8:14 - "A Simple Twist of Fate"

InvisibIe

New member
וואו, איזה פרק...

בעצם אני אומרת את זה אחרי כל פרק של ER, אבל זה לא ממש משנה, נכון?
אני פשוט ידעתי שזה בריאן צילצל למטה לאבי, אני ממש צעקתי אליה: "אבי, אל תפתחי, זה הוא!" והייתי בטוחה שהוא ירביץ לה, ואז כשהוא יצא חשבתי שזהו, לא, אבל אז הוא חזר... מסכנה אבי... אבל זה ממש לא היה חכם מצד לוקה ללכת להרביץ לו- בשביל מה? למה אנשים חייבים לפתור הכל באלימות? בכל מקרה, אנשים כמו הבריאן הזה צריכים לשבת בכלא כל החיים שלהם! לא משנה איזה טיפול הם יעברו, הם תמיד יחזרו על זה שוב! והקטע עם מארק כל כך עצוב... הוא ימות, נכון? (אל תענו לי, אני לא קוראת ספויילרים, למרות שאני די בטוחה בזה בכל מקרה
) התסריטאים לא היו חוזרים על כל הסיפור פעם נוספת ואז מבריאים אותו, וגם אין סיכוי שזה לא באמת הגידול כי אחרת לא היו מתרכזים בזה כל כך... ודווקא עכשיו אחרי מה שקרה לאלה, וכשאליזבת´ רוצה להעיף את רייצ´ל... למה הם חייבים להרוס כל דבר טוב?
...

king spice

New member
איזה מגעילה אליזבת ../images/Emo58.gif

מה היא זורקת את ריצ´ל מהבית?! זה לא אשמתה שהתינוקת פתחה את התיק... של מי הבית? של מארק או של אליזבת? בכל אופן היא מגעילה!!
ודרך אגב, מארק ימות,
כי השחקן התפטר, אז היו חייבים להרוג אותו. ובראין הזה בכלל מניאק, אבל לוקה לא היה צריך להרביץ לו, כי זה יסבך גם אותו בצרות. ביי, יובל (שאתם לא מכירים...)

איזה קרציה........

האליזבת הזאת מה היא רוצה שהוא יסלק את הבת שלו ודרך אגב איזה מסכנה אבי אני אוהבת אותה היא מזה חמודה וגם סוזן

mya 6

New member
תודו שהיה יפה!(יש פה ספויילר!)

אין, אין על לוקה!!! איך שהוא הרביץ לביאן!! היה כול כך מגניב: "איף יו תאץ´ האר איגיין, איי וייל קיל יו!!!" חה!! היה כול כך גדול!! אמרתי לכם!! אמרתי לכם!! בשבוע הבא, היא עוברת לגור עם לוקה!!! יחי לובי לנצח!! ספיידר וומן ידידת השכונה!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!
בקסטריט בויז שולטים!!

שלמונזה

New member
חייבת לציין

(ושירה תסלחי לי מראש) כל הפרק צעקתי לאליזבת: "יא חתיכת כלבה" (וסליחה על הקללות) כ"כ עיצבנה אותי!!!! למרות שאני מבינה את המניע שלה, אבל היא פוקדת על מארק כמו אני לא יודעת מה, ותזכרי שר´ייצל היא הבת שלו גם!!! הוא צריך לחשוב על גם מה שטוב לאלה וגם לרייצ´ל איך היא מצפה ממנו שיוותר על הבת שלו???? אליזבת ממש מאכזבת אותי! ולגבי לוקה, הוא דווקא היה גדול היום!!! רק מוכיח לי שחבל שאבי ולוקה נפרדו כי רואים שהוא עדיין אוהב אותה.

שלמונזה

New member
רק בשביל הקטע

הבית הוא גם של אליזבת וגם של מארק הם קנו אותו ביחד. לאליזבת יש זכות להביע דיעה אבל לא להחליט לבד שהיא מעיפה את הבת שנייה, שכנראה לא נחוצה... חוצפה!

להיזהר עם איך שמדברים על אליזבת!

סך הכל, למרות שבפרקים האחרונים היא קצת יומרנית ומרגיזה, היא ממש מתוקה. וגם צריך להבין את זה שקשה לה עם זה שהבת של בעלה פגעה בתינוקת שלה. חוץ מזה, תחשוב שהיית אמא, שהבת שלה כמעט מתה. לא היית רוצה לפגוע במי שעשתה לה את זה? היית רוצה לגור איתה באותו בית?

~*~gaL

New member
ממממ... ../images/Emo58.gif

עוד מעט פרק 16 מגיע.. סיקרטס אנד לייז.. צריך להיות מעניין... הרבה קרטר/אבי/סוזן/לוקה.. הסוף של הפרק אבל הולך להיות נהדר לקארביים! YAY! ולמה? למה?? כי סוזן היא בעצמה קארבי! כן! ממש כמו לוקה.

~*~gaL

New member
Carter/Abby (Car///by)

או פשוט בתרגום - אנשים שרוצים את קרטר ואבי יחד. ג´ינוצ´י זה צ´ן ודייב, קארסן זה קרטר וסוזן, לובי זה אבי ולוקה..

gal-or

New member
גם אני נהניתי מהפרק,

וסליחה, הייתי מצפה מילדה בת 15 שתחשוב קצת לפני שהיא עושה משהו. עדי

המממ

New member
היית מצפה כזה דבר מילדה בגיל 15?!

לחשוב לפני מה שהיא עושה?! הלו, היא בת 15! גיל ההתבגרות. סימפטומים: לנסות דברים חדשים. למרוד. לרצות להיות שונה ומיוחד (אם כי מקובל). לא לחשוב לפני מה שעושים. נשמע מוכר?

~*~gaL

New member
לדעתי...

יש אנשים בני 15 שדווקא כן חושבים על מה שהם עושים... היחידים שלא חושבים על מה שהם עושים... או.. בעצם, לא חושבים בכלל, הם: צפוניות, ערסים, ערסיות וכל הדומה לזה.

המממ

New member
גל? באמת...

אל תעשי הכללות כאלה... ברור שחושבים על מה שעושים, אבל איכשהוא זה יוצא קצת עקום... (לא תמיד, כמובן!).

זו בדיוק הייתה הבעיה של רייצ´ל...

היא כן חשבה על מה שהיא עושה, פשוט המחשבה שלה הייתה קצת עקומה... אבל סך הכל צריך להבין אותה... היא רבה עם אמא שלה, עברה למקום חדש, ועשתה מה שהיא חשבה שצריך לעשות כדי להיות "מקובלת". לא שאני מצדיקה אותה- אני בחיים בחיים לא אדע בסמים, אבל אני יכולה להבין... בערך...

~*~gaL

New member
הכללות על ערסים-ות/צפוניות?

מותר לעשות עליהם הכללות! באמת שמותר! הם פשוט *לא* חושבים, וזהו! וגם *אם* הם כן, זה לא בדיוק לחשוב, זה רק *לנסות* לחשוב. זה לא מצליח להם.

mya 6

New member
לא.. זה לא נישמע מוכר.

אני עוד מעט..(4 חודשים) בת 15.. ואם משהו היה מציע לי סמים הייתי בועטת בו בתחת!! בשביל מה אני צריכה את זה? להרוס לי את החיים? ספיידר וומן ידידת השכונה!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!
בקסטריט בויז שולטים!

לא נורא...

לקרוא את מה שאנחנו חושבים על הפרק זה כמעט כמו לראות אותו... לא? חוץ מזה, כבר היו העונה פרקים יותר טובים.

למעלה