8:19 - "Brothers and Sisters"

Gloria_Nathan

New member
גל רואה "החיים האלה" וגל רואה "החיי

ם האלה"!!!! יאיייי לי!!!!! בכל מקרה- הפרק. אני יודעת שאתם הקארביות פה בטח בטוחות שזה היה פרק קארבי מושלם אבל מצטערת- אני נשארת בלוביות שלי. (ובג´ינטריות). כמובן שאהבתי את כל הקטעים עם ג´ון ולוקה. ועכשיו, אחרי סודות ושקרים זה נראה כאילו... הם פשוט ידידים שרבים כל הזמן! מין "שני אדונים מורוונה" רק שפה הבחורה גם מחברת בין החברים וגם מפרידה אותם. סוזן הייתה מדהימה הפרק! אני לא ממש חולה על משמרת שלישית אז לא בטוח שאני אראה שבוע הבא. מה עוד היה לנו... אהה כן פראט המעצבן הזה. אני לא מבינה למה עשו אותו כזה...well... פוץ. זה לא שאחת הביצ´יות או המניאקים עזבו את התוכנית למצוא מחליף. בדיוק ההפך- איבדנו מלאך (מארק) וחמודון (דייב) לא יכלנו לעשות אותו כזה? אבל כל הכבוד לג´ון-ג´ון על איך שהוא טיפל בזה. חברה שלי אמרה לי לפני 5 פרקים בערך (ונראה לי שגם פה אמרו) שג´ון-ג´ון הוא המארק הבא- היום כ"כ ראו את זה! מה שהוא אמר לגלאנט היה לדעתי ממש מארק.

~*~gaL

New member
טוב, אני חושבת שאני אפתח שרשור חדש

זה שוב נמחק.. ואני לא מתכוונת לשים את זה ושזה ימחק, ולשים את זה שוב ואז זה שוב ימחק. אין לי כוח לזה..

oh my god

איזה פרק אני עדיין בשוק מסכנה סוזן לבד בניו יורק ושני השוטרים האלה מתייחסים אליה ממש מגעיל וגם שהיא בכתה בסוף השוטרת אפילו לא הרגיעה אותה אני מזה ריחמתי עליה ונבהלי מהפרומו הבעת הפנים שלה שהיא ראתה את הילדה ,אבל לא נראה לי שזאת סוזי אבל שוס הערב אבי וקרטר , מה לעזאזל מסובך אני לא מבינה אותה ולמרות שאני אוהבת את לוקה הוא היה ממש דפוק ,למה הוא נתן לה לשתות ??????????? אני מריחה את הפרקים האחרונים באוויר וזה ממש מדכא אותי קראתי עכשיו את המכתב של מארק וממש בא לי לבכות

המממ

New member
גם אני רוצה להגיב...

באוגוסט אני בבית, אז אני רואה כבלים ואי אר... אז אפשר להגיב בשידור חי... ובכן, פראט וגלאנט- לדעתי מנסים לגרום לנו משום מה לחבב יותר את גלאנט. גם בפרק של הסיף, פתאום ראינו שהוא בנאדם, וגם בפרק הזה, הוא היה דמות חיובית יותר מפראט. אני לא יודעת אם הפרקים האלה צולמו אחרי ה- 11 בספטמבר, כי אם כן, זה קצת מסביר את האישיות של גלאנט. אתם יודעים, פטריוטיות יתר (מה שקרה לארה"ב אחרי הפיגוע הזה), אהבה חסרת גבולות לשוטרים, כבאים וחיילים. אז אם מישהו יודע אם זה היה באמת אחרי התאומים- הוא מוזמן להגיד (אופטופיק- האם זה קשור למה שחלמתי בלילה? שאני רואה מסוק מתרסק?). ועכשיו- לוקה, קרטר ואבי- תגידו מה שתגידו, לי אין שום בעיה עם לוקה. אני מקווה שהוא ימצא את אשת חלומותיו 2 במהרה. ואבי וקרטר... אני לא מתרגשת מזה כמוכם. כמובן שגם אני רצה מה אתם רוצים, אבל אני מעדיפה לראות את... רומנו! הקטע בהתחלה איתו ועם קרי היה ממש מצחיק. איך הוא רדף אחריה עם כל העובדות על הלסביות. הוא, כמובן, אמר שהוא רואה לנגד עיניו כסף, אבל האם הוא היה חושב על הרעיון הזה אם קרי לא היתה לסבית? יש בזה גם נחמדות פתאומית ללסביות (הוא כביכול דואג להן כי הן לא מקבלות טיפול), אבל זה עדיין מעצבן את קרי. איך בסוף הפרק באו נשים כדי לדבר על זה עם קרי, והן אמרו לקרטר שרומנו שלח אותן. מעניין אם ימשיכו בקטע הזה גם בפרקים הבאים. זה יכול להיות מאוד מעניין. חוצמיזה, בקטע עם ליזי, לא הבנתי מדוע לקח לו זמן לתת לה ללכת לדבר בטלפון עם רייצ´ל. וכמובן שהוא היה חמוד כשהוא אמר שהוא ינסה להתפלל. הלואי ויום אחד הם יהיו ביחד (כמה לא מציאותי זה?). טוב, זהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

איזה פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המשפט השבועי שלי אחרי אי.אר......
פארט קרציה. נאי שונאת אותו. הוא כל כך מעצבן!!! אררר.......
איזה שחצן הוא... "צינרור קל".... וכשהוא אמר לאבי שהוא יטפל בחולה והיא תגיש ת´קפה, רתחתי מזעם. אבי הייתה צריכה להגיש את הקפה. קפה רותח לפארט. היא תגיש את הקפה אבל תשפוך אותו על פארט... קרטר היה חמווווד כהרגלו. איך הוא דאג לאבי... ואיזה מפגר היה לוקה.... וראו שבסוף הפרק אבי רצתה להתקשר לקרטר. למ היא לא התקשרה?? :(( כשאליזבת´ קיבלה את השיחה מרייצ´ל, הייתה הרגשה כאילו מארק מת. אהבתי את הקטע של קרימ והכומר. אני שונאת את פארט. אמ.......... בוסקו בתחילת הפרק היה קצת.. אממ... קרציה? זו המילה הנכונה? בכל אופן, חבל שלא נתנו לסוזן גם לעזור לטפל באחותה, או לפחות שקשיבו לה. זה היה ממש עצוב כשנתנו לילד למות. למרות שאני מבינה אותם. בערך לפחות... פארט יצא עם פבלו! חה! פארט וצ´ן מאווד לא מתאימים .
אני שונאת את פארט. (כבר אמרתי את זה....?? ) אררררר..... קרציה.. נזכרתי בעוד קטע שאהבתי... כשאבי אמרה לקרטר שהחולים שלו פתחו למיש´ו ת´חזה, והוא קם מהכיסא ורץ....

כמה טעויות...

נאי-אני למ=למה קרימ=קרי שקשיבו=הקשיבו אה, כן.. שכחתי את גאלנט. אני דווקא די מחבבת אותו. אני מתכוונת, אין לי שום בעיה נגדו... הוא היה גם נחמד בפרק "סיקרט אנד לייס" (סורי.. רין לי כוח לאנגלית עכשיו..
)

פרק נהדר!

במיוחד בגלל שהם לא התמקדו רק על סוזן בניו יורק, כי תמיד שנאתי כשהם עשו את זה... וזה נהדר שהם עושים ערבוב של משמרת שלישית ואי אר!!

למעלה