8:15 - "It´s All In Your Head"

שלמונזה

New member
איזה כיף

מה ג´רי חזר קבוע לאי אר??? היה ממש כיף לראות היום את המשחקי כוחות של ג´רי ופרנק... אני פשוט חולה על ג´רי וחוץ מזה לסיכום הפרק היום go luka!!! למה אבי ולוקה לא מתאחדים שוב???

InvisibIe

New member
מארק המסכן... ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

ברצינות שאני לא יודעת מה הוא צריך לעשות... לא לספר באמת מסבך את כל העניין וגורם לאליזבת' לכעוס עליו יותר דווקא כשהוא הכי צריך אותה, אבל הוא בכל זאת צודק בקשר לכל המבטים האלו... אבל הן ממילא יגלו את זה מתישהו. כבר עכשיו הוא לא יכול לסגור את העין, איזה תופעות עוד יבואו בהמשך? לי כבר נראה שאני במקומו הייתי באמת תוקעת כדור בראש, כמו שהוא אמר אצל הרופא ההוא. איך אפשר לחיות כשיודעים שבכל שנייה שעוברת הסוף שלה מתקרב? בעיקרון אצל כולנו זה ככה, אבל יש עוד כל כך הרבה זמן... כשהוא הסתכל בשעון שלו הרבה ו-וויבר העירה לו, אני חשבתי שזה אמנם בגלל התור לטיפול אבל בעצם גם בגלל שעם כל שנייה המוות שלו מתקרב ומתקרב. איזו אכזריות תסריטאית! לא אכפת לי מאמינות, אם הוא כבר מת אי אפשר לסדר לו איזה התקף לב פתאומי ומהיר בלי יותר מדי סבל? פשוט נוראי...
(אגב, גם שם הפרק נוראי... It's All In Your Head...) ----------- בכל מקרה עכשיו רואים איך המכות שלוקה החטיף למאנייק ההוא רק הזיקו, שלא לדבר על זה שזה לא עזר בכלום. זה מה שקורה כשלוקחים את החוק לידיים. נכון שגם ככה מערכת המשפט דפוקה אם משחררים בנאדם אלים כזה בערבות וצריך להיות חוק שאנשים כמוהו לא ישוחררו עד סוף המשפט, ובטח שלא יבטלו אותו! אשתו התלוננה? נדמה לי שלא, אבל גם אם לא צריכה להיות אפשרות שהתובע המחוזי או משהו יגיש תביעה נגדו. בכל מקרה לוקה רק הרס. אידיוט.

URNFS

New member
מארק מתנהג כמו אבא שלו.

גם אבא של מארק לא רצה להגיד לאחרים שיש לו סרטן כי הוא לא אהב את המבטים.טוב לדעת שאפילו תגובות לסרטן עוברות בתורשה..

it´s all in his head

באמת מסכן, ועוד עם כל שאר העניינים שלו רייצ´ל, אלה ואליזבת. ועוד יותר מסכנה אליזבת תוך פחות משנה היא תהייה אלמנה והיא עוד לא יודעת את זה! ואלה, היא בחיים לא תכיר את אבא שלה, כאילו בת כמה היא כבר? מה שעוד רע זה שאבי ישנה אצל לוקה, הי חייבת לחפש דירה חדשה ובקושי ראו את קרטר ורומנו הפרק. טוב עדי... לחשוב מחשבות חיוביות!

mgirl

New member
הממ..

לא ראו את קרטר, אבל כשכן ראו הוא היה מצחיק וחמוד ו... יו נואו. וכשהוא דיבר עם אבי בהתחלה הוא היה כל כך Caring שזה מדהים! את בטוחה שאת בסדר? ומה עם העין? ויש לך איפה לישון? וגם כשראו את רומנו, הכמה מילים שהוא אמר מיצו את הדמות שלו בכלליות. בהתחלה לא הבנתי למה שמו את אריק לה-סאל בקרדיטים, אבל אז כשהראו אותו בסוף, הבנתי. למה מארק לא מספר לאף אחד על הגידול? רייצ´ל הייתה מבינה. ואליזבת´, כמה שהיא מעצבנת, צריכה לדעת. ושמתם לב איך בריב בין ליזי למארק, כל אחד הלך להתנחם אצל חבר/ה לשעבר? ליזי הלכה לבנטון, ומארק- לסוזן. מגניב. צ´ן הייתה ממש מצחיקה, אני ממש שמחה שג´רי חוזר כי הוא דמות חמודה נורא. הילדה שירתה באבא שלה הייתה כל כך חמודה! כאילו, במראה. והיא ירתה בו כי הוא לא הרשה לה לצפות בטי.וי? מה היא פסיכית?? למה אבי ישנה אצל לוקהההה?!?!?!?! "המוח שלך יתאדה עם תתעטש"... חחח! מישהו ראה את הפרומו לפרק הבא? איזה מגניב! ומצחיק. רק חבל שכשהם רבים, לוקה מתייצב ביהיינד אבי, וקרטר מאחורי סוזן...
אבל היה כזה מצחיק! ראיתי אותו פעמיים... והקטע עם הסיף! ~אני מחכה לפרק הבא!~

Gloria_Nathan

New member
אוקיי, למה אף אחד לא אמר לי ש...

