8 שנים !

8 שנים !

8 שנים לא הייתי חולה ופתאום זה בא לי על החופש ! אני צרוד, כואב לי הגרון, יש לי סחרחורות, חם לי ממש,יש לי 39.5 חום ! ואני משתעל בטירוף. אני גוסס, אני עומד למות, ובא לי להתאבד. בחיים שלי לא הרגשתי כל כך חראאאא ! אני אפילו לא אוכל כלום, אין לי תאבון בכלל. תרחמו עליי בבקשה. אני סובל ממש.

goldy

New member
תזכיר לעצמך שעכשיו חופש!

בחופש בריאים, ביום לימודים חולים תחזור על זה 20 פעם, כל יום, ותראה איזה יופי תרגיש

ביאנה

New member
מאחלת לך...

שתבריא, וביינתיים זה לא כ``כ נורא כי זה תירוץ לגלוש הרבה כי ``משעמם לי`` ואם זה מנחם אותך גם לי זה קורה!!!!!!!! תמיד!!!!!!!!!!!!!!איזה בעסה!

orchid

New member
אמממ...

שימו לב שאני תמיד אומרת אממממ בכותרת אם אין לי מה לשים בכותרת : ) אבל בכל מקרה, אל תדאג, יהיה טוב, זה חופש אחרי הכל כל מה שנשאר לי זה לאחל לך שתרגיש טוב ושירד לך החום כי 39.5 זה פשוט יותר מדי!!!!! מקווה לטוב, רוני.

eran k

New member
משעמם ואתה חולה בקר באתר

לכל מי שמחפש ריגושים (טוב לא צריך להגזים) ובכל זאת...

רותם ג

New member
טוב נשמה...

אם זה מנחם אותך אני מרחמת עליך מעמקי נשמתי, תרגיש טוב נשיקות חיבוקים ו...זהו נתראה בשמחות

orchid

New member
כן טוב....

נורא קל לסחוט מאיתנו רחמים : ) רק תראה סימני גסיסה ואנחנו כאן בשבילך : ) פינקי, אתה מראשון?

orchid

New member
ו....

איפה אתה לומד? מצטערת על החטטנות, אתה פשוט מסקרן אותי אהב, אני גם מצטערת על ההודעה האישית אנשים

kirk hammet

New member
לא כמוני

לא משנה כמה אתה משתעל אתה לא משתעל כמוני אני משתעל כל חצי דקה , כל שיעול נשמע כאילו , זהו , הפעם אני עומד להתפגר , וכל הגוף שלי נתקף עוויתות מוזרות , ויוצא ירוק מהגרון , וכל היום אני בשרותים (לא רק בגלל המצות!) ואני מרגיש זוועה ביותר ! גם אני רוצה רחמים

orchid

New member
כך, אם אני כבר מחלקת :)

גם אתה יכול לקבל ממני רחמים, יש בשפע תרגיש טוב, ואל תדאג, כי זה יגמר מתישהו, אם יש לך מזל טוב, אז גם לפני שהחופש יגמר..... : ) *רוני*

למעלה