8 כלללים פשוטים =]

D o r B

New member
נו אם כבר ביקשת אז נשאל../images/Emo3.gif

סתם
אממ למה הסדרה נקראת ככה?
כאילו מה הקשר ל-8 כללים פשוטים?
ובאילו שנים שודרה הסדרה במקור?

אם אתה מתעקש, באמת יש לי שאלות ../images/Emo9.gif

בפרק של סיום העונה הראשונה, היה הפרק שהשכנים שלהם באים לבקר ואז מבקשים שהם יהיו בחתונה של הבת שלהם, מוירה. כל הפרק דוני רוצה לראות את בריג'יט, אבל בריג'יט מתחמקת ממנו וקרי לא אומרת לה שהוא חתיך, ואז בחתונה בריג'יט רואה אותו והם רוקדים ביחד. בינתיים הכל טוב ויפה, אבל - הפרק הראשון של העונה השניה מתחיל לי ממש מוזר ! איך בריג'יט פתאום לא מקובלת וקרי כן ? איך פתאום בריג'יט ודוני חברים ? בכלל, הפרק הזה נראה כאילו חסר פרק באמצע. ואין מצב שאני פיספסתי אותו כי אני רואה כל יום... מה קורה פה ?
ועוד שאלה - מהם שמונת הכללים הפשוטים ?

fireman

New member
בסוף העונה יש הרבה דברים מוזרים

ואני לא מופתע מזה שאת מופתעת או לא מצליחה לחבר כמה דברים כי כל עניין אי הפופולריות של בריג'ט נגרם מכך שהיא הייתה חברה של דוני וזה מה שגרם לה להיות מורחקת מהחברה (אותו יום בקניון עם שתי החברות המפגרות שלה שרצו שהיא תצא עם מישהו בשביל שלהן יהיו בני זוג ואז היא אמרה להן שהיא בכלל לא יכולה לבוא ובעצם דפקה אותן) בניגוד לכך קרי התחילה להתעסק עם קייל, וקייל שהיה חבר של בריג'ט בעבר הוא בחור פופולרי ומכאן גם קרי. אני אנחש שאיפשהו בסוף העונה הראשונה הייתה פגרה בארה"ב כך ששם הדברים הסתדרו מבחינת רצף הזמן יותר טוב לגבי עניין דוני, אני מתכוון השבת לשבת ולצפות שוב ב4-5 פרקים אחרונים ובאמת לרדת לשורש העניין ואני מקווה לחזור עם מסקנות כי זה אף פעם לא ממש העסיק אותי
לגבי 8 הכללים הפשוטים.... אם לא זיהית אותם עד עכשיו, יהיה לך קשה מאוד לזהות אותם בהמשך כי אין יותר פול. מעולם לא ספרתי אם באמת מדובר ב8 כללים (לדעתי יש יותר) אבל אני אזרוק לך כמה שאני זוכר בשליפה של הרגע לא לחזור הביתה אחרי שעה מסויימת בלי בנים בחדר\לבד בבית בלי מסיבות ללא השגחת הורים וכוליי.... כל הNONONONONONONO של פול.

fireman

New member
יש לי תשובה בשבילך (חלקית אמנם)

הפרק האחרון ששודר ביס של העונה הראשונה הוא פרק 26 ולא פרק 28 ז"א ששלושת הפרקים האחרונים לא שודרו בסדר הנכון פרק החתונה של משפחת דוייל הוא פרק 26 בעונה 1 ולא פרק 28 כפי ששודר ביס.

fireman

New member
המלצה

לאחר שג'ון ריטר נפטר בABC הפיקו תוכנית פרידה מיוחדת באורך של כ45 דקות כמדומני בה משודרים המון קטעים שמספרים את מה שקרה לו באותו יום ובכלל המון קטעים מההיסטוריה של ג'ון כשחקן, מ3 בדירה אחת, סרטים שהוא השתתף בהם והמון קטעים מ8 כללים פשוטים, בעיקר קטעים של מאחורי הקלעים. לדעתי מי שיחפש באי מיול יוכל למצוא את זה.

טלי51

New member
איפה יש תמונות של בריגי'יט?ונכון יש סלט ביס

כןןןן פתאום מראים פרק שדודה מגי הייתה שם ופתאום היא הלכה ובריגי'יט הייתה עם אותם בגדים רק שתי פרקים אחרי זה =/מסובבבבבבבבבבבבך

fireman

New member
תריצי בגוגל

kaley cuoco תמצאי בלי סוף. יס עשו סלט ב4-5 פרקים האחרונים לדעתי. לגבי השלושה האחרונים אני בטוח, לגבי השניים לפני עוד לא יצא לי לבדוק.

טלי51

New member
איפה יש תמונות של בריגי'יט?ונכון יש סלט ביס

כןןןן פתאום מראים פרק שדודה מגי הייתה שם ופתאום היא הלכה ובריגי'יט הייתה עם אותם בגדים רק שתי פרקים אחרי זה =/מסובבבבבבבבבבבבך

למעלה