?80- AWESOM-O ../images/Emo58.gif
Cartman hatches his next genius plan for picking on Butters when he becomes "AWESOM-O." In this week's episode, Cartman dresses up like a robot, calls himself "AWESOM-O," and moves in with Butters. His plan is to learn all of Butter's innermost secrets and then use them against him. While Butters is thrilled to have found a new best friend, the Army believes "AWESOM-O" is some new secret weapon, and Hollywood is after the phony robot to develop their next big blockbuster.
ובתרגום חופשי: קרטמן מוצא דרך חדשה וגאונית להציק לבאטרס כאשר הוא הופך ל- "AWESOM-O" (לא מצאתי דרך טובה לזה בעברית..). בפרק השבוע קרטמן לובש תחפושת רובוט, קורא לעצמו AWESOM-O, ועובר לגור עם באטרס (?!). התוכנית שלו היא ללמוד את כל הסודות הכמוסים של באטרס ואח"כ להשתמש בהם נגדו. בעוד שבאטרס מאושר מהחבר החדש שמצא, הצבא חושב ש- "AWESOM-O" זה נשק סודי חדש, ואילו הוליווד בעקבותיו במטרה לפתח את שובר הקופות הבא שלהם. נ.ב זוכרים את השרשור על הרייטניג של ס"פ? אז הנה עוד כתבה בנושא שמדברת על הרייטינג של ס"פ שצנח לאחר הפרק האחרון ששודר נ.ב.2 אני לא פה הרבה בימים האחרונים (ובימים הקרובים) משום שהמחשב שלי מקולקל ובנוסף על כך יש לי מבחן מסכם במתמטיקה אחרי החופש וחייבים ללמוד..