8:20 - “The Letter”

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

mya 6

New member
אוף.. ממש ביאס אותי

כול העיניין הזה.. בכיתי, אני מודה.. ובכיתי עוד יותר כשראיתי את הפורומו של שבוע הבא.. ווא!!!!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני לא יכולה להפסיק לבכות! כל הפרק! קרי סוף סוף התנהגה כמו בת אדם, רומנו היה מתוק, ואני חייבת להירגע לפני שאני אכתוב הודעה ארוכה. אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

heart breaker

New member
OMG!! דיי... עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אני בדרך כלל לא מגיבה.. או כותבת פה הודעות אני בדרך כלל סתם קוראת.. אבל על הפרק של היום, הייתי חייבת, פשוט חייבת להגיב. אז ככה: הפרק היה מאוד מאוד מאוד עצוב, לא היה רגע שלא בכיתי! בדקתי אם שמו את אנתוני בסרטון פתיחה (או איך שקוראים לזה..), הוא לא היה... לא יודעת למה בדקתי, היה לי דחף אישי לראות, אולי הוא לא עזב.. אני יודעת שאני נורא רגשנית- אבל זו אני! אז עם קרטר.. קרטר שיחק מאוד טוב היום, אני כבר קראתי את המכתב של מארק קודם לכן, אבל כשקרטר הקריא אותו, זה היה שונה . איך כשהוא חשב שהמכתב נגמר, והוא העביר את הדפים והוא שם לב להודעה של קורדיי, היה לו את המבט הזה בעיניים וסוזן ישר הבינה! היא הייתה בהלם טוטאלי לא מורגש... עוד קטע טוב של קרטר- הקטע עם הסטטוסקופ- ללא מילים, אבל לא צריך. לא ראיתי את הפרומו!!! אני כזאת טיפשה!!!! אני אשמח לעידכון... תודה

שלמונזה

New member
הוא כן נמצא בפתיחה!

הוא הראשון אבל הוא ממש נותנים לו 2 שניות שם... סתם שתדעי

heart breaker

New member
אהה... אימא שלי כנראה טעתה..

כי לא ראיתי את הסרטון פתיחה איך את עושה שהכתב יהיה מודגש?

שלמונזה

New member
פשוט מאוד

רושמת את המילים | הדגש | בלי רווחים ו | סדגש | בלי רווחים אחרי שאת גומרת. יש גם לחצנים מתחת עם המילים שאת פשוט לוחצת עליהם אחרי זה רושמת את המילים ו- סדגש וככה זה מודגש. מקווה שעזרתי, וסליחה שזה לא קשור.

שלמונזה

New member
היה עצוב ../images/Emo7.gif

וכל הפרק הראו לנו איך קרטר הולך לתפוס את המקום שלו, ובקושי הראו את לוקה שזה בכלל עצוב!!! חייבת לציין שאבי נראתה היום ממש טוב בבר - לא יודעת למה ממש אהבתי אותה היום. וקרטר? ת´אמת שמפרק לפרק אני מחבבת אותו פחות (בייחוד בקטעים עם אבי) אבל בבי"ח הוא שיחק אותה כמו גדול. רק תסבירו לי למה אנחנו צריכים את המתמחה הקרצייה החדש הזה???? עוד את השני אני מוכנה לסבול (עוד לא מתמצאת בשמות) וחוץ מזה שאין כמו מארק גרין, וחבל שהוא עזב! בוא נדליק לו

צמות

New member
פרק ממש ממש עצוב ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני חולה על מארק וזהו..יותר לא נראה אותו..*סניף סניף* הפרק היה ממש ממש יפה! אהבתי שכולם התייחסו אל קרטר (ובצדק
) כמו אל מנהיג (כמו שקרי אמרה: הוא יצטרך למלא את החלל הגדול שנותר אחרי מארק..) דווקא קצת הצחיק אותי הקטע שאבי וקרטר התחילו "לריב" "את נשכת אותי!" -אתה הפלת אותי!" (הברמן יוצא החוצה: "אתם בסדר"?) שניהם:כן (בקול רגוע) פראט עיצבן אותי שוב היום (
). מה קרה? המחוזי לא טוב?!! ואיך רומנו התייחס רע לילדה הקטנה והכי כאב לי לראות את סוזן...
והיה ממש יפה מצד קרטר לצאת החוצה וכאילו להרגיע את גלאנט וגם כשהוא שיכנע את אבי ללכת למפגש של האלכוהוליסטיים (החלק הקארבי שבי כבר מת שיהיה אתהפרק האחרון*אין לי פיצול אישיות* והמבין יבין..
) זהו..אני מקווה שיהיו עוד פרקים כאלה יפים של אי.אר (כמו תמיד
) ערב שקט לכולם ולילה טוף..
נ.ב: סורי להעיק אבל ניסית להשיג את הפרק הזה ועוד כמה ולא הצלחתי..
בבקשה אם למישהו יש צרו איתי קשר במסרים ואני אביא לכם את מספר האיי סיק יו שלי כדי שתשלחו לי את זה.. (בבקשה בבקשה - מתנת יומולדת..) בתודה רבה צמות ניסים קורים
רק תביע משאלה...

