8/8. מפגש. קדימה, שרשרו /.
ל לה לה לה לה New member 21/7/04 #2 נדמה לי שזה די בסדר.. אם כי הייתי מעדיפה בתאריכים אחרים באותו השבוע, שם מסביב.
Q QuEeN oF mE New member 21/7/04 #3 אממ אני עוד לא בטוחה מה קורה בתאריכים האלה.. אבל אם אין כלום אז נראה לי בסדר..
ל לה לה לה לה New member 22/7/04 #7 אפילו יותר טוב.. והכי מגניב אם ניפגש ב-11 לאוגוסט, כמו בשנה שעברה.
G gamegir New member 24/7/04 #10 ../images/Emo31.gif הפעם אני אאלץ לא להצטרף.. אלא אם המפגש יתחיל ממש מוקדם- יעני בסביבות 10-11, ואז אני אוכל להיות אתכם איזה שעתיים-שלוש..
../images/Emo31.gif הפעם אני אאלץ לא להצטרף.. אלא אם המפגש יתחיל ממש מוקדם- יעני בסביבות 10-11, ואז אני אוכל להיות אתכם איזה שעתיים-שלוש..
T TiKi PooH New member 26/7/04 #16 איפה תהיו? ../images/Emo80.gif אם אתם בתל אביב אני אנסה לקפוץ להגיד שלום כי אני שם עם פורום אחר *כנראה* בתאריך הזה. אם אני שם בתאריך אחר יש מצב שאני אבוא לכל המפגש..
איפה תהיו? ../images/Emo80.gif אם אתם בתל אביב אני אנסה לקפוץ להגיד שלום כי אני שם עם פורום אחר *כנראה* בתאריך הזה. אם אני שם בתאריך אחר יש מצב שאני אבוא לכל המפגש..
T tribe spirit New member 26/7/04 #18 יש מצב.. אני אנסה להגיע..אם לא יהיה לי משו אחר באותו יום.וואו זה יהיה מגניב לפגוש את כולם סוףסוף..
ז זאת רק אני1 New member 6/8/04 #19 ../images/Emo45.gif בואו ניפגש כבר!! אם לא נקבע תאריך עכשיו אנחנו לא ניפגש וזה יהייה חבל.. (לדעתי..)