8 MILE - אישית...

Dr.Drek

New member
8 MILE - אישית...

אהליין סהליין... כן כן, שוב שבים הרחק מן הדרום, מן הצבא. אבל הפעם מרוצים לאחר לילה לבן שבו הספקתי לראות את 8 MILE המהולל של אמינם. אז ככה, טוב אני לא ממש חושב שזו תהיה ביקורת ביקורת, אלא כמה נקודות שאני רוצה לזרוק לחלל... ראשית, מאוד מאוד התרשמתי מהמשחק של מרשל (אמינם)..כל כך היה יפה לראות אותו לא מזויף ואמיתי...וממש ניכר היה לראות את ההשקעה העצומה שלו בסרט...כפי שנאמר גם במאחורי הקלעים על התמסרותו הנפלאה לבמאי... שנית, BATTLES - ווואו... החוויה הועברה באופן מדהים... אומנם, כיוון שראיתי את הסרט ללא תרגום (רק ככה אפשר...אני אפילו לא יכול לתאר איך תרגמו...ברררר), בכל סיום שורה ו DISS הקהל צרח כמובן במלוא גרונו והתלהבותו, דבר שהקשה להבין את חלק מהדברים...אבל כנראה שזו חלק מהחוויה גם...לצעוק וווווווווווווו ולא להבין :) שלישית, וכאן בעצם הדבר העיקרי , העלילה, צפויה עד כדי גיחוך. טוב אולי לא גיחוך...אבל מאוד עצבן...כל סטייל הרוקי הזה, שהוא נחנק (הנה רואים תרגום שבטח היה....בררר) בבאטל הראשון וחוזר כמובן כדי לנצח...מזל מזל...שהתחילו לצלם את רוקי 6 (באמת אגב)... לגבי העניינים האישיים, פה יש לציין לטובה , למרות שגם בסרט הזה כבר היינו...אבל עם זאת ההופעה המצויינת של אמינם נפלאה ( MOM I DOn´t WANNA HEAR ABOUT THAT SHIT!!! - :))) ) רביעית, הבן אדם גאון...ממה שכן הבנתי מה BATTLES ואין ספק שאצטרך לראות את זה שוב ואפילו כמה פעמים כדי להבין את הכל...פשוט מדהים...לא חוזר על עצמו, וחרוזים מתגלגלים שמעבר לזה פשוט מצחיקים ומראים על חשיבה פשוט מדהימה במהירות הזו... חמישית, הופעה נחמדה של אקזיביט בדיס קצר ברחוב על הומו... ואמינם נחלץ להצלה...כמעט כמו בחיים מה??? כנראה שאלטון השאיר את חותמו , לא??? שישית, שנשאלתי ע"י אנשים אם זה סרט באמת לקולנוע או ל DVD, אני באמת חושב שאין הצדקה לקולנוע...זהו סרט חביב, נעים, קולע...אבל לא צריך לרוץ לקולנוע, ולראות...אלא לשבת בבית עם החברים הקרובים, אלה שמכירים את הסצינה ואלה שלא...ופשוט לראות...ולהנות... לסיכום, הסרט מקבל אצלי 3 כוכבים מתוך 5... מחכה לתגובות, אמיר.

Big 7

New member
ביקורת נחמדה

אבל לא ממש מפורטת....אגב הורדתי את אחד ה"פריסיילים" שיש בסרט ואני חושב שעל זה דיברת...כל סוף בית יש צעקות וכאלה דיי מעצבן...אבל אהבתי את הבית הסופי של אמינם זה היה ממש יפה מי שרוצה אני ישלח לו באי סי

Psycho MC

New member
נחמד נחמד... הנה התגובה שלי ../images/Emo13.gif

1. אמינם באמת השקיע המון בתפקיד הזה ואפילו הבמאי, בריאן גרייזר, אמר בעצמו שאמינם לקח ולמד את התפקיד ברצינות רבה ובאמת הקדיש לו הרבה תשומת לב... 2. הקטע של ה"באטלז" היה מאוד מושקע והועבר באופן יצירתי, ודרך אגב, כנראה שיש לי את הסרט באיכות טובה מאוד, כי אפשר להבין כל מילה על הפעם הראשונה... 3. הוא נחנק בעיקר בגלל שזו היתה הפעם הראשונה שלו שהוא עמד מול קהל גדול שרק לחץ עליו וצעק בוז (כי היה לבן), והעלילה לא היתה כל כך צפויה לדעתי, ובכלל לא ציפיתי שלג´ימי "ראביט" סמית´, הדמות של אמינם בסרט, יהיה אומץ רב כדי להפגין את הכישרון שלו וללכת מכות כל 10 דקות... 4. באמת צריך להיות גאון מילולי במציאות כדי להוציא חרוזים מתאימים (ומצחיקים) בלי לחשוב על זה הרבה לפני זה... 5. לא רק שאקזיביט, אחד החברים של אמינם, הופיע בסרט, אלא גם פרוף (די 12), אובי טרייס, יאנג זי וגם הדי-ג´יי של אמינם (לא זוכר איך קוראים לו)... 6. זה סרט לקולנוע וגם לדי וי די, למי שיותר נוח... אני, אישית, הולך לקולנוע (עד עכשיו ראיתי את הסרט כבר 4 פעמים) כשייצא אצלנו בארץ (16.1) להקרנת הבכורה ב-9-10 בערב כשמלא אנשים באים, ואני מקווה לראות הרבה מעריצי אמינם וראפ בכלל... אני נותן לסרט 8.5 מתוך 10...

Stinkin Fish

New member
אמינם נראה מגוכח עם שיער שחור...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

WhiteAce

New member
אח שלי. תקרא

1) קודם כל, הביקורת ממש פ33תית, ואני מסכים עם כל דבר שאמרת (ראיתי את הסרט פעם אחת). 2) יש לך את הסרט במחשב? 3) אם כן תן לי אותו... אני מוכן לבוא לכל מקום בעולם בשביל לקבל אותו במחשב... ד"א: יש לי כרטיס חבר מועדון. תודה שצרבתם אצלנו...

Psycho MC

New member
אני מחפש את הפריסטייל הזה...

זה כשהשמן מתחיל לראפרפ בחנייה ליד "צ´ין טיקי" ואחר כך כולם מצטרפים אליו... ואחר כך באים ה"פרי וורלד" והורסים הכל... סתם... אבל זה הקטע הזה....

Dr.Drek

New member
WORD. לגבי הבאטל האחרון...

Rabbit אומר : 1 Pac 2 PAC 3 PAC 4 PAC... למה הכוונה???

Psycho MC

New member
אני חושב...

שהכוונה שכל ה"פרי וורלד" הם סה"כ 4 אנשים, והם מתנהגםי כאילו הם ראפרים רציניים כמו טופאק... ונראה לי הוא אומר "No PAC - none" כי אם טופאק לא היה קיים אפילו אז הם בכלל לא היו מתנהגים כמו ראפרים...

למעלה