גם אני רוצה להגיב...
באוגוסט אני בבית, אז אני רואה כבלים ואי אר... אז אפשר להגיב בשידור חי... ובכן, פראט וגלאנט- לדעתי מנסים לגרום לנו משום מה לחבב יותר את גלאנט. גם בפרק של הסיף, פתאום ראינו שהוא בנאדם, וגם בפרק הזה, הוא היה דמות חיובית יותר מפראט. אני לא יודעת אם הפרקים האלה צולמו אחרי ה- 11 בספטמבר, כי אם כן, זה קצת מסביר את האישיות של גלאנט. אתם יודעים, פטריוטיות יתר (מה שקרה לארה"ב אחרי הפיגוע הזה), אהבה חסרת גבולות לשוטרים, כבאים וחיילים. אז אם מישהו יודע אם זה היה באמת אחרי התאומים- הוא מוזמן להגיד (אופטופיק- האם זה קשור למה שחלמתי בלילה? שאני רואה מסוק מתרסק?). ועכשיו- לוקה, קרטר ואבי- תגידו מה שתגידו, לי אין שום בעיה עם לוקה. אני מקווה שהוא ימצא את אשת חלומותיו 2 במהרה. ואבי וקרטר... אני לא מתרגשת מזה כמוכם. כמובן שגם אני רצה מה אתם רוצים, אבל אני מעדיפה לראות את... רומנו! הקטע בהתחלה איתו ועם קרי היה ממש מצחיק. איך הוא רדף אחריה עם כל העובדות על הלסביות. הוא, כמובן, אמר שהוא רואה לנגד עיניו כסף, אבל האם הוא היה חושב על הרעיון הזה אם קרי לא היתה לסבית? יש בזה גם נחמדות פתאומית ללסביות (הוא כביכול דואג להן כי הן לא מקבלות טיפול), אבל זה עדיין מעצבן את קרי. איך בסוף הפרק באו נשים כדי לדבר על זה עם קרי, והן אמרו לקרטר שרומנו שלח אותן. מעניין אם ימשיכו בקטע הזה גם בפרקים הבאים. זה יכול להיות מאוד מעניין. חוצמיזה, בקטע עם ליזי, לא הבנתי מדוע לקח לו זמן לתת לה ללכת לדבר בטלפון עם רייצ´ל. וכמובן שהוא היה חמוד כשהוא אמר שהוא ינסה להתפלל. הלואי ויום אחד הם יהיו ביחד (כמה לא מציאותי זה?). טוב, זהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!