8:17 - "Bygones"

../images/Emo13.gifמקלחת........

אני לא מאמינה מאיפה שמעתם דבר כזה בכל מקרה אם זה נכון אין מאושרת ממני , סוף סוף זה קורה אבל לוקה יציץ ??????? מה הוא סוטה ,למרות שאני אוהבת אותו אבל בכל זאת קצת פרטיות .....נו באמת

Gloria_Nathan

New member
לא נראה לי... ../images/Emo58.gif

שזה במשמעות של יציץ אליהם, אלא יותר כמו שהם נגיד לא יספרו לאף אחד שהם ביחד, ולוקה יחשוד וכל הזמן יסתכל אליהפ וינסה לנחש אם הם ביחד או לא. ואם לחנוק אותי אומר לפגוש את ג´ון-ג´ון- Bring it on!!!!

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

Me 2

~*~gaL

New member
כן כתבתי אותו למטה

זה צריך להיות קטע מקסים :) ותהיי מה שאת רוצה, לי ממש לא אכפת. קרטר וצ´ן? לא יקרה גם בעוד 100000 שנה. לוקה ואבי? זהו, נגמר.

mgirl

New member
היהי, את צודקת!

אגב, נפתח פורום משמרת! הוא לא יהיה ממש פתוח עד עוד כמה ימים, אבל יהיה... והוא נסיוני לחודש ככה שכדאי שיהיו הרבה אנשים!

~*~gaL

New member
מזל טוב! :)

למרות שכבר כתבתי לך את זה בפורום החדש שלך.. :) איזה יופי! עכשיו יש פורום לאי. אר., משמרת שלישית, דרו קארי/הוז ליין, באפי.. כל מה שאני אוהבת :) (צריך גם את דגראסי והבית הלבן אבל..)

~*~gaL

New member
וכמובן גם לעיקר החדשות..

(מיכל השניה יכולה לנהל אותו :)) אגב, מיכל (ק), ראית היום מי הופיע בתהרוג אותי וזהו?

מיכל ק

New member
ד"א

לפני שבוע דייב היה ב JUST SHOOT ME ועוד 3 פרקים ג´ימי יהיה :) הסיבה לכל הדבר הזה היא שהמפיקים של הסדרה הם היו המפיקים של עיקר החדשות (תאוריה שלי כמובן)

מיכל ק

New member
צודקת

ראית את הפרק שדייב היה? זה היה מזעזע כמה שהבן אדם השמין

מיכל ק

New member
נכון

הוא שיחק אותה עיוור ממש טוב, חוץ מהקטע בסוף שממש לא התאים לו ;)

למעלה