8 בום!

Mersitosh

New member
8 בום!

טוב אני יודעת שזה משחק קצת אידיוטי אבל הוא ממש כייף חוצמזה הוספתי לו משהו קטן. אז ככה כל אחד כותב בתורו מספר (לפי הסדרה החשבונית 1,2,3,4,5,6,7,8,9..) וברגע שמגיעים למספר שיש בו 8/הוא כפולה של 8 או שזה הספרה 8 אז הוא אומר בום! עכשיו ברגע שמישהו מגיע לספרה 8 הוא צריך להוסיף תמונה של שמונה או הספרה שמונה/שמונה אנשים/השמייניה/שמונה פסים וואט אבר. ואם הוא שוכח נותנים לו משימה===>להחמיא לכל הילדים שכתבו בשירשור על תכונה מיוחדת שלהם או כל משימה אחרת שאני יחליט אליה כמובן שכולם יכולים להציע הצעות במסרים (רוב הסיכויים שההצעות שלכם יתקבלו...) אז..תהנו! מיכל

•HadaS•

New member
../images/Emo207.gifחדשהה.. עם עוד משו להגידד

היי אני חדשהה.. באתי מאוחר מדי.. כשנגמרה התוכנית אבל באתי במיוחד כי רציתי להגיד משו :] לא שמתם לבב למישו שעשה תעונה הזאאתת? מישו שבאממת שיחק אותה כל העונה והפך אותה ליותר מותחת ומעניינת?! אני מדברת על מולייי.. גולן אזולאי!! הוא משחק כל כך טוב והוא כל כך רעע שכייף לראות אותו על המסךך משחק .. הוא באמת רעע ורע מאוווד.. ואני, גם ראיתי השיר שלנו ((כן יש לי הוט אבל לחברה שלי יש יס)) וראיתי את תולי נפתולי
התמים והטוב.. וזה פשוט ההפך הגמור ממה שהוא משחק בשמינייה.. ואני במאת חושבת שהוא שחקן מעולה והוא עשה את העונה הזאת ולא אפחד אחר! אני חושבת שמגיע לו לשחק את הרע גם בעונה הבאה :) גם תום אבני די תורם, גם הוא למד לשחק רע והוא כזה חמווד בפרצוף שלו כשהוא כועס
אבל גולןן הרבה יותרר.. מה אתם אומריםם?! חושבים כמוניי?! וד"א.. הוא כותב פה?! קורא הודעות?! משו?! אני מתכוונת לגולןן..

dollzy

New member
כן בהחלט גולן שחקן מעולה..

ואני ידעתי את זה כבר בתקופות של טירונות,ובנות בראון.. תמיד אהבתי אותו.. הוא באמת שחקן מאוד מוכשר..

Rioter

New member
נצל"ש - תראו מה אחי עשה.

(הוא עשה את זה בצייר. ררר..)

למעלה