ג´ון ג´ון שלי לובש ג´ינס וטי-שירט בפרק הזה? עכשיו בטח ובטח שאני מקליטה!

mgirl

New member
נכון!

חוץ מזה שזה נראה פרק מצחיק, ואבי וסוזן מתנהגות כמו חברות! אגב, לפני כמה ימים זיפזפתי עם השלט של YES וראיתי בהולמרק סרט שנקרא ´ג´ון ג´ון ברקיע´- וזה הזכיר לי אותך
הסרט משעמם אבל... חבל.

Gloria_Nathan

New member
קרטר, קרטר, קרטר...

למה אתה לא יכול להופיע יותר?!?! לקחו לנו את מלוצ´י לגמרי, אנחנו בקושי רואים את לוקה וקרטר...נשאר לנו רק מארק, והיום מארק היה...מעצבן! אני מבינה למה הוא לא רוצה לספר לרייצ´ל, אבל אליזבת´?!? באמת מארקי... איזו נשמה טובה סוזן! היא נותנת לי חשק לראות איך היא ומארק נראו כשהם היו ביחד בעונות הראשונות. לוקה, לוקה, לוקה. עוד מישהו אהב את הקטע בהתחלה? ועוד משהו- שמתם לב שאנחנו כמעט ולא רואים את לוקה מביע רגשות חיוביים? אני לא זוכרת מתי כבר ראיתי אותו מחייך... מה שמביא אותי למסקנה: הוא ה´טובי´ של איאר!!!!! :))) ונחזור לקרטר. נכון שהוא היה הכי מתוק שאפשר בבקשי חמש שניות שראו אותו? הקטע עם דב- פשוט קורע! ועם אבי...אוי איזה מלאך!!! שאלה לכאלה שלא קוראים ספויילרים: מה לדעתכם היה הקטע של השיחה של אבי וקרטר בהתחלה? (הוא סתם התעניין, ניסה להתחיל שיחה ולהזמין אותה לקפה, רמז מטרים...?) ובקשר לפרק הבא
לוקה לא מתצייב מאחורי אבי וקרטר מאחורי סוזן, שתי הבנות האלה צריכות להפריד את שניהם כדי שלא ימשיכו לפגוע אחד בשני, ובעקרון הכותבים צדקו כשהם עשו את זה, כי סוזן תרסן את לוקה? לא נראה לי...

mgirl

New member
...

כן, אבל אבי הרבה יותר מתאימה לרסן את קרטר... Anyway, למה התכוונת כשאמרת ה´טובי´ של אי.אר? והיה יפה שהוא קרץ כזה... כשהוא כן מחייך, יש לו חיוך ממש חמוד! וקרטר, אוי קרטר!! זה היה מדהים. עם ג´ינג מיי- קורע. ועם אבי, פשוט מגניב, איך שהוא דאג לה!

Gloria_Nathan

New member
Toby Zigler- the west wing

הוא בערך אותו דבר כמו לוקה, מישהו מאוד מקצועי ורציני שכמעט ולא מראה רגשות חיוביים (או רגשות בכלל חוץ מלצעוק על סאם כל פרק בערך)

mprb

New member
ניצול שרשור+דעה על הפרק

קודם כל, הפרק היה מעולה. אני מסכימה עם מארק בנוגע למבטים אבל אני חושבת שהוא כן צריך לספר למשפחה שלו. אני רק מדמיינת אילו רגשות אשם יהיו לאליזבת אחר כך כשהיא תגלה... ולמרות שלוקה היה נראה קצת יותר אנושי בפרק הזה אני עדיין לא סובלת אותו. מה לעשות זה בדם!!! וחוצמזה, יש לי שאלה:
איך קראו לרופאת ילדים שלקרטר היה איתה רומן???? (זו לא חידה אני פשוט לא מצליחה להיזכר!!!)

המממ

New member
הי הי! ראיתי את הפרק!!!

