8.7 במוריסון...

• פותח הנושא osn
  • פורסם בתאריך

osn

New member
למה את נחפזת למסקנות?

אני עדיין מקווה שהאינדיקה נמצאת בדיוק מאחורי תחנת הרכבת.... אבל יש גם מבחנים באופק הקרוב מאוד, אז נצטרך לחשוב על זה.

שאלתי בתקווה שאני טועה

וגם אני עדיין מתלבטת (בלי קשר למוריסון, אני גרה צפונה ממך וביום שישי צריכה לקום בשעות שהשמש עוד לא שמעה עליהן) אבל אני כל כך מתגעגעת כבר להופעה כל כך. אגב, באוניברסיטת חיפה לא יהיו יותר הופעות השנה בכל אופן, לא בקרוב (+אוףףף)

osn

New member
הקרייתים האלה...

גם יום שלישי הוא לא אידאלי להופעות, אבל זה ערן, וזה בדיוק מה שאני צריכה אחרי בחינה.מה גם שכנראה כל האמצעים כשרים בתחרות עם הביט...אני בכל מקרה שם בקשר לבנימינה- דווקא הייתי עושה את המאמץ, אבל המחשבה מה הולך לקרות בדיוק שבוע לאחר מכן משבשת לי את התוכניות... באוניברסיטה ממילא ההופעות מאוד קצרות, לדעתי זה גובל בהתעללות ממש, לערוך הופעה של ארבעה שירים ככה בין שיעורים.

אכן, מסכימה איתך

ובהצלחה לך בבחינות (את ההופעות בדשא אני דווקא אוהבת, אם היית בהופעה של ירמי קפלן בטח ראית איך אפשר להספיק יותר מ 4 שירים... וזה נהדר לשבור כך את שיגרת השבוע אנחנו תמיד משתוללים, רוקדים, עושים שמח בירה, חיוך ואנשים טובים מה צריך יותר? אהמ.. את ערן צור כמובן)

bleeding guitar

New member
ועוד הופעות ../images/Emo168.gif

איך ביאסתם אותי, ראיתי הופעה בחיפה ואמרתי אני אשמח אנשים! אבל הקדימו אותי
4.7 שישי ערן צור שעה 23:00 מחיר: 70 ₪ תיאטרון תמונע טל':03-5629462 8.7 שלישי ערן צור שעה:21:00 מחיר: 50-60 ₪ פאב מוריסון חיפה טל':054-7400501 18.7 שישי ערן צור שעה: 22:00 מחיר: 60 ₪ קפה ביאליק טל': 03.6200832

למעלה