אבל גם על נעליים אתה משלם יותר. מת על המתלוננים. מה עשית בנידון?

אהוד א1

New member
בוכה? אני? זה אתה ששילמת 800.

תבכה אתה. ולא, על נעליים לא קורעים אותי כמו שאונסים אותך על צמיגים. אבל התרגלת וזה כבר נראה לך בסדר. אז הכול טוב. מה, לא?

eyaltmax

New member
לא בוכה ולא נעליים

לא רואה אופציות אחרות כרגע למרבה הצער, ואני מודע למחירים בחו"ל. אני בניגוד אליך לא קופץ עם השורה הנדושה הזאת, ובטח שלא מוציא את עצמי מהכלל. אתה לא משלם על צמיגים? אז מה אתה עושה בפורום הזה?

ספר לי על זה...

אני מחזיק בנוסף לאופנוע גם רכב קטן,אלוהים ישמור איזה הבדלים בעליות חלפים. צמיגים זאת בעיה ידועה וקצת בעייתית. נכון המחירים בשמיים אפילו בהשוואה מול אירופה,אין לי ספק בזה. יצא לי לא מזמן לשבת עם בעל עסק לצמיגים ולדון איתו בעלות "האמיתית" של צמיגים. כלומר עלות של היבואן עד שהוא מגיע לצרכן. תאמין לי אם אתה עכשיו בשוק,אתה תהיה עוד יותר נחרד לגודל הגזילה של היבואנים. הבעיה טמונה בכמה מישורים : 1. בלעדיות של יבואנים ,זה גורם למשחק במחיר איך שבא להם ובכמה שמתאים להם. אנחנו זקוקים להם בדיוק כמו דלק. 2.קשיים שמערימים על קנייה דרך הרשת. תאמין לי אם יאפשרו כניסה של צמיגים דרך הרשת,היבואנים יורידו את האף שלהם שהמימון העיוור של הרוכבים יעצר להם פתאום. וכמו שאתה יודע זה לא רק נגמר בצמיגים,אלא בכל דבר שקשור לדו"ג

eyaltmax

New member
עכשיו אתה מדבר

אי אפשר לארגן קניה קבוצתית איכשהו?

אהוד א1

New member
שתי תוספות:

א. ליבואנים יש קשר ישיר כפי הנראה להערמת הקשיים עליך ביבוא אישי מהרשת. ב. צמיג זה אביזר בטיחות שפטור ממס? גם אני חשבתי כך עד שלא מזמן גיליתי שרוב מידות צמיגי הדו"ג לא נחשבות כך. למה? כפי הנראה תקנה מיושנת שלא עדכנו כבר עשרות שנים. היכן יבואני הכלים שאמורים לדאוג לך? היכן יבואני הצמיגים שיכולים להוריד עלויות? ישנים בעמידה.

למעלה