סופסוף! חזרתי הביתה אתמול, כי היתה לנו יומולדת במשפחה, אז יכלתי לראות איאר. ועכשיו אני יכולה לדבר איתכם על זה!!! יש!!! אבל... עד שאני רואה פרק מהעונה החדשה, זה פרק כל כך עצוב. ממש מבהיל שמארק לא יכול לסגור את העין! בכלל לא ידעתי שקיימת תופעה כזאת. ונעבור ללוקה! אני לא ממש מעודכנת בעונה הזאת, אז השאלה שלי היא: מתי לוקה נהפך לערס? מכונית שחורה, נוצצת ומנקרת עיניים + נסיעה ראוותנית? הא? וגם כשאבי באה אליו... הדיבור שלו, החברים שמחכים לו בפנים (מאיפה בדיוק הוא הקריץ אותם?)... מה נהיה? אבל גם ככה הוא חמוד למדי, כי הוא לא באמת ערס... הוא סתם עושה הצגות... שיראו שהוא בעצם הפך לאמריקאי (בגלל שהוא לא באמת הפך לאמריקאי, זה יוצא לו קצת ערסי). לגבי קרי- היא היתה בסדר הפרק. ראיתם איך הוא הופתעה לשמוע שהילדה ירתה באבא שלה? זה באמת מפתיע, בכלל לא הייתי מוכנה לזה. אבל היא התייחסה אליה יפה, וגם לשאר האנשים... יש תקווה. (לרופאת ילדים של קרטר קראו רינה אם אינני טועה). רציתי לראות איך ימשיך הסיפור של הילדה, זה מסקרן... אבל אני מניחה שהפעם זה לא ממש קשור לרפואה או אי אר, אז יש הצדקה שלא המשיכו את זה. אה, מה עוד רציתי לראות? מה קורה בתוך הדירה של לוקה אחרי שאבי נכנסה! זה באמת מעניין! חבל שלא הראו. נראה לי שזהו... אם אזכר, אוסיף. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

mprb

New member
לא התכוונתי אליה...

התכוונתי לרופאה המבוגרת שהייתה צריכה לטוס שליחות בחו"ל??? יכול להיות שהיא הייתה מנתחת ילדים!!! תודדדדדדדה מראש

Rוית

New member
קראו לה אבי אני חושבת...

אחח איזה פרק.. לצערי ראיתי אותו בחצי עין כי הייתי ביום הולדת ומשום מה המוות של מארק ביאס את החוגגים.. אבל דבר אחד יש לי להגיד- לראות את סוסן ומארק שוב ככה, כמו בעונות הראשונות פשוט מילה את ליבי בשימחה!, אחח זה היה כזה יפהההההההה....
והקטע שליזי אמרה: "אני חושבת שאני ובעלי נפרדנו" או משהו כזה, זה בא לי בהפתעה כי לא ראיתי ממש מה הויכוח שהיה לי עם מארק... אני כבר אראה את ההקלטה
אהה ואיזה נחמד היה לראות את בנטון לכמה דקות
שאלת
למטה... לפי מה שהבנתי מארק וליזי יפרדו אבל לא יתגרשו, אבל מתי מדיוק מארק יספר לה שיש לו גידול??? ועוד שאלה לא קשורה-כמה פרקים נשארו עד סוף עונה?

איזה פרק...

היה כל כך עצוב, בכיתי חצי מהשמן... אני כל כך עצובה בשביל מארק. זה כל כך לא מגיע לו. החלק שסוזן הדביקה למארק את העין עם סלוטיפ היה מצמרר. זה נורא לדעת שהמוות שלך מתקרב בכל שנייה! אפילו המוות של לוסי כבר היה עדיף... השיחה בין קרטר לאבי הייתה חמודה. הוא היה כל כך מודאג שזה היה מקסים. למרות שבזמן האחרון מתחדשת הכימיה בין לוקה לאבי... אוי ואבוי!
למרות שאני נזכרת למה חיבבתי את לוקה בעונה שעברה. למה צריכים להראות לנו את פיטר? את מי הוא מעניין? בשתי דקות שהראו אותו הוא הרגיז אותי. אפשר לחשוב איזו טראומה נגרמה לו שם... אליזבת הייתה מרגיזה! תקלטי, מה שקרה לא היה באשמתו של מארק. מה את רוצה, שהוא יעיף את הבת שלו מהבית? ותשובה לשאלת הספוילר:
מארק יספר לליזי על על הגידול רק כמה ימים לפני שהוא ימות. וזה הספוילר היחיד שאני יודעת על העונה הזו...

שלמונזה

New member
שירה

(ואני מקווה שזה לא נקרא ספויילר...) אז רק שתדעי שפיטר ימשיך לעצבן אותך (למה את שונאת אותו???) כי עד כמה שאני זוכרת, קראתי פעם שאחרי שהוא עזב מפיקי אי אר גילו שהוא חייב להם עוד 5 פרקים לפי החוזה והם חייבו אותו על זה, לכן פיטר חזר בפרק האחרון ואני משערת שהוא יחזור שוב. אבל אני לא בטוחה, אז אנשים יכולים לאשר או להפריך את דברי לחלוטין...

למעלה