8-( אני בדיכי....

felomena

New member
8-( אני בדיכי....

....שנה עברה כבר...שנה מאז שהייתי בפולין. אני יודעת זה לא קשור לבעיות אכלה ..אבל מותר לי לכתוב על זה לא?... הכל חוזר אליי הכל...ואני יושבת ובוכה מול הטלויזיה... מחר יש לנו בבית ספר את הטקס שעשינו שם...ליד האנדרטה בטרבלינקה, וזה הולך להיות ממש מרגש אני הולכת שוב לקרוא את הקטע שלי...ולשיר . ולבכות ולהתרגש... ולכעוס לכעוס על הנאצים הבני זונות האלה...תאמינו לי מה שאני ראיתי שם, בפולין....לא יאומן....הייתי בטרבלינקה, אושוויץ, מידאנק...זה בלתי יאומן... אין לי מצב רוח לכלום. עצוב לי כל כך

תרנגולת

New member
יעלי יקרה..

ברור שמותר.. כל דבר שאת רוצה לשתף, מותר.. שיהיה כמו בית בשבילך. אני לא יודעת מה להגיד לך.. זה באמת כל כך קשה.. ואני מניחה שלך במיוחד.. מקווה שתרגישי יותר טוב. אוהבת אותך.

felomena

New member
תרנגוליתה יקרה..

אין כמוך...כל פעם שאני קוראת תגובות שלך את מעלה חיוך על פני... איזה כייף שפה בפורום, יש לי את האחיות הקטנות שתמיד רציתי... את, גיתיתוש, ילדונת , עינתי... ואת האחיות הגדולות שדואגות לי...מאיהת מיטלי, ניבי...מייק שהוא כמו אבא.. תגלי...כולם כל כך דואגים. אני אוהבת אותכם. תודה היום עשינו את הטקס בבית ספר.. כמה בכיתי.... יעל

יעלי אהובה

אכן...בילתי יאמן. כמה שלא ננסה לתפוס את מה שקרה...את סדרי הגודל...לא נצליח. אני מבינה שקשה לך...ובטח שאת יכולה לכתוב את זה פה. כל דבר שאת מרגישה צורך להוציא...יתקבל בברכה. סליחה שלא כתבתי לך אתמול...היה לי יום קשה. גם לי אין ממש מצב רוח. מותר להתרגש...ולכאוב ולכעוס. כולנו בני-אדם...ואי אפשר שלא לכאוב ביום כזה. אבל חשוב להוציא...ולא להשאיר בבטן. ואם כל הכאב שאני קוראת...שמחה שהוצאת מה שעל ליבך. אוהבת אותך ותמיד כאן בשבילך...גם אם אני לא כותבת. מאיה

karen_karen

New member
יעלי יקרה

כולנו כך ביום השואה. חייבים לזכור את מה שקרה כואב שאנשים יקרים היו צריכים לעבור כך כל כך הרבה סבל זה טוב להיזכר ולהיות עצובים זה חשוב למדינה שלנו אוהבת אותך גם אני בדיכי זה יום כזה קארן

karen_karen

New member
יעלי מתוקה

ככה זה כולנו ככה יום זה נועד על מנת להתייחד עם אהובינו }{ שני

למעלה