80 שקל ב50 דקות..

candyme

New member
80 שקל ב50 דקות..

למחקר הנושא אופי של ראיונות עומק אחד על אחד. דרושים:נשים וגברים (עדיפות לגברים) בגיל 25-55 שצורכים לפחות פעם בשבוע מוצר חלבי כל שהוא. (אינני יכולה לחשוף בשלב הזה מהו) מי שיתאים יגיע לראיון עומק של 50 דקות במשרדינו בטלסקר, בבניין UMI.(ראשון לציון-ליד קניון הזהב) במהלך הראיון הוא או היא ידרשו לטעום מוצר חלבי כל שהוא ולדבר עליו מול מראיינת במשך 50 דקות. בתום הראיון יקבל 80 ₪ בתווי קניה. אי לכך , הטועם/מת נדרש/ת להיות איכותי/ת בעל/ת עושר שפה גבוה שיכול/ה להעמיק בנושא כל כך טריוויאלי כמו מוצר חלבי במשך כמעט שעה. הראיונות יתקיימו ב-2.3.6 ליוני וכן 9.10.13 ליוני מי שמעוניין להעביר אלי מייל ל- [email protected] תודה.

תיקתק1

New member
וכל זה ה80 שקל?? לא הגזמתם.בקבוצת מיקוד

ברמת גן אני מקבלת 200 שקל לשעה וחצי.

prizman

New member
בגדול

כבר בזה שתקבלו מיילים, תענו מה סוג המוצר ותשמעו מקוראיםם אם הם משתמשים במוצר המסתורי ההוא ובאיזו תדירות וכו' לפי מה שתשאלו המייל כבר גמרתם עם הסקר ובחינם. אני במקומכם לא הייתי טורח להזמין אח"כ מישהו לראיון. אולי אחד או שניים למראית עין של הגינות בפירסום. כמה מקבלת מראיינת לשעה כזו, 90 ש"ח? לא מאמין. ומדוע רק מראיינת ולא מראיין? בשביל 90 ש"ח ל50 ד' אולי גם אני הייתי מוכן לשמוע אנשים מדברים על מוצר חלב. יש מקום פנוי? נ.ב. מכיר אנשים שמסוגלים להקליד 15 דקות על בקבוק יין משובח. אבל לדבר 50 דקות על מוצר חלב בנאלי? משהו כאן נראה לי מופרך.

כמו בערוץ הקניות../images/Emo8.gif

מוכרים ספה מלטפים אותה חצי שעה לא מפסיקים לדבר הרבה ומהר ולא אומרים כלום

candyme

New member
זאת היתה השוואה ממש טובה!

:) ומי שלא רוצה לא חייב. לא מכריחה פה אף אחד.. לא יודעת כמה מקבלת מראיינת על זה, ולא יודעת מי מראיין ולמה זה מראיינת ולא מראיין (אולי לגברים קשה לשמוע 50 דקות רצוף..) אני רק מחפשת אנשים כאלה..

למעלה