Gal6

New member
נראה אותו..../images/Emo16.gif

ממה שהבנתי מהפרומו פרק הבא יהיה על הזמן לפני שמארק מת...אליזבת´ נראת שם כמעט אנושית!!

איזה פרק יפהההההההה

מארק חסר לי בכיתי כמעט כל הפרק... סוף סוף קרי ורומנו הביעו רגשות איזה מוזר ונכון מה שזוסן אמרה שמארק עבד (זה עצוב לכתוב בלשון עבר) בבית חולים ולא הצליחו להציל אותו ואת הילדה כן... איזה חמודים קרטר ואבי ביחד!!! טוב אם יהיה לי עוד משהו לכתוב אני אכתוב

שלמונזה

New member
את לא צודקת!!!

רומנו לא התייחס רע לילדה הקטנה, וזה כל מה שיש לי להגיד!!! אולי לצוות רומנו נותן גישה מתנשאת אבל הוא הציל את החיים של הילדה הזו ונכון שהוא דיבר אליה די מהר אבל ההיה נחמד והוא מיהר להציל את החיים שלה!!!!! לא לרדת סתם על רומנו בלי סיבה!!!! מה גם אני מתחילה נורא לאהוב את קטעי רומנו-סוזן, הם מסתדרים מעולה משום מה.

צמות

New member
יש פה אי-הבנה...

התכוונתי שרומנו יתייחס "רע" לילדה הקטנה כאילו דיבר מהר כזה ובקצת זלזול (כמו תמיד..) לעומת סוזן שאני חושבת שכשהיא דיברה עם הילדה היא היתה יותר אימהית ויותר רגישה וחשבתי שגם רומנו יהיה כזה.. (טעיתי..) ממש ממש אהבתי את הנאום שלו לקראת הסוף.. וגם אני טיפשה- מה היה בפרומו?! ניסים קורים
רק תביע משאלה...

או קי, נרגעתי באופן יחסי

קודם כל, אני רוצה להדליק
לדוקטור גרין.
קרטר היה מושלם. ראו איך מצד אחד כל כך כואב לו שמארק מת (כשהוא קרא את המכתב הוא בכה) ויחד עם זה הוא דואג שהוא צריך לתפוס את מקומו. הקטע עם הסטטוסקופ היה מאד מרגש. וכמו כן אהבתי את הדגאגה של קרטר לאבי. מעניין אם היא באמת הלכה לפגישה של א.א או שהיאסתם אמרה. בלי
בבקשה... סוזן הייתה ממש חמודה. זה היה ממש יפה שכולם זכרו כמה קרובים היא ומאר היו. המכתב היה מאד מרגש. גם גלאנט היה נסבל באופן חד פעמי, היה נחמד שהוא הבין את הסבל של כולם למרות שהוא לא הכיר את מארק לאורך זמן. שמתם לב שבבר הוא הזמין קולה? חחחה... קרי הייתה אנושית. את ומארק חברים? על איזה כוכב?! רציתי לזרוק משהו על הטלוויזיה מרוב עצבים. שכחת שהלשנת עליו לוועדה הרפואית?! אבל סך הכל, היא התנהגה בסדר גמור. גם רומנו היה חמוד כרגיל. הקטע עם הייריה בפנים הייתה מזעזעת. וכך גם הפרומו. אני לא יכולה לחכות לשבוע הבא!!! מארק שולט!

