8:20 - “The Letter”

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

carby for ever

New member
לכולם

היי לכולם קוראים לי חן ואני חדשה פה וכפי שבטח כבר הבנתם אני הכי אוהבת את קרטר ואת אבי ,אבל לא לשכוח גם את סוזן ולוקה הפרק היום היה ממש מרגש במיוחד שקטע שקרטר הקריא את המכתב ושכולם כזה היו בשוק (רציתי מזה לבכות אבל עצרתי את עצמי כי אחותי היתה לידי ) אין ספק שאני אתגעגע למארק ,אני רואה את הסדרה מהפרק הראשון והוא יהיה ממש חסר אבל הקטעים של אבי וקרטר היו כל כך טובים מזה צחקתי בהם ,חבל שהם לא התנשקו זה היה יכול להיות רגע מושלם (הם לא רואים שהם מתאימים וצריכים להיות ביחד )

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif ../images/Emo98.gif

ראית מההתחלה?? מהפרק הראשון בארץ? (כלומר מהשידור הראשון?.. זה בטח היה ב95) אוהבת את שם המשתמש שלך ;) מקווה שתהני - זה הכי חשוב!

carby for ever

New member
תודה ...

סוף סוף מצאתי פורום נורמלי לסדרה נראה לי שהסדרה עלתה ב95 אני לא זוכרת כל כך .התחלתי לראות את הסדרה רק בגלל אמא שלי ואיך לא התמכרתי....

~*~gaL

New member
אמממ ../images/Emo58.gif

אמרת את זה בציניות, כן? כי בינתיים הספויילרים לפרקים הראשונים בעונה 9 מראים לנו את קרטר ואבי כזוג.. (מקלחת ביחד, שחייה בעירום - אם לא הורידו את זה) פשוט.. סתם שתדעי

עצוב.../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

עצוב. פשוט עצוב.
כל הפרק היו לי דמעות בעיניים... בחלקים העצובים, זאת אומרת... המכתב היחה ממש מרגש. כמו כן, גם הקטע שקרטר שם את הסטטוסקופ על הצוואר שלו. ועכשיו לחלקים המשמחים: קרטר ואבי.... כל כך מתאימים............. היו חלקים מאווד מצחיקים שם: Abby: Yeah. Forget Superman I´ll take Mark Greene. Carter: If I had known you felt like that I would have shave my head a long time ago.

2_be

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif וגל...

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה הפעם...אכן קרטר כנראה יהיה מארק הבא (טוב, ברור... הוא מהותיקים בסדרה...) לגבי השיחה עם גלאנט - אז לא סתם היה לי דה-ז´וו , הקטע הזה היה לי יותר מידי מוכר... לא הייתי בבית אתמול בערב ואת הפרק שהקלטתי (יש
הוידיאו עבד הפעם
)ראיתי בשעת לילה מאוחרת ולכן ההודעה באה רק עכשיו...

המממ

New member
הפרק...

בסוף כן ראיתי, לשמחתי. אבל--- פספסתי את הקטע החשוב שבו קרטר מקריא את המכתב. מישהו יכול לתאר לי בדיוק מדויק איך זה הלך? לגבי קרי, היא היתה באמת יותר פתוחה בפרק הזה, פתאום היא כאילו היתה יותר שייכת מאשר בוסית. רומנו- כן התייחס טוב לילדה הזאת, הוא אפילו קרא לה sweetheart! תנסו אתם להיות חמים ולבביים למישהו שאתם יודעים שנמצא בסכנת חיים ואתם אמורים להציל אותו עכשיו. זה אפשרי, אבל קשה. במיוחד אם אתה רומנו. בפרק הזה הכל היה מאוד סמלי. לי זה היה קצת מוזר. לא יודעת אם זה הפריע... אבל זה היה שונה. כולם קוראים את המכתב על הלוח (ואח"כ הוא עף וזה אומר שהם כאילו מתגברים וחוזרים לשגרה), הנאום של רומנו (רגישות?), מה שקרי אמרה לקרטר, מה שאבי וקרטר דיברו, מה שקרטר אמר לגלאנט, קרטר לקח את הסטטוסקופ של מארק... קרטר היה הסמל... הקטעים עם פראט מעניינים (תודו!), אבל הוא די מעצבן ואני לא מבינה למה הביאו אותו. גלאנט לא מספיק? נראה לי שהביאו את פראט בשביל שנחבב את גלאנט יותר וכך הוא יכול בבוא העת להיות תחליף לבנטון (בעצם גם גלאנט וגם פראט הם ממלאי החלל של בנטון. הם שניהם שחורים וזה...). מלוקה ראינו ממש מעט... שוב הוא אמר משהו בקרואטית... ומה קרה לשיער שלו? סוזן היתה בסדר, זה באמת נחמד שיש לה סצינות עם רומנו. אבי וקרטר? כבר אמרתם הכל. אותי זה לא כ-ל כ-ך מלהיב. וזהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
הייתה בהחלט הרבה סמליות..

אבל אני חושבת שעשו את זה בכוונה.

ERerERotem

New member
כל הכבוד...

על ההשקעה!! ותודה - נחמד לראות שוב את הקטעים היפים שעושים לי צמרמורת. אההה... חמוד! Thenx Hun!

למעלה