7X22 Series Finale

AnnabeI Lee

New member
7X22 Series Finale../images/Emo58.gif

היה פרק די מרגש בסך הכל. אני לא בטוחה שבגלל הפרק עצמו כמו העובדה שזה הפר האחרון ושהיו כמה דברים שבאמת סגרו את הכל. ג'וש חזר, אבל לא היה לו מספיק פוקוס בפרק לדעתי. כלומר, הוא מאבני היסוד של שתי האדמיניסטרציות האלה, כל מה שהוא עושה בפרק האחרון והמקשר לדבר קצת עם סיג'יי ולבהות בהשבעה? סיג'יי מקסימה כתמיד. דבי חזרה לה! היא אחת הדמויות האהובות עליי. אני שמחה שהיא היתה שם. כשבארטלט וסאנטוס נוסעים בלימוזינה ההבדל ביניהם כל כך בולט. זה הזכיר לי שאני די שמחה שהם לא ניסו להעתיק עוד בארטלט, שסאנטוס הוא מיוחד בדרך שלו. איפה לו?! וגם טובי. החנינה היתה ממש במקום
אני חושבת שאין לי יותר מה להגיד חוץ מ"What's Next" ו "Bartlet for America".

מר מתוק1

New member
השניה הכי מתוקה בפינלה של הסידרה

שלום לכולם אני חדש לפורום הזה, ומצחיק משהו שאני מצתרף אליו שעה אחרי שראיתי את הפרק שמסיים את הסידרה. בכל אופן, רציתי לספר לכם על פנינה שיוצרי הסידרה נתנו לכולנו, אילו שעקבו לאורך כל הדרך. מדובר בסצנה בה ג'ימי סמיתס, הנשיא החדש עומד לנאום, לרגע קט המצלמה מתמקדת בדמויות המרכזיות, כל דמות בערך חצי שניה. ושם לחצי שניה אחרי גו'ש וברטלט, פתאום מופיע דמות לא מוכרת, דומותו של אהרון סורקין - הלו הוא יוצר הסידרה. מיד אח"כ ממשיכה המצלמה בתנועתה, אבל הלב שלי החסיר פעימה, איזו מחווה יפה, אחרי כל מה שעשו לו לסורקין. ממש נחמד. אז ספרו לי מה קורה פה, עכשיו שאני כאן, תשלחו מסר אם אתם רוצים נעים מאוד.

Popeye78

New member
../images/Emo58.gif

את האמת, היה פרק די ג'יפה. לא מיצינו כבר את הקטע שאנשים לא מזהים אותם ברחוב? החפיפה עם דבי היתה חמודה, CJ בחדר העיתונות שלה, היה נחמד לראות את מלורי. סך הכל פרק סיום די מאכזב אבל היי, פרק אחרון אז שיהיה.

../images/Emo58.gif בלי ספוילרים באמת

תודה למר מתוק על הזיהוי של סורקין, באמת תהיתי מאיפה הוא מוכר לי. חוצמזה, הכל כבר נאמר.

ובכל זאת, מרגישה צורך ../images/Emo58.gif

כתבתי את ההודעה הקודמת כמה דקות אחרי שסיימתי לראות את הפרק. עברה שעה וחצי, ואני רוצה בכ"ז לציין כמה דברים. סה"כ, פרק לא רע בכלל עבור פרק סיום. חסרים היו טובי ו(יותר זמן מסך ל)ג'וש, אבל הרבה רגעי מחווה יפים... וכמה מעצבנים.
הרגע בו המובילים מפנים את המשרד הסגלגל.
You did a lot of good, Jedואח"כ You made it - שניהם של ד"ר בארטלט.
המפית של B4A, הרי היה ברור מההתחלה מה יש בקופסא, ובכ"ז...
החפיפה בין דבי ורונה.
ד"ר בארטלט צוחקת על הנשיא שהוא לא יודע להשתמש בטלפון או ללכת לבנק, והוא אומר שזה just like riding a bike. זוכרים את הפיילוט ?...
הנשיא באטרלט אומר למזכירתו ננסי למסור לאימא שלה שהוא מקווה לראות אותה בקרוב [השחקנית היא ביתו של מרטין שין].
Wanna catch a movie ?
הנשיא בארטלט לובש מעיל של Notre Dame. בעבר הוא לבש מעיל של הבית הלבן...
ג'וש והנשיא סאנטוס - What's next ?, והנשיא באטרלט - tomorrow.
CJ, פעם אחרונה בחדר העיתונות. אין לה תגובה אבל יש לה דעה. בעצם, CJ.
WWLD
קייט הארפר. הייתה ונותרה מעצבנת וחסרת טעם.
ככה סוגרים את נושא סגן הנשיא בייקר ?
החפיפה בין בראם וצ'ארלי, הקטע עם דונה ואנאבת' -- ואנחנו עדיין לא יודעים מי יהיה מזכיר/ת העיתונות של סאנטוס.
הקטע המרושל למדי של חתימה על החנינה לטובי, ובכלל היעדר טובי.
הנסיון למצוא כפילה לנשיאת ביהמ"ש העליון גלן קלוז. לא יכולתם להקליט את קלוז ? או לפחות להימנע מטקסט ? זה בינתיים.

o n o f f

New member
אין לי מה להוסיף חוץ מ....

שלדעתי מזכירת העיתונות היא אנבת', כי היה קטע שבו אמרו לה, הינה המשרד שלך מזכירת העיתונות...או משהו כזה... וגם...קשה לי להאמין שזה באמת ניגמר.....

אז זהו ש...

א. אמרו First Lady's press secretary ב. וגם אם לא, המשרד שהיא קיבלה ממוקם ב-East Wing, ליד המשרדים של FLOTUS ודונה... לא סביר שהבחור הצביע על הדלת, אמר לה, המשרד שלך שם, ולמעשה שלח אותה חזרה ל