8 כלללים פשוטים =]

טלי51

New member
8 כלללים פשוטים =]

מה יחליפו את השחקנית שמשחקת את בריג'יט בעונה ה2??????? היא כ"כ מלכהההההההה =]] הנאטומיה של גריי:התחלתי לצפות רק בשבוע שעבר אשמח אם תספרו לי קצת יותר על העלילה ומה שמתרחש שם כנ"ל גם מגרש ביתי... אוסי-ירידה,בלי מריסה קופר זה לא אותו דדבר

או.סי ירידה? O:../images/Emo129.gif

בגלל מריסה? היא כ"כ לא יודעת לשחק, ות'אמת, נמאס מהדמות שלה. אני ממש אוהבת את הפרקים של העונה ה4, חבל שביטלו. באנטומיה של גריי, איזי, הבלונדינית התאהבה במטופל שלה שהיו לו בעיות לב, וחתכה לו איזה שהוא צינור כדי שמצבו ידרדר והוא יעלה ברשימה להשתלת לב. כד"ר ברק חזר עם הלב כדי לבדוק את מצבו של דני, המטופל, הוא נורה ביד ע"י איזה מטורף עם אקדח (XD) ועכשיו קשה לו לנתח כי מצב היד שלו לא הכי בסדר. בנתיים דני מת בזמן הניתוח, ולפני הניתוח הוא התארס לאיזי. ברגע שהוא מת איזי ירשה 8.7 מיליון דולר. אמ.זה בקשר לאיזי. אבל יש עוד הרבה אלילה.

fireman

New member
על מה אתם מדברים?

לסדרה 8 כללים פשוטים יש 3 עונות בשלושת העונות השחקנית ששיחקה את בריג'ט הייתה אותה שחקנית, קיילי קוקו לצורך העניין.

TheLost

New member
את לא מתכוונת אולי להופ ופיית'?

אם אני לא טועה שם החליפו את אחת השחקניות

fireman

New member
לא החליפו אף שחקנית

ג'ון ריטר שיחק את הדמות של פול עד שהוא מת (פרקים 4 ו 5 של עונה 2) קייטי סיגל - משחקת את קייט הנסי (האמא) במהלך כל שלושת העונות קיילי קוקו משחקת את בריג'ט הנסי (האחות הגדולה - הבלונדינית) במהלך שלושת העונות של הסדרה איימי דוידסון ומרטין ספנג'רס משחקים את קרי ורורי במהלך שלושת העונות של הסדרה במהלך העונה השניה יצטרפו הסבא (ג'יימס גארנר) והדוד סי ג'יי (דייויד ספייד הפסיכי)

LeRanch

New member
הופ ופיית' לא 8 כללים פשוטים!

שים לב לאיפה אתה משרשר אני רק הצדקתי שהחילוף בשחקניות היה בהופ ופיית'.

lir972

New member
אם כבר דיברו פה על 8 כללים פשוטים....

שאלה קטנה. אני רואה לפי הקצב של יס, וקורה פה משהו או דבילי או מוזר ברמות. לפני 2 פרקים (אם אני זוכרת נכון), בריג'יט התחילה לצאת עם דוני דויל (החייל החתיך מהפנימיה) והם הלכו לאיזה נשף והוא נתן לה תסיכה שלו וכ'ו וכ'ו. בפרק של אתמול, היה משהו עם משפחת דויל, שההנסים לא ממש אוהבים, והם הזמינו אותם לארוחה בבית שלהם, ובריג'יט נמנעה מלראות את דוני, אבל בסוף, בחתונה של הבת שלהם (איזה מן שם זה מוירה?!), הם נפגשו והיא ראתה שהוא מהמם, ורקדה איתו. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה הקטע הזה???????????????? תודה מראש, וסליחה אם סיבכתי מישהו.....

fireman

New member
גם אותי מעסיקה השאלה הזאת

שבאמת לא מסתדרת לי עם הסדר הכרונולוגי של הפרקים בסדרה משום מה נדמה לי שיס עשו איזה סלט קטן עם חלק מהפרקים האחרונים, אני צריך לבדוק בDVD של ABC

D o r B

New member
../images/Emo207.gifיש לי גם שאלה על הסדרה../images/Emo9.gif

שהשחקן שמגלם את פול נפטר, החליפו אותו במישהו אחר? באיזו עונה זה? וכמה עונות יש להופ ופיית'?
יש אתרים שיש קצת מידע על שתי הסדרות האלו? תודה

sweet fairy

New member
השחקן נפטר

אחרי כמה פרקים בעונה השנייה (לא בטוחה בדיוק אחרי כמה )... וכתוצאה ממותו הרגו גם את הדמות שלון בסידרה

lir972

New member
הוא היה שחקן גדול....

אני עוד זוכרת אותו ב"שלושה בדירה אחת" הנוסטלגית. אין פרק שפיספסתי, ממש אהבתי תסדרה הזאת. יהי זכרו ברוך

הוא שיחק שם? O:../images/Emo129.gif

עכשיו אני מבינה את הפרק שהם עשו את הגרסה שלהם ל"שלושה בדירה אחת".

sweet fairy

New member
../images/Emo45.gif בהלחט

גם אני הייתי רואה את כל הפרקים... אהבתי אותם בטירוף עם כל השטויות שלהם

fireman

New member
ג'ון ריטר נפטר במהלך הצילומים של

הפרק הרביעי בעונה השניה. הפרק הזה נגנז, צילומי הסדרה הופסקו לחודשיים שלאחריהם הוחלט להמשיך ולצלם ופרק 4 הוחלף בפרק בו המשפחה מקבלת את ההודעה על מותו. פרקים 4-5 הם פרקי הפרידה. אגב בפרק ששודר אתמול בלילה - פרק 1 של עונה 2 בתחילת הפרק אמור להיות קטע שבו קייטי סיגל מדברת על כך שבמהלך הצילומים ג'ון נפטר ושלושת הפרקים הבאים הם הפרקים האחרונים שהוא השתתף בהם, משום מה ביס השמיטו את הקטע הזה וחבל. הפרק בו המשפחה נפרדת מפול ישודר ביום שני בלילה. אלו שני פרקים מאוד חזקים ומאוד מרגשים, למי שלא צפה, אני ממליץ מאוד.

fireman

New member
יאללה עוד שאלות ../images/Emo13.gif

אני דוקטור ל"8 כללים פשוטים"

למעלה