80 אלף

בוסון

New member
לא משהו לא משהו אבל....

היא מכרה 80 אלף ולא מעינין אותה כלוווווווום.

Asaf S

New member
דווקא...

אני מאד מאד אהבתי את הדיסק שלה הוא הדיסק הכי טוב שייצא לה לדעתי....

asafi22

New member
למה לא משהו? אחלה דיסק!!!!!

במיוחד שיר מספר 10- העצב בתוכי, שיר ממש יפה ומיוחד. ודי חאלאס כבר, כן, היא זמרת עממית והשירים פשוטים לאללה אבל עובדה שהיא מוכרת פי אלף יותר ממה שטל סונדק הדפקט מכר ויותר ממה שעדן ופינג פונג וליאורה ושרלה שרון וגם יותר ממה שדנה הפוסטמה מכרה מהדיסקים שלה וזה בדוק!!!! אז תנו קצת קרדיט למרות שכולם אשכנזים ושונאים את שרית.... יופי לכם...

בוסון

New member
אמרו ש....

לא אמרו שהדיסק מכוער !!! אמרו שהוא לא משהו וגם אני נוטה להסכים עם ההנחה הזו ויש לי הרגשה שאפילו מנהל הפורום לא חובב המוזיקה המזרחית וכן מה לעשות ? מי שלא רגיל למזרחי אז קצת קשה לו אבל עדין כולנו מאחוריה הדיסק בהחלט ניתן לשמיעה הוא כלל לא כבד בסגנון אבי ביטר ושוב כל הכבוד על המכירות !!!!

Yaniv-DC

New member
ומנהל הפורום תוהה

איך זה שתמיד אותו גולש מעלה בהודעותיו את מנהל הפורום... אבל אם כבר העלת - תקבל תגובה. מנהל הפורום, ממש כמו שאר האדם, אוהב דברים מסויימים במוזיקה, ולא אוהב אחרים. על הדברים שהוא לא אוהב, נמנית המוזיקה המזרחית, הים תיכונית, וגם שלמה ארצי ורמי קליינשטיין מתקוםת תפוחים ותמרים וצפונה. לא קשור לכמה כבד, לא קשור לאבי ביטר, ולא חשוב כמה מיליוני עותקים ימכור האמן, המוזיקה הזאת לא עושה למנהל הפורום נעים בגב. מכרה 80 אלף? כל הכבוד. זה עדיין לא משכנע אותי שהדיסק טוב או חביב או נעים באוזן. את הדיסק לא שמעתי, אבל אתמול מפוחד ונרעד ניגשתי לשמוע את הדי ג´יי שהוא גם סופרמן. אין ביכולתי לתאר לכם כמה אני שמח שהשיר הזה לא נשלח. אפילו קובי אוז כותב מילים מביכות פחות ממה שיצא כאן מהעט של יואב גינאי. ובכלל, הגיע הזמן לקחת לגינאי את העט ולשלוח את צביקה פיק להתרכז בקריירה הטלוויזיונית שלו, ולהפסיק לתת להם את השליטה באירוויזיון. באשר למאחוריה - נו, מה לעשות, בחרו בה לייצג אותנו, ואנחנו צריכים להיות מאחוריה. אחד הדברים שאני הכי שונא, רואים את זה בעיקר בספורט, זה כל אלה המייחלים להפסדים של מכבי באירופה. זה בסדר לייחל להפסדים במסגרת הליגה הישראלית, אך כשזה מגיע לאיך רואים אותנו בעולם - זה כבר מבזה לייחל להפסד. כמו בספורט - כך גם באירוויזיון. ובוסון - הצעה קטנה לי אליך. תתחיל להתעסק יותר בנושא הפורום מאשר במנהלו.

Yaniv-DC

New member
ופעם האחרונה.

כפי שהבהרתי לך במסרים, אלו הדרכים להעברת הביקורת. 1. מסר/מייל למנהל הפורום 2. פורום תפוז משוב 3. מייל להנהלת הפורומים נושא הפורום הוא אירוויזיון, ולא מנהל הפורום. כאן תם הדיון בנושא, כל הודעה נוספת בנושא תמחק. יניב.

Yaniv-DC

New member
לא יודע...

אני חי בגלות. מספרים שהוא גר במרומי הסיטי טאוור... לגבי המשיח - הוא לא מת כבר?

ronen.ak

New member
הבהרה

אז ככה אין לי שום דבר נגד שרית חדד וגם לא נגד הזמר המזרחי. אבל אני לא מבין מה ההיסטריה. לדעתי אם שרית לא הייתה מייצגת אותנו בארוויזיון אז כל ההיסטריה מאחורי יציאת הדיסק לא הייתה כל כך גבוהה.... וכמובן לא היו קונים אותו הרבה אנשים

אהוד_

New member
ועוד איך...

ועוד איך היה מוכר הרמה של המוסיקה בארץ מדרדרת רק, כבר הרבה זמן לא שמעתי על אמן חדש טוב... ושרית חדד, יש לה קול מצוין אבל (ואני מאמין שהיא יודעת) שהיא מבזבזת את עצמה בשירי מסטיק בזוקה, (כמו שלרוסה הספרדייה השנה יש קול מאוד טוב אבל עם השיר שבחרו למסכנה היא לא יכולה לבטא את הקול שלה, אולי היא גם טיפול) בכל אופן, תן לאנשים רמי וריטה, הכי בנאלי וזה מוכר...אותה נוסחה ששרית חדד משתמשת בה, אחרת היא לא הייתה מגיעה ל 80 אלף עותקים ביומיים. זמרים ישראלים באמת מוכשרים, לדעתי: יהודית רביץ, גלי עטרי, שרון ליפשיץ, סיוון שביט, רונית שחר, אביב גפן, קורין אלאל, מוניקה סקס...יאללה זזתי לעבודה....

ronen.ak

New member
מסכים איתך

שרית התחילה בקטן בלהקת צעירי חדרה. מהלהקה לא יצאו הרבה כישרונות ואף אחד לא התפתח מאז. רק היא. תראו איפה היא היום..... ומי האומנים הישראלים שאני אוהב - גלי עטרי, עברי לידר, שלמה ארצי, רמי וריטה, דויד דאור ולהקת הנחל (סתם) ויש עוד... ואת האמת יש לי גם את האוסף המשולש של עפרה חזה מותר לי לא?

בוסון

New member
רונן......

לא הזכרת את שלל הדיסקים של דנה אינטרנשיונל שאתה מחזיק בגאווה אצלך בבית.... אני אישית אוהב את ריטה , גלי עטרי , דנה ברגר , והאחיות יוספי - סתאאאאאאאאאאם

ronen.ak

New member
אין לי את דנה../images/Emo46.gif

המקום היחיד שדנה מופיעה בו הוא אוסף הארוויזיון של אילן בן שחר עם השיר "דיווה"

למעלה