8שלום לכולם!!!

laliput

New member
8שלום לכולם!!!../images/Emo140.gif

שוטטתי להנאתי באינטרנט והחלטתי שבפעם הראשונה בחיי אני אכנס לפורומים ואראה במה מדובר. אז טיילתי וטיילתי ופתאום משום מקום מצאתי אתכם והייתי בשוק
אין לכם מושג כמה אני מזדהה עם הבעיה של איפה לקנות בגדים במידות האלה ובמחירים העצומים האלה. קראתי כמה וכמה מההודעות ויש לציין שהתרשמתי לטובה מהנחמדות הרבה של כולם. אז גם לי יש בעיה יש לי בחודש הקרוב טונה ארועים ואני צריכה בגדים...... לא מגונדרים מידי ,צעירים ובעיקר לא יקרים. גם בגדים פשוטים אני צריכה לרענון הארון לקיץ. אני גרה באיזור השפלה ואשמח לקבל כתובות מדויקות באזור או אפילו במרכז. תודה רבה רבה רבה מראש.

ברוכה הבאה דבר ראשון ו..

אכן זהו מקום מפלט להרבה נשים שמזדהות עם מצב הביגוד בארץ. לצערי הרב ממש אין לי מושג לגבי חנויות באיזור השפלה כי אני לא ממש מכירה טוב את האיזור. בכל אופן אני יכולה לתת לך שמות של חברות שאולי יש אותם גם באיזור שלך. ולגבי המחירים...חלקם יקרים וחלקם יקרים פחות. למשל חברת עונות ( יקרים כן..ידוע) גאמ'פ, שרינה, מתאים לי , נאש נאש. יש להם בגדים יפים כדי לך לנסות ולראות ואכן אולי המחירים לא ממש זולים אבל מה לעשות...אין ממש ברירות אחרות לצערי בהצלחה ! ותעדכני אותנו לגבי הקניות

DREAM111

New member
היי ליליפוט וברוכה המצטרפת

שמחה שהפורום שלנו תפס את עיניך בזמן השיטוט שלך. לגבי ביגוד של חברות אז יש גם בהרצליה מרכז של חנויות עודפים ויש בצומת בילו חנויות עודפים של כמה וכמה חברות. יש גינסים יפים של קומו במחירים לא גבוהים. יש במעלה הדף קישורים ומאמרים שיש בהם כתובות ושמות של כל מיני חנויות. את מוזמנת לבדוק ולראות מה מתאים לך ולנצל את הידע שלנו לעזרה. ברוכה המצטרפת.

laliput

New member
קודם כל תודה רבה!!!

מחר אני נוסעת לת"א לאזור אלנבי ובית רומנו לחפש בגדים גם ליום יום וגם לארועים. מקווה שאמצא את חנות הגופיות ב-8 ש"ח כי זה ממש נממש מתאים לי. אם יש למשהי כתובת מסוימת או נקודות ציון אז אשמח לקבל לפני שאני נוסעת. זה די ברור שאם וכאשר אני אמצא משהו אני אעדכן אתכם. מקווה לטוב
לי!!!!!!

למעלה