הי הי! ראיתי את הפרק!!!
סופסוף! חזרתי הביתה אתמול, כי היתה לנו יומולדת במשפחה, אז יכלתי לראות איאר. ועכשיו אני יכולה לדבר איתכם על זה!!! יש!!! אבל... עד שאני רואה פרק מהעונה החדשה, זה פרק כל כך עצוב. ממש מבהיל שמארק לא יכול לסגור את העין! בכלל לא ידעתי שקיימת תופעה כזאת. ונעבור ללוקה! אני לא ממש מעודכנת בעונה הזאת, אז השאלה שלי היא: מתי לוקה נהפך לערס? מכונית שחורה, נוצצת ומנקרת עיניים + נסיעה ראוותנית? הא? וגם כשאבי באה אליו... הדיבור שלו, החברים שמחכים לו בפנים (מאיפה בדיוק הוא הקריץ אותם?)... מה נהיה? אבל גם ככה הוא חמוד למדי, כי הוא לא באמת ערס... הוא סתם עושה הצגות... שיראו שהוא בעצם הפך לאמריקאי (בגלל שהוא לא באמת הפך לאמריקאי, זה יוצא לו קצת ערסי). לגבי קרי- היא היתה בסדר הפרק. ראיתם איך הוא הופתעה לשמוע שהילדה ירתה באבא שלה? זה באמת מפתיע, בכלל לא הייתי מוכנה לזה. אבל היא התייחסה אליה יפה, וגם לשאר האנשים... יש תקווה. (לרופאת ילדים של קרטר קראו רינה אם אינני טועה). רציתי לראות איך ימשיך הסיפור של הילדה, זה מסקרן... אבל אני מניחה שהפעם זה לא ממש קשור לרפואה או אי אר, אז יש הצדקה שלא המשיכו את זה. אה, מה עוד רציתי לראות? מה קורה בתוך הדירה של לוקה אחרי שאבי נכנסה! זה באמת מעניין! חבל שלא הראו. נראה לי שזהו... אם אזכר, אוסיף. יומטוב ושקט שיהיה לנו!