*-8 מפגש פורום *-8

shira245

New member
*-8 מפגש פורום *-8

כן יש חיה כזאת. אז נכון שהפורום קצת הדלדל מאנשים אבל עדיין יש פה מספיק אנשים שנעשה מפגש פורום..בקיצור,אני רוצה לפגוש אותכם!
אז בלי שום תירוצים שכל אחד ישרשר תאריך ומקום מועדף.. ואני חוזרת,בלי תירוצים!!!!

Dawson girl

New member
הממ תחילת יולי?

אולי ה-4 עד ה-8 ליולי? וגמני מתגעגעת
אבל יש לי בקשה! בואו נשנה מקום
בעזריאלי ממש אין מה לעשות ובמפגש הקודם חרשנו לגמריייייי מה דעתכם על גינת שינקין? (או איך שלא קוראים לפארק הזה בשינקין
)

Dawson girl

New member
בעצם לא..

המקום עוד יותר גרוע מעזריאלי כי כל עמישראל יהיה שם
אממ אולי בגן המשולש? אמרו לי שזה קרוב לעזריאלי (לי תעזרי לי פה
)

shira245

New member
ה7 זה טוב..

גם אני לא מתה על עזריאלי אבל יש לו יתרונות(מזגגגגגגגגן)

יו..../images/Emo42.gif

בדיוק חשבתי על זה אתמול.. שממש כדאי שנפגש לפני שכולם יתגייסו.. אבל הפעם בלי הברזות (האמ צ'ירה,גל ודניאל) ואני דווקא כן בעד עזריאלי כי כן יש מזגן ויש שופינג אולי אפילו כפכפים חדשות בבירקנשתוק
וואי, אני באמת צריכה לעשות להם אזכרה או משו אמ.. ה-7 ביולי נראה לי בסדר גמור.. אני בעד

G A L 17

New member
לא מבריז אומר מראש שהסיכוים קלושים.

יולי אני עובד בקייטנה שזה אומר בוקר - צהרים מה שלא ממש נותן לי תאפשרות להגיע לתל אביב , מצטער..........

G A L 17

New member
הקטע שזה לא התאריך

זה לא שקבעתם יום שלא נוח לי , זה כל התקופה - אני עובד בקייטנה כל התקופה הזאת , אז גם אם תשנו תאריך זה לא ממש יעזור ככה שאני לא רואה טעם להחליף תאריך

unnicked

New member
אמממ../images/Emo15.gif

אני לגמרי בעד....אני ממש רוצה לפגוש אתכם(סופסוף!) התאריך נשמע לי סבבה.... תעדכנו.... נ.ב. האייסיקיו הקודם שלי מת, אז אם בא לכם :201916698 התגעגעתי אליכם(בגרויות ארורות...) לוב יו אול....
שילה

unnicked

New member
ושוב...אמממ....../images/Emo15.gif

מה נסגר??(אני לא יודעת אם זה יקפיץ את ההודעה, אבל היה שווה לנסות..) אני רוצה מפגש פורום....אני מתה להכיר את כולכם...!!! אז...יאללה!!!אנשים....תתעוררו... זהו... יומוזר לכם...
(בעצם אולי רק לי...) ביי..

למעלה