8:22 - "Lockdown"
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!! תסלחו לי אבל אני חייבת להוציא את כל מה שיש בתוכי... למרות שידעתי על זה כבר ממזמן... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופייייייייייייייי איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייי סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל כך הרבה זמן חיכיתי! קרטר ואבי התנשקו! קרטר ואבי התנשקו! *קופצת בכל החדר במעגלים* *ממשיכה לקפוץ בכל החדר במעגלים* *לא נרגעת* *עדיין לא נרגעת* *שמישהו ירגיע אותי* YAY!! MAZAL TOV! אאאאאאאאאאאאאאאאז.. הפרק
למרות כל הביקורות האיומות שקראתי עליו.. (אבל היו גם הרבה חיוביות, כמובן) הוא היה נהדר! מותח מאד.. וכרגיל לאי. אר., לא היה אפשר להוריד את העיניים לשנייה מהטלוויזיה. השילוב של הקומדיה בפרק היה ענקי! היו קטעים שכ"כ צחקתי בהם. אני מתחילה לחבב את פראט.. למרות שהוא היה קרצייה עם קרטר. פראט וצ´ן נורא מתאימים ביחד! ותרשו לי לחזור שוב לנושא קרטר והסקראבס.. אההההההההההה אווו מיי גאד... תשאר ככה! לתמיד! (למרות שיהיה עדיף יותר בלעדיהם
) כשהוא אמר שחם לו כל מה שחשבתי זה.. "אז תוריד את החולצה כבר! תוריד! תוריד אותה!" אבל הוא לא הוריד... הסדרה התמודדה נורא יפה עם הקו עלילה הזה... אני נורא אהבתי. עצוב/מבדר, הכי טוב שיש. ההתחלה עם ה"שריפה" והקטע שבו קרטר לקח את המקרופון ליד הרמקול.. חחחחחח!!! וכמובן ג´רי

) חיבבתי גם את צ´ן יותר היום. אז מה הקליפהאנגרים? צ´ן חולה? פראט חולה? כולם נדבקו? מה קרה לילד? אבי וקרטר התנשקו! *מתעלפת* הרג אותי שמאליק אמר בהתחלה לקרטר ואבי להתנשק ולהשלים.. חחח! אני לא מאמינה שזהו. צריך לחכות עוד כמה חודשים. אבל אני עדיין אהיה פה בשביל ספויילרים בשביל כל מי שמעוניין. אם כבר אני בנושא הזה - שוב אני אומרת -
לא להגיב על/לכתוב ספויילרים בכותרות ובכלל, להודיע לפני כתיבת ספויילרים. תתחשבו באנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה. ציטוטים להנאתכם: Abby: I don´t know, He´s got a cute ass? Pratt: All this because a nurse tells us to. Carter: No, because Abby is the Obi-Wan Kenobi of nurses. Pratt: So what´s that make you? Yoda?Pratt Carter: Learn from her you will! Abby: Oops. Chan: I have the flu, and you don´t see me in bed. Pratt: I´d like to. Gallant: Everyone proceed to the north.. Man: Where the hell is north? Carter: We might have to spend the night together. You afraid? Abby: Of what? Smallpox, or waking up next to you? Romano: Did somebody say ´thoraseal´? Pratt: You are just peeing in there, right? Chen: Shut up. Pratt: Row, Row, Row Your Boat… Abby: You´re still hot. דההה. וכמובן: Abby: Worst of this is over, right? Tell me we´re going to be okay. Carter: We´re going to be okay. We´re going to be okay.