8:17 - "Bygones"

mgirl

New member
פרק יפההה!

ממש ממש! הכי אהבתי, איך שרומנו נעשה פתאום רגיש כזה כשהוא שמע על מארק... ממש מגניב. בחיים לא ראיתי אותו ככה, תמיד הוא היה כזה ציני... הקטע שליזי גילתה, ושמארק גילה לכולם, היה עצוב, הקטע שקרטר הבין איפה סוזן הייתה באותו לילה היא חמוד מוות, והקטע עם אבי ולוקה היא מגניב, למרות שקארבי לנצח. ועם לופז היה די משעמם, ת´אמת...

halloween

New member
זה היה פרק נורא עצוב...

אני האמת אוהבת את רומנו בגלל הסרקסטיות שלו... אבל באמת אהבתי את הקטע שבו הוא היה רגיש כזה... ומגיע לקרטר להרגיש אידיוט! אחרי שהוא ירד על סוזן בפרק שעבר והאשים אותה בזה שהיא שכבה עם מארק... בטח עכשיו הוא ירגיש חרא! באמת מה יהיה עם אליזבת´ אחרי שמארק ימות? גם הם יעזבו את הסדרה?

Gloria_Nathan

New member
לקרטר מגיע להרגיש אידיוט רק בגלל...

שככה יוצא לנו לראות את הפרצוץ שלו כשמארק סיפר להם! ועכשיו אני אשים את השורה הבאה בכל הודעה: למה את בנטון ודאג סתם שולחים לאנשהו כדי שאחרי זה יוכלו להחזיר אבל את לוסי ומארק חייבים להרוג? למה?למה?למה?

mgirl

New member
בגלל...

שלוסי ומארק כנראה לא רצו לחזור בטוח. האחרים רצו להשאיר אפשרויות פתוחות. ואי אפשר פשוט לשלוח את כולם, כמה חייבים למות! למשל, סוזן רצתה להשאיר אפשרות פתוחה, והנה, היא חזרה.

dylan

New member
בקשר ללוסי

אני עדיין חושב שזאת הטעות הכי גדולה של יוצרי אי.אר.. הם רצחו את הדמות שהכי אהבתי בסדרה, וסתם.. לא כי השחקנית רצתה לעזוב אלא כי הם החליטו (כנראה אחרי סקר או משהו כזה..) שהיא לא אהובה מספיק (או משהו כזה..). לפי דעתי הסדרה התדרדרה מאז (מה שקורה בד"כ בכל תחום (ספורט למשל)אחרי טעויות מוסריות...). היא עדיין טובה אבל פחות.

~*~gaL

New member
זה כ"כ לא נכון

לפי מה שהבנתי היא רצתה לחזור ללמוד בכלל. הרי היא הייתה אמורה להתחיל ללמוד משהו אבל הציעו לה את התפקיד באי. אר. והיא לא הייתה יכולה לוותר על זה, אז היא קודם כל לקחה אותו ואז חזרה ללמוד.

מיכל ק

New member
נכון

לקוח מIMDB (January 2000) Announced she´s leaving ´ER´ to finish her studies at Yale בחורה חכמה הולכת לייל

מיכל ק

New member
ועוד

Started work on ´ER´ shortly after her sister died suddenly of lupus. She eventually left the show partly because it was too hard for her to be in a "pretend" hospital after what happened to her sister.

dylan

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo4.gif

פשוט זה מה שמישהו אמר לי פעם והייתי בטוח שגם בדקתי את זה וגיליתי שזה נכון... כנראה שלא.. מוזר.. בכל מקרה טעות שלי ו(שוב) סליחה. אני עדיין חושב אגב שהם לא היו צריכים להרוג אותה ושהסדרה ירדה ברמה שלה מאז סוף אותה עונה

~*~gaL

New member
לא נורא,

מי יודע, אולי גם אני טועה? (למרות שאם IMDb אומר ככה, אני חושבת שזה נכון) חייבים להודות אבל שהמוות של הדמות הוסיף המון לסדרה. ולדעתי, הסדרה בכלל לא ירדה ברמה.

