:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך
לילה טוב לשתיכן... :-() (פיהוק)

שיהיה לילה שקט ושלו...וחלומות סוכר - במיוחד לך תוגי...כל כך ביקשת...ויפה כל כך. אוהבת את שתיכן...ואת כל מי שהולך עכשיו לישון...וכל מי שהלך. וגם אולי קצת תרנגולת שלא הולכת לישון... אז הנה אחד מפהק במיוחד בשבילך B-() מקווה שיעבוד עליך...למרות שאני בספק.

זה היה אמור להיות פיהוק!!!!

מחשב דפוק....אופס...סליחה......יש כאן ילדים. ילדים? בשעה כזו? מיד PP ולישון! אבל קודם....חיבוק {} ונשיקה על המצח }{. ממני.

תרנגולת

New member
לילה טוב מאיוש שלי..

}{ אוהבת אותך.. חלומות סוכר בשבילך.. אני היחידה פה שנשארת עם הסוכרזית, שמעת? אוהבת אותך. :cool: אני.. אני אשן קצת..:)

שאאמין לך?

תסלחי לי אבל.....מייק...כן...אתה שם! כשתגיע מהחזרות...קודם כל אני מקווה שהייתה לך חזרה מוצלחת...ושנהנת. ואחרי זה - תן לה בעיטה בתחת הוירטואלי שהיא אומרת שהוא ענק אבל שנינו יודעים את האמת...חי חי חי...אכלת אותה ילדה. ותעיף אותה למיטה לישון קצת. משום מה אני לא סומכת עליה בקטע הזה... ואני אדבר איתך כבר היום...תתקשר כשתוכל, אני אהיה בעבודה. אם אצליח לקום בבוקר. לילה טוב...לשניכם. וחלומות - אני נשארת עם הסוכרזית על אפך ועל חמתך! אוהבת....

תרנגולת

New member
מותק..

תשני עם סוכרזית.. תקומי עם סוכר- בשקט בשקט, בעדינות בעדינות.. את פשוט לא תשימי לב.. ככה לא תוכלי לישון (אמרנו שאת לא יכולה לישון עם סוכר?) ותצליחי לקום.. ושתיכן יודעים את האמת!! הוא לא ענק, או סופר אקסטרה אקסטרה לארג` או משהו בסגנון.. ככה את מעודדת אלימות?

שאאמין לך?

תסלחי לי אבל.....מייק...כן...אתה שם! כשתגיע מהחזרות...קודם כל אני מקווה שהייתה לך חזרה מוצלחת...ושנהנת. ואחרי זה - תן לה בעיטה בתחת הוירטואלי שהיא אומרת שהוא ענק אבל שנינו יודעים את האמת...חי חי חי...אכלת אותה ילדה. ותעיף אותה למיטה לישון קצת. משום מה אני לא סומכת עליה בקטע הזה... ואני אדבר איתך כבר היום...תתקשר כשתוכל, אני אהיה בעבודה. אם אצליח לקום בבוקר. לילה טוב...לשניכם. וחלומות - אני נשארת עם הסוכרזית על אפך ועל חמתך! אוהבת.... יאללה, רגלים - לזוז! אני נותנת לכם קצת יותר משתי שניות אבל...אל תנצלו את זה שאני אדיבה היום. למיטה בבקשה. ביי בינתיים....יש לי עבודה.

תרנגולת

New member
אה.. תמיד תאמיני לי..

ביי.. אוהבת אותך.. לילה טוב, חלומות סוכרזית- ויום סוכר. }{

למעלה