8:12 - "A River in Egypt"

אני רק רוצה להגיד

שכל פעם שאני רואה את הפרומו לפרק הבא של אי אר יש לי צמרמורת. אני ממש ממש מקווה שלא יקרה כלום לבת של מארק ואליזבת... זה יהיה כל כך לא הוגן לעשות להם את זה. אני לא יכולה לחכות עד יום שלישי! (עם המזל שלי, בטח דווקא ביום שלישי ב9 ורבע תהיה הפסקת חשמל בכל הבית...)

~*~gaL

New member
נכון ערוץ 3 יודעים להרוס?

אני בטוחה שאם אנשים שלא קוראים ספויילרים לא היו רואים את הפרומו, ופשוט צופים בפרק וקולטים את זה הם היו פשוט נכנסים להלם. מצד שני, אני לא רואה דרך אחרת לעשות את הפרומו הזה.. כי משהו כמו - "בשבוע הבא באי. אר.: משהו ממש נורא הולך לקרות.. משהו שאף אחד לא צפה" ..אפשר להגיד את זה על כל פרק. יודעים מה? כמה שיותר פרומואים יותר טוב. שמתם לב שכמעט כל שבוע יש פרומו ל"שאול"?.. אלוהים. לא הוגן לעשות את זה? אבל זה מה שמרתק! ;)

mgirl

New member
אבל אני לא צופה בשאול :)

בכל אופן, הפרק של אי.אר השבוע נשמע ממש מרתק. ומגניב. ועצוב. ונחמד. ויפה. ו... סופסוף משהו מעניין עם מארק
-אני-

באמת נשמע פרק מדהים!

מאד מעניין איך זה ישפיע על היחסים של מארק וליזי. ואני דווקא אוהבת פרומואים... למרות שאני לא קוראת ספויילרים של אי אר. זה מ-מ-ש הורס. הסידרה השנייה האהובה עלי ביותר- לחיות את החיים- כבר הרוסה לי לגמרי.

mgirl

New member
אוווווו!!!

אבל זה טל-נו-בלה!!! (או אופרת סבון? לא יודעת...) בכל אופן זה מגעייייייייל!!
לדעתי לפחות. -אני-

אופרת סבון

זה דווקא ממש מצחיק... זה ממש לא דומה לשאר הסדרות שאני אוהבת. כל הסדרות האהובות עלי הן סדרות פריים טיים בערוץ 3 ושות´... אי אר משמרת שלישית רפואה שלמה שיקאגו הופ חברים אולי זו אני הישרדות דוסון קריק ג´ק וג´יל וכ´ וכ´ וכ´... אבל אני ממש אוהבת את ´לחיות את החיים´. התמכרתי לזה לפני שנתיים, ואני פשוט לא יכולה להפסיק לראות את זה. למרות שזה עבר ל´יס´, ולי אין לווין, חברה שלי, יפית, יעני שלמנוזה, שולחת לי קלטות כבר חצי שנה. אבל מה... אנחנו בפיגור של שנה וחצי אחרי ארה"ב. אז יום אחד מצאתי איזה אתר וקראתי את התקצירים לשנה וחצי הבאות.
הורס!!!
אני עדיין אוהבת לראות את זה, זה פשוט הרבה פחות כיף... ומאז אני לא קוראת כמעט ספויילרים. לאף סידרה, בטח לא לאי אר, הסדרה האהובה עלי.