~*~gaL

New member
8:20 - “The Letter”

אחד הפרקים הטובים ביותר העונה.. ללא ספק. מארק מת. אתם קולטים? זהו. אין יותר "סיכויים" שהוא יחזור, או "תקוות".. הוא מת, וכולנו מודעים לזה עכשיו. הדמות הכי מרכזית בסדרה מתה. לא ראיתי את הפרק הזה בפעם הראשונה עכשיו.. והוא עדיין תפס אותי. ההתחלה.. כ"כ עצובה. הסימנים שקרטר הולך להיות מארק הבא ממשיכים גם בפרק הזה, מהקטע שבו קרטר הוא זה שקורא את המכתב, וכולם מקשיבים לו, וממשיך כשקרטר מפנה את הלוקר של מארק ולוקח את הסטטוסקופ שלו אחרי שקרי אומרת לו את מה שאמרה לו, ובשיחה עם גלאנט (אותה שיחה שמארק נתן לקרטר בפיילוט, אגב – רעיון מעולה) וכמובן בסוף, כשהחולה הגוסס חושב שקרטר זה מארק. שד"א, היה קטע נורא נורא עצוב. אבל על מארק יש הרבה מה לדבר שבוע הבא.. נשאיר את זה ככה עכשיו. נעבור, כמובן.. לקרטר ואבי. איזה מתח מיני! בחיי, פעם ראשונה שראיתי את זה פשוט לא הבנתי.. למה אתם לא מתנשקים כבר?! לעזאזל! ואיזו כימיה! הם החזיקו ידיים... היא נגעה בו בפנים. הוא הושיט לה יד.. היא לקחה אותה. ושוב הוא דואג לה.. ומנסה לקחת אותה בכוח לפגישה. איזה כיף לראות את כל זה. את האכפתיות, הדאגה. מה עוד היה לנו? 2 משפטי מפתח: "I went for you" – אבי "If I had known you felt like that I would have shave my head a long time ago." – קרטר Abby: John Carter makes an appearance. Carter: Abigail Lockhart sits alone. Abby: It´s a nice jacket. Is it new? Carter: You know ESP? Abby: No, your car´s right there. I saw you circle the building twice. Carter: Thanks for yelling directions. Abby: Well I didn´t want to encourage you. I don´t think you should be hanging around in bars. Carter: Got me there. Abby: Great letter though. I especially enjoyed the surprise ending. Carter: I didn´t write it. Abby: Well that´s the next time we let you read out loud. Carter: Suddenly you´re antisocial. Abby: No you just missed my table dance. Carter: Hula? Abby: Oh yeah. Carter: Well I´m going to have to stick around for the second show. Abby: How many lives do you think? Carter: What? Abby: How many lives do you think he saved? Carter: It´s hard to say. 1 shift on average, I guess, 5 shifts a week, over 10 years. 2 or 3,000 people. Abby: Yeah. Forget Superman I´ll take Mark Greene. Carter: If I had known you felt like that I would have shave my head a long time ago. Abby: Are you okay? Carter: Come on. Abby: Come on what? Carter: Let´s get out of here. Abby: And ditch our friends? Carter: I think that they´ll get over it. Abby: Okay. You know I have a free ticki masse in there. Carter: I´ll buy you another one. Abby: Where are we going? Carter: I know a place. Abby: The Shady Bar? Carter: No. Abby: Oh, the tattoo parlor. Carter: No. Abby: No. Where are we going? Carter: Phil´s place. Abby: No, whoops, no thank you. Carter: Come on, there´s a meeting that starts at one. Abby: Oh, that´s great, go on ahead, I´ll catch up. Carter: When was the last time you went? Abby: What do you think? Carter: Well, what´s it going to hurt? Abby: Well, it´ll kill my buzz for starters... Carter: Come on Abby, one step at a time. Abby: I was your sponsor, remember? Save the dog, and besides, you screwed it up. Carter: I´m screwing it up? Abby: Yes. Would you say I´m drunk? Carter: Yeah. Abby: Hmm. You´re not supposed to go to meetings drunk. Carter: Well I think they´ll overlook that. Abby: It´s voluntary, the program says it´s voluntary... Carter: Well then damn it, you´ll go voluntarily. Abby: Come on, out of the way. Carter: Abby, you are going to the meeting even if I have to