8

Im The Sun

New member
נצל"ש כזה...../images/Emo42.gif

תראו מה עשיתי בפורום אנסטסיה חחח עוד 2 התאהבו

FIRE GODDESS

New member
נצל"ש../images/Emo70.gif- שאלה

יש לאנג'י איזושהי חברה? או שיש לה רק ידידים? ומה עם חברה מתעשיית הסרטים? כי אני תמיד רואה אותה עם איזה אחת בהרבה תמונות.... ואפפעם לא שמעתי על חברות שלה מתעשיית הסרטים כמו שיש את מדונה ובריטני או מדונה וגווינת' וואטאבר...קיצר אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוונת..

זאת שאיתה בתמונות,

אם אני מבינה למי אתה מתכוון, זאת העוזרת האישית שלה. שטוענים שהן נראות דומה כדי להסיט את הפפראצי. אבל זה בולשיט. היא איתה כמעט בכל מקום, כי היא עוזרת לה, כמו השומר ראש הבלונדיני שלה. ות'אמת, אין לי מושג אם יש לה חברות מפורסמות... בחיים לא ראיתי ולא שמעתי. אה בעצם יש אחת שאני יודעת עליה, אבל היא לא מפורסמת כ"כ - זאת השחקנית ששיחקה את הדמות של הלסבית הגברית מנערה בהפרעה. ואמממממ, אני יודעת רק על גברים מהתעשייה שידידים שלה...

The Lost Girl17

New member
תמיד יש מקום לחברה ראשונה מהתעשייה.

ומי נראה לכם שזאת תהיה?? אה אה אה?..אני אני אני! בעתיד הרחוק..לא לא כל כך רחוק..בואו נגיד עוד 4-5 שנים טובות!..אחחחח אנג'לינה..אני ואת עוד נהיה הזוג הכי נוצץ בהוליווד.. אבל בכלל לא יעניין אותנו כל עולם הזוהר..אנחנו ניסע לקאמבודיה ולדרום אפריקה ונעזור לכל הפליטים ונבנה להם בית מחסה גדול איפשהו.. וואלה בלי קשר לאנג'לינה הלוואי ותהיה לי היכולת לעזור להם..הלוווואי.. בכל מקרה.. אני ואנג'י נהיה עוד ככה..*ציור של האצבעות* =)

¥EleVatioN¥

New member
באמת..../images/Emo129.gif

אני מאמינה שיש לה, או לפחות יש לה יחסים טובים עם מפורסמים, גם כאלה שהיא עבדה איתם אני מניחה. אולי היא הצליחה להסתיר את זה מעיניי התקשורת

למעלה