8 ימים אחרי החזרה..

כמה שהכנתי את עצמי לזה

הרגע שאת מבינה שהסבב עומד להסתיים לו קשה כל כך. ניסיתי לא לצפות יותר מדי, אבל אחרי כל ההשקעה הזאת הכאבי מחזור שמנבאים את הבאות.. אין לי מילים. רק הרבה הערכה למי שכבר הרבה זמן בתהליך.. ועוברת שאיבה אחרי שאיבה והחזרה אחרי החזרה ועדיין שלילי. מאיפה מוצאים כוחות שהפעם הבאה תהיה אחרת? זה הפרייה ראשונה שלנו. הוחזר עובר אחד. יש עוד אחד בפריזר. בפנים קיויתי שיקרה נס וסוף סוף ירחמו עליי קצת אחרי כל מה שעברתי בשנים האחרונות. אבל כנראה שעוד לא הגיע הזמן. והמסע שלנו לא מתקרב לסיום..

הייי חכי קצת... יש דימומים של השרשות

יש כאבי מחזור גם בתחילת הריון... (למעשה יכולים להיות כמה חודשים טובים בתוך ההיריון כאבי מחזור).
&nbsp
עוד קצת לנשום עמוק, ובשום פנים לא להפסיק תמיכה!!
&nbsp
מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות

מכירה טוב את הגוף שלי.. הלוואי ואני טועה

אולי תוכלו לעזור לי בחישוב מתי לעשות בטא? אמרו לי רק ביום ראשון 19.7 אבל זה יוצא שבועיים אחרי ההחזרה, אי אפשר לפני?
שאיבה: 2.7
החזרה: 5.7
אפשרי לעשות כבר בחמישי? שישי? גם ככה זה קרוב לוודאי שלילי ולא בא לי להמשיך סתם עם התמיכה והקלקסן..

גם לי אמרו לבדוק בטא ביום ה 15 מההחזרה

שזה בעצם מה שאמרו לך... יום קודם נופל על שבת,
ביום חמישי זה היום ה 12 (11 ימים שלמים אחרי) נראה לי מוקדם מידי...
תכף יגיעו המנוסות ויענו לך מדוייק יותר...
&nbsp
בכל מקרה, אני מחזיקה לך אצבעות

עד יום ראשון.. שזה 15 יום אחרי

נראה לי כבר אהיה אחרי מחזור בקצב הזה.. ממה שקראתי בפורום בעבר בודקים ביום ה12 להחזרה לא?

את יכולה להתקשר לרופא שלך ולעדכן אותו? אולי יגידו לך לבוא

לבדיקת דם?
&nbsp
אני מבינה את הסיוט של כל הזריקות והתמיכה, אבל מפחיד אותי להפסיק תמיכה כמה ימים לפני הזמן...
&nbsp

התקשרתי היום

עידכנתי את האחות.. בינתיים זה עדיין הפרשה דמית קלה. אמרה לי לא להפסיק תמיכה וקלקסן. ואם הדימום מתגבר להתקשר שוב אולי הרופא ירצה אפילו להגביר תמיכה. ולא עושים שם בדיקות דם בשישי שבת ..

אם אמרו לך להמשיך עם התמיכה אז תמשיכי

תראי מחר מה קורה, ונסי לחזור לרופא שכן יעשו בדיקות דם
&nbsp
לפי מה שהבנתי יום 11 ו 12 הם מוקדמים מידי...
&nbsp
חיבוקים

למעלה