8:17 - "Bygones"
עכשיו, למה אהבתי את הפרק הזה? כי אני אוהבת את מארק ואליזבת´. נורא. ולראות אותם כ"כ הרבה? זה מאד כיף. ושוב - בכיתי. מה עוד אפשר להגיד חוץ משאלכס קינגסטון היא שחקנית מדהימה? פשוט הייתי מרותקת מההופעה שלה. שמחתי שהיא חזרה לבית. כמובן גם אהבתי שאליזבת´ נתנה לרייצ´ל להחזיק את אלה. בסוף, בשירותים (מה קטע של העונה ה-8 וההקאה בשירותים?), הרגשתי שוב את הקסם החיובי של מארק/ליזי. באמת הגיע הזמן

עוד מישהו שם לב שתמיד, אבל תמיד (או לרוב) בסצינות של קרטר/סוזן תמיד יהיה מעורב קפה? היום היה קפה, הוא קנה לה קפה ב"Ill Be Home for Christmas”, הם שתו קפה כשהם התנשקו לראשונה ב"Quo Vadis?”, הם נכנסו עם קפה ביחד לחדר מיון ב"A River in Egypt”, היא שתתה קפה כשהוא לידה ב"Damage is Done”, הוא הביא לה קפה ב" Secrets and Lies"... מה הקטע? ובכלל, מה הקטע של המילה "לאטה", וסוזן? הבנו! כמובן שבסוף ערוץ 3 היה חייב להרגיז אותי ולהרוס לי הסצינה של קרי וסנדי בעזרת ה"סדר הערוצים החדש". הם פשוט הוציאו את כל היופי מהקטע. יופי לערוץ 3 - ותודה על זה שאני צריכה עכשיו להקליט את זה שוב ושזה יעשה לי סיבוכים בהקלטות. ייפי הורי לכם - פישלתם שוב. בכל מקרה, אני שמחה גם על זה שהן התנשקו. הן חמודות יחד

ושוב מראים לנו את אבי שותה. אבי שותה, ואבי עם לוקה. 2 דברים רעים. המממ. זה הולך יחד.. קרטר כמובן היה חמוד כהרגלו עם הפנים המחוייכות/מבויישות שהיו לו כשהוא דיבר עם אבי. אני יותר אוהבת את סוזן כמו שהיא עכשיו. היא ממש מותק. הקטע עם הביצים היה מתוק גם

לא הבנתי מה בסוף קורה עם הקטע של הדקירות.. "I just had my first round of chemo, Kerry. I feel like hell." -Mark מסכן. הפרומו עצוב. אתם קולטים שלקח לי יותר משעה לשלוח את ההודעה הזו?