~*~gaL

New member
הפרק ואני

נתחיל בזה - שמסיבת הסיום שלי הייתה באותו היו, לכן הייתי כמובן צריכה להקליט. אז עשיתי טיימר בוידיאו, אבל אמרתי לאחותי לבוא לבדוק ליתר ביטחון אם הוידיאו מקליט.. אאאאאאאז, מה היא עשתה? כמובן שהיא לא רצתה להקשיב להסברים שלי על הוידיאו בטלפון כשדיברתי איתה על ההקלטות (היא לא הייתה בבית) והיא פשוט לא ידעה איך רואים אם הוידיאו מקליט. אז היא אמרה לי "הפסקתי את ההקלטה בשיר פתיחה ולחצתי הקלטה שוב". אז אמרתי.. "לא נורא, זה רק השיר פתיחה".. אבל.. זה לא רק השיר פתיחה! אני לא יודעת כמה שניות מהפרק זה לקח לי, אני מקווה שלא הרבה (אם בכלל), אבל נפלתי על סצינה עם קרטר ואמא שלו (שדווקא הבנתי שהייתה הראשונה בפרק). אני מקווה שהדבר הראשון שהם אמרו הוקלט. בכל מקרה, כשיהיו שידורים חוזרים (אם בכלל), אני מקליטה את זה שוב. אגב, אמרתי לה גם - "אי. אר. זה הדבר הכי חשוב בשבילי. מצידי יקרה משהו להקלטה של חברים, אד, אין בעיה, אבל אי. אר.? שלא יקרה לזה כלום!! כלללום!" ..הפרק: סנדי וקרי: גוווו סנדי! גו גו גו! היא פשוט עשתה את הדבר הנכון! היא עזרה לקרי, פשוט עזרה לה. מישהו שם לב למבט שצ´ן נתנה? מה לעזאזל זה היה? שתתבייש לה. קרי/צ´ן: קודם כל - וואלקם באק צ´ן (למישהו האמת הפריע שהיא נעלמה?.. כלומר, אני אוהבת אותה והכל, אבל משפט וחצי בפרק לעומת 0 משפטים בפרק זה כלום). כולנו יודעים שקרי היא בעצם האשמה, ונורא שמחתי כשצ´ן צעקה עליה. רומנו, כהרגלו, התנהג כרומנו בנוגע למצב הזה: "I was going to have you paged, but I wasn´t sure you´d be wearing your pager." חחח! קרטר - אני פשוט אוהבת את העלילה עם ההורים שלו. אני פשוט שונאת את היחסים שלו עם סוזן. סליחה, אמרתי יחסים? להכנס ביחד לחדר מיון עם קפה כל הזמן זה לא יחסים. השורה של אמא שלו (אלינור) - "I just stood by while it was eating him alive. I just stood by." פשוט קרעה לי את הלב. אהבתי גם את העלילה של דיוויד, דימון והיישה. מארק/רייצ´ל - אני חייבת להגיד, שהיילה הירש (איך השם שלה הולך בכלל?!) - רייצ´ל החדשה - משחקת טוב מאד. מעולה אפילו. "I missed too many things in your life to let you leave angry with me. I´m your father. I´m not going to pass you off when things get rough." Awww אבי/שכנים - ג´ויס היא פשוט הדוגמא לאשה שבעלה מכה אותה. היא מפחדת, ושומרת הכל בסוד. ואבי יודעת את זה. כמובן, גם בגלל שהדירה שלהם צמודה והיא שומעת את כל מה שהולך שם . . . קטע מצחיק עם קרטר ואבי: Carter: I´m not sure but I think I saw Frank looking a little drag-ass this morning too. Abby: Okay, you got me. I was up all night slapping Frank´s ass raw. Carter: Really? Abby: You haven´t seen him sit down today, have you? Carter: Come to think of it... Frank? Frank: What? Abby: Nothing. Carter: Have you been feeling sore today? Frank: No, why? חח! סוזן - בפרק הזה היא באמת הייתה בסדר. טוב נו, היא הייתה ממש בסדר. גם כל העניין של הנידון למוות קרע לי את הלב. עוד מש´ו - אהבתי את מה שעשו לגלאנט וקרי. חח: "What, did you snitch on somebody, Gallant?"

~*~gaL

New member
למה להכליל? אותי זה מעניין

רייצ´ל? סוף סוף נותנים ממש במה לטינאייג´רים. סנדי? סוף סוף מישהי שאולי תצליח להכנס לתוך קרי ולהעביר למצב "off" את מתג הביצ´יות. ההורים של קרטר?? ג-א-ו-נ-י-ו-ת-! וצ´ן מכניסה לקרי כמה מנות הגונות? אני מוכנה רק לקבל מזה עוד ועוד ועוד! ג´ויס לא יכולה לעזוב את בריאן כ"כ בקלות, זה מאד קשה. ככה זאת המציאות, וככה זה בסדרה. בלאגן עם סוזן, אבי וקרטר?... עוד שלישייה?! לא היה מספיק עם אבי, קרטר ולוקה?? (שזה גם עדיין לא נגמר) לא כל פרק יכול לעסוק ביחסים של קרטר ואבי ובאנשים שהורסים מהצד (סוזן, לוקה). אני מאוהבת בעונה הזו.

למעלה