8:22 - "Lockdown"

Rivendell

New member
LOCKDOWN

עוד הוכחה חותכת שאי אר היא הסדרה הטובה ביותר שנעשתה איי פעם.
 

halloween

New member
איזה פרק יפה!!!!

קרארבי לנצח!!!! אוף! אני שונאת שנגמרות עונות של סדרות... עכשיו עד שתבוא העונה הבאה תעבור חצי שנה!!!! טופ... לפחות יש את השידורים החוזרים. ויש לי רעיון לסוף הסדרה... אולי הם יתחתנו?
 

mgirl

New member
מה זה חותכת?!

חותכת כמו סכין חותכת. איזה אחלה! קארבי לעולמי עולמי עולמים! שיו אני מתרגשת הרבה יותר מדי משצריך...
 

mgirl

New member
אולי אולי אולי

*התקווה, דבר כזה נחמד* איי לוב קארבי, איזה מגניב ביותר זה! יווו קארבי!
 

T h e G i r l

New member
תצילו אותי!! רק תגידו לי ש-

העונה הבאה באה מתישהו בקרוב!!! מתי היא מגיעה לארץ?!!?!?! אהבתי
קארבי ופראג´י.... חחחח..... ואם כך- הדגש|קארבי לנצח!!!| הם ממש מושלמים ביחד!!! כ"כ אהבתי את הסיום של הפרק!!!! ולמה לעזאזל הם לא העיפו את האמא מהחדר כשהם ראו שהבת גוססת???
 

mgirl

New member
העונה הבאה תגיע לארץ

מיד אחרי העונה שתתחיל עכשיו. ז"א, כשתגמר העונה של משמרת שלישית. והם לא העיפו את האמא, כי אם היא הייתה יוצאת מהחדר היא הייתה מפזרת עוד חידקים באוויר... אגב, מישהו יודע אם מחלת ´המוות השחור´ שהרגה שליש עולם, היא מחלת האבעבועות השחורות?
 

מיכל ק

New member
אני לא מאמינה

אנחנו צריכים לחכות על מרץ בשביל העונה הבאה, זה לא פייר פשוט מותח מידי בשבילי למה??????????
 
ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה פרק יפה, אני אכתוב יותר מחר כי אני צריכה להפנים הכל. פראט-מעצבן וויבר-סוף סוף אנושית אבי וקרטר- מדהים קארבי לנצח הנשיקה הייתה כל כך במקום כל כך בזמן! ולכבוד הפרק המהמם שרשור תמונות נתחיל בסוזן שגם הייתה גדולה
 
ציטוטים קארבים מהפרק:

Carter: Are you afraid? Abby: Of what? Catching smallpox or waking up next to you? Abby: (to Carter) “You’re hot, though.” Abby: Tell me we are going to be okay. Carter: We are going to be okay. We are gonna be okay. ותמונה יפה
! אני מחורפנת מאושר והולכת לראות את הקלטת 99999999999999999999 פעמים!
 

מיכל ק

New member
פשוט מהמם אין מילים

לפרק הזה ובמיוחד קארביות ממש מקסים, גם אני הקלטתי את זה כמובן
 
או.קיי עוד

Abby: Okay . . . what about the bath? Carter: What about just keeping it dry? Malik: Why don´t y´all just kiss and make up? -------------------------------------------------------------------------------- Abby: how long do you think we wil be here? Carter: a couple days....we might have to spend the night together Abby smiles a little Carter: Are you afraid? Abby: Of what? Catching smallpox or waking up next to you? -------------------------------------------------------------------------------- How much does this suck?! --Abby Oh the department would like to thank you but we can´t bring you a fan ----Carter pulling on his scrub Carter: is it just me or is it like a sauna in here I´m buring up. Abby at glares at him and puts her hand up to his head Abby: do you have a temperature? Carter: what? no he jerks away -------------------------------------------------------------------------------- Abby: here take your temperature Carter: No. I’m not infectious. Abby: Just stick the thermometer in your ear!
 

~*~gaL

New member
8:22 - "Lockdown"

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!! תסלחו לי אבל אני חייבת להוציא את כל מה שיש בתוכי... למרות שידעתי על זה כבר ממזמן... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופייייייייייייייי איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייי סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל כך הרבה זמן חיכיתי! קרטר ואבי התנשקו! קרטר ואבי התנשקו! *קופצת בכל החדר במעגלים* *ממשיכה לקפוץ בכל החדר במעגלים* *לא נרגעת* *עדיין לא נרגעת* *שמישהו ירגיע אותי* YAY!! MAZAL TOV! אאאאאאאאאאאאאאאאז.. הפרק
למרות כל הביקורות האיומות שקראתי עליו.. (אבל היו גם הרבה חיוביות, כמובן) הוא היה נהדר! מותח מאד.. וכרגיל לאי. אר., לא היה אפשר להוריד את העיניים לשנייה מהטלוויזיה. השילוב של הקומדיה בפרק היה ענקי! היו קטעים שכ"כ צחקתי בהם. אני מתחילה לחבב את פראט.. למרות שהוא היה קרצייה עם קרטר. פראט וצ´ן נורא מתאימים ביחד! ותרשו לי לחזור שוב לנושא קרטר והסקראבס.. אההההההההההה אווו מיי גאד... תשאר ככה! לתמיד! (למרות שיהיה עדיף יותר בלעדיהם
) כשהוא אמר שחם לו כל מה שחשבתי זה.. "אז תוריד את החולצה כבר! תוריד! תוריד אותה!" אבל הוא לא הוריד... הסדרה התמודדה נורא יפה עם הקו עלילה הזה... אני נורא אהבתי. עצוב/מבדר, הכי טוב שיש. ההתחלה עם ה"שריפה" והקטע שבו קרטר לקח את המקרופון ליד הרמקול.. חחחחחח!!! וכמובן ג´רי :)) חיבבתי גם את צ´ן יותר היום. אז מה הקליפהאנגרים? צ´ן חולה? פראט חולה? כולם נדבקו? מה קרה לילד? אבי וקרטר התנשקו! *מתעלפת* הרג אותי שמאליק אמר בהתחלה לקרטר ואבי להתנשק ולהשלים.. חחח! אני לא מאמינה שזהו. צריך לחכות עוד כמה חודשים. אבל אני עדיין אהיה פה בשביל ספויילרים בשביל כל מי שמעוניין. אם כבר אני בנושא הזה - שוב אני אומרת - לא להגיב על/לכתוב ספויילרים בכותרות ובכלל, להודיע לפני כתיבת ספויילרים. תתחשבו באנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה. ציטוטים להנאתכם: Abby: I don´t know, He´s got a cute ass? Pratt: All this because a nurse tells us to. Carter: No, because Abby is the Obi-Wan Kenobi of nurses. Pratt: So what´s that make you? Yoda?Pratt Carter: Learn from her you will! Abby: Oops. Chan: I have the flu, and you don´t see me in bed. Pratt: I´d like to. Gallant: Everyone proceed to the north.. Man: Where the hell is north? Carter: We might have to spend the night together. You afraid? Abby: Of what? Smallpox, or waking up next to you? Romano: Did somebody say ´thoraseal´? Pratt: You are just peeing in there, right? Chen: Shut up. Pratt: Row, Row, Row Your Boat… Abby: You´re still hot. דההה. וכמובן: Abby: Worst of this is over, right? Tell me we´re going to be okay. Carter: We´re going to be okay. We´re going to be okay.
 

~*~gaL

New member
סקרין קאפס...

סלחו לי שזה לא לפי הסדר, אבל אין לי כוח לבדוק.. :))
 
למעלה