carry you. Abby: I really appreciate your caring, but not tonight. Carter: Yeah, tonight. Abby: No! Slow down tough guy. Carter: Get in the car. Abby: No. Carter: Get in the car. Abby: No. No, no, no. Abby: John! Carter: We´re going. Abby: Stop! I- stop it! Help! Help! Carter: Ah! Son of a bitch! You bit me?! Abby: You dropped me. Carter: I can´t believe you just bit me! Abby: I told you to put me down. Carter: I think I might be bleeding. Abby: Good! Bartender: Everything okay out here? Both: Yeah. Abby: I´m sorry. I just- I can´t go to a meeting tonight. I won´t do it. Carter: Let´s get something to eat. Come on, a cup of coffee. Abby: Thank you. Abby: If you stop at a pharmacy I´ll get a gauze and bandage stuff. Abby: A crate?! Carter: 4ft by 2ft. Abby: Greene gets a crate of live lobsters for a pair of cardio sentisis? Carter: Every memorial day. Abby: Wow, I gave a heimlich to a kid at the zoo once and I didn´t get a thank you. Carter: I´ve been working up to a fruit basket. Abby: Wait, is this the surf and turf we had on top of the roof? Carter: Yeah. Abby: Oh, that was good. We can´t tell him? Carter: Tell him what? Abby: That he´s dead. We have to keep it coming. Carter: That´s the survivor talking. Abby: Umhmm. Doc Magoo´s waitress: We´re starting breakfast. You want anything? Carter: Yeah, two monmosas please. Waitress: Excuse me? Carter: No, we´re fine. Abby: It started on my birthday. Carter: What? Abby: I didn´t start drinking when Brian hit me, I started drinking before that. And I probably wouldn´t have been stupid enough to open the door if I hadn´t been. Carter: Self-pity excuse. Abby: Well, it´s one of my better ones. Carter: What time is it? Abby: It´s almost 6´o´clock. Oh my God, I have to work tonight. Carter: You sober? Abby: Unfortunately. Carter: Then I´ve just got enough time to drop you off at a meeting. Abby: No. No, no, no. I have to go to bed. Carter: Let´s go. Abby: No. If you quit bugging me I promise I´ll go later. Carter: When? Abby: Before my shift. Chen: Oh hey, good, you´re here. I was gonna page you but Jerry said you were on at 7. Abby: You´re on at 7?! Carter: Yeah, I´ve done it before. What´s wrong? Chen: It´s your homeless guy. Abby: Shotgun in the face, this is gonna be fun, huh? Carter: Cheaper than plastic surgery. Abby: How´s the bite? Carter: I´m not howling at the moon. Abby: There is no moon. Carter: How´d it go? Abby: What? Carter: The meeting. Abby: It was boring. Carter: You went? Abby: Yeah, I just said it was boring, didn´t I? Sorry they didn´t give me a card. Carter: You went for you or because you promised you would? Abby: This guy gonna look like a hamburger? Carter: More like ground chuck. Abby: Okay. I went for you. ואני חייבת להפריד את זה מהכל: Abby: Yeah. Forget Superman I´ll take Mark Greene. Carter: If I had known you felt like that I would have shave my head a long time ago. זה כ"כ משעשע! חחח... Abby: John Carter makes an appearance. Carter: Abigail Lockhart sits alone. כנ"ל. Carter: You went for you or because you promised you would? Abby: This guy gonna look like a hamburger? Carter: More like ground chuck. Abby: Okay. I went for you. הייתי חייבת לכתוב את זה שוב כי זה פשוט... כמו שאמרתי קודם, משפתח מפתח לדעתי. אהבתי גם כשסוזן אמרה לקרטר – "היא בחוץ" וקרטר כמו ב"סודות ושקרים" – "מי"? עוד קטע מצחיק היה קטע הנשיכה – חיחיחי. :) חלק ב´ ---------------> (אין מקום, שוב)

~*~gaL

New member
--------------->

קרי הייתה נהדרת הפרק, והקטע שבו היא מעיפה את המקל... מבריק. לורה שחקה את זה כ"כ טוב. אהבתי לראות גם את הנוכחות של סנדי. מסכנה סוזן.. מה שהיא אמרה זה בדיוק מה שאני חשבתי. הוא היה הולך בבי"ח בלי להיות מודע בכלל שיש לו גידול במוח. פשוט.. מזעזע. ו +3,000 חולים... וואו. זו בטח העבודה הכי מספקת בעולם.. ומה לעשות, פראט ישאר איתנו.. CRAP. היה עוד ציטוט אחד שנורא אהבתי.. של רומנו לסוזן: "You should get some sleep, You look like crap." לא יודעת למה, זה נורא הצחיק אותי. הוא היה יותר אנושי מכרגיל.. ו"הנאום" שלו היה נהדר. "Amazing how the human body can turn on itself, The very process we need to grow in the womb, to regenerate ourselves, systematically eating us alive. And no one´s sacred....Cancer -- brain cancer, liver cancer, breast cancer -- it´s the same traitor, the same merciless, unrelenting predator, like time itself." ועכשיו למכתב עצמו.. הוא פורסם פה כמה וכמה פעמים, אבל אני חושבת שהוא צריך להתפרסם גם בשרשור הזה: www.ertv.com
Dear ER gang, So, here I am, out on the beach at 5:30 in the evening. Elizabeth is sitting with me, drinking juice, but I´m all about the Mai Tai´s. The sun´s going down. Rachel is dipping Ella´s toes in the ocean, as they head off on a quest for the perfect seashell. And weirdly enough, I find myself thinking, you know what would make this moment complete? Some jogger dropping to the sand short of breath, so I can swoop in with a piece of bamboo to perform a nice, clean intubation, fix the guy up and send him off with a good, simple dispo. Which I guess is my way of saying that I miss you all and that dingy place. Lots of times I thought I should have chosen a different career, or gone into private practice - something easier, less grinding, more lucrative, but since I´ve been gone, I realize that outside of what I´m doing right now - sitting on this beach with my family - staying at County all those years, doing what we do on a daily basis, was the best choice I ever made. I know what you´re thinking, but trust me, it´s not so hard to appreciate once it´s over. As much as part of me would like to believe that the ER can´t go on without me, a smarter part realizes that you´re an incredible group of doctors and nurses, who approach every day with such skill, compassion and thoroughness that, when it comes to patient care, I know my absence will hardly be felt. As for friendship and camaraderie - well, that´s another matter. In order to leave, I had to go the way I did, but I wouldn´t want any of you to think that that meant I didn´t value each of you and the years that we worked together. Or that I didn´t have things of a more personal nature to say. Most of you, I think, have an idea of what those things might be without me writing them down, but still... Ella is laughing and waving for me; Rachel´s found her shell... - - - - - - - - - - - - - - - - - Mark died this morning at 6:04 am. The sun was rising. His favorite time of day. I sent this on so that you might know he was thinking of you all and that he appreciated knowing you would remember him well. Elizabeth Corday
כתיבה מופלאה של הפרק הזה ע"י ג´ק אורמן. הוא גם ביים את הפרק. הפרק הבא הוא ג´ון-וולסי וגם מועמד לאמי, ככה שהוא בטח צריך להיות טוב (לא בגלל החלק של האמי, בגלל החלק של הוולס). Carter, you’re the man now! (הוא לא תמיד היה "דה מאן"? :)) שאלה לדיון: קרטר היה צריך לנסות לקחת את אבי בכוח לפגישה? דעתי – הוא עשה את זה מתוך דאגה אליה ורצון לעזור לה, כמו שהיא עשתה לו עם בעיית הסמים (כשהוא לקח את הכדורים פעם, למשל). ככה שלדעתי.. זה היה נכון מצדו. אנשים יכולים להיות אלכוהוליסטים אבל לחשוב שגם אם המצב לא טוב, הוא לא *כזה* נורא. שמחתי שאבי הלכה כמו שהיא אמרה.

bono 126

New member
חאלס

באמת אבי וקרטר לא יכולים פשוט להגיד i love you לשם שינוי !!!! כי זה די ברור שהם אוהבים אחד את השני ואז יחייו באושר ועושר... כי הם כולכך דואגים אחד לשני ובאמת רואים את המתח המיני בינהם בגלל זה הם חייבים ליהיות ביחד!!! חוץ מזה יהיה עוד עונה של אי אר נכון???

שלמונזה

New member
בטח שיש עוד עונה של אי אר!

וזה עוד עונה שלא יקרה כ-ל-ו-ם- בין אבי לקרטר (לפחות לפי התחזיות, ואני מאווד מקווה שככה זה ישאר) למה אני לא רואה את זה שהם מתאימים? הם כ"כ לא...

bono 126

New member
או יופי!

אז מה יבוא במקום אי אר לבינתיים? אני מקווה משהוא טוב! ולא ראיתי את הפרומו כי אחותי ישר העבירה ערוץ מה יהיה בפרק הבא? (פרומו לא ספויילר)

למעלה