ומנהל הפורום תוהה
איך זה שתמיד אותו גולש מעלה בהודעותיו את מנהל הפורום... אבל אם כבר העלת - תקבל תגובה. מנהל הפורום, ממש כמו שאר האדם, אוהב דברים מסויימים במוזיקה, ולא אוהב אחרים. על הדברים שהוא לא אוהב, נמנית המוזיקה המזרחית, הים תיכונית, וגם שלמה ארצי ורמי קליינשטיין מתקוםת תפוחים ותמרים וצפונה. לא קשור לכמה כבד, לא קשור לאבי ביטר, ולא חשוב כמה מיליוני עותקים ימכור האמן, המוזיקה הזאת לא עושה למנהל הפורום נעים בגב. מכרה 80 אלף? כל הכבוד. זה עדיין לא משכנע אותי שהדיסק טוב או חביב או נעים באוזן. את הדיסק לא שמעתי, אבל אתמול מפוחד ונרעד ניגשתי לשמוע את הדי ג´יי שהוא גם סופרמן. אין ביכולתי לתאר לכם כמה אני שמח שהשיר הזה לא נשלח. אפילו קובי אוז כותב מילים מביכות פחות ממה שיצא כאן מהעט של יואב גינאי. ובכלל, הגיע הזמן לקחת לגינאי את העט ולשלוח את צביקה פיק להתרכז בקריירה הטלוויזיונית שלו, ולהפסיק לתת להם את השליטה באירוויזיון. באשר למאחוריה - נו, מה לעשות, בחרו בה לייצג אותנו, ואנחנו צריכים להיות מאחוריה. אחד הדברים שאני הכי שונא, רואים את זה בעיקר בספורט, זה כל אלה המייחלים להפסדים של מכבי באירופה. זה בסדר לייחל להפסדים במסגרת הליגה הישראלית, אך כשזה מגיע לאיך רואים אותנו בעולם - זה כבר מבזה לייחל להפסד. כמו בספורט - כך גם באירוויזיון. ובוסון - הצעה קטנה לי אליך. תתחיל להתעסק יותר בנושא הפורום מאשר במנהלו.