אני בספק...

אי אר זו סדרה רצינית, והם לוקחים רק שחקנים שהם מנוסים ושיש להם נסיון משחק קודם. לכן קשה לי להאמין שהם לקחו שחקנית שמשחק זה לא הקריירה שלה. וחוץ מזה, איזה בן אדם שפוי בדעתו שרוצה קריירה בתחום המשחק יוותר על אי אר כקרש קפיצה?

Kettercat

New member
פרק מקסים

שהביא לי דמעה או שתיים בסצינה האחרונה עם מארק ואליזבת... למרות שזה לא נדיר באי.אר.

JaDa

New member
צודקת...

זה היה פרק מהזה עצוב (ומבאס)! איך הם מעזים להרוג ככה את מארק?????? דרך אגב, יש עוד עונה, או שזו העונה האחרונה (כי לפי הפרק האחרון של העונה, באמת נראה שזה סוף הסדרה...)?

mgirl

New member
תודה לאל שיש עוד עונה

וכבר יש גם ספוילרים לעונה 9...

Rוית

New member
פרק טוב...

אבל לא יודעת למה, אהבתי יותר את הקודם הוא יותר הצחיק אותי... ממש הרגיז אותי הקטע שמארק אמר "בגלל שאני חולה את לא צריכה לחזור ולהיות אישתי שוב" או משהו כזה, כלומר היא מנסה לעזור לו והוא די מעליב אותה.. והקטע עם ליזי ורומנו, נו, שוב ראינו שרומנו אחרי הכל בן-אדם טוב, ושהוא מאוד אוהב את ליזי, המבט שרוברט נתן לה אחרי שהיא ענתה לו "כן" על השאלה של "האם את אוהבת אותו"... מבט אחד שווה 1000 מילים... לוקה כבר מציק לי, אבי צריכה להתחיל לקחת את ההצאות של קרטר!, הוא מציא לך חדר באחוזה, מה רע?! והגיע הזמן שלקרי יהיה קשר יציב.. החיבוק הזה שלה ולופז בסוף היה מאוד יפה... אממ, אני כ"כ עייפה שאין לי כוח כבר לרשום על שאר הפרק, אבל לדעתי לסיכום, היה פרק יפה מאוד... נ.ב - אולי מישהו יודע מה הקטע שמהעונה הקודמת עוד יש את הפסים השחורים למעלה ולמטה של המסך??? מתרגלים לזה, אבל זה עדין יותר נחמד בלי

Gloria_Nathan

New member
גל, מיכל, ושאר קארביים....

בבקשר על תהרגו אותי אבל אני באופן פחות או יותר רשמי ג´ינטר/לובי. ו...ו...ו...ו...כדאי שלא תהרגו אותי הנה ספויילר שאני בטוחה שהייתי כמעט מקיאה ממנו אם בכלל יכולתי לדמיין מצב כזה. (אבל אל תתדאגו אתם תאהבו אותו) |ספויילר| בפרק 2 עונה הבאה: Abby and Carter: laughing...talking...showering... Luka steals glances over at Abby and Carter.

mgirl

New member
...

טוב, אני לא יהרוג אותך... אבל לחנוק מותר? אולי תגיעי לאי.אר ותפגשי שם את נוח ויילי... הספוילר מגניב. זה אומר שהם יהיו יחד!!! YAY!

mgirl

New member
שלחתי בטעות

ולמרות שהספוילר הנ"ל מגניב, הוא גורם לי לבחילה. למה?? כי אני אוהבת לחשוב על זוגות במונח של נשיקות ורומנטיקה ולא, אממ... יו נואו. הספוילר מצוין עד שמגיעים לshowering. בלע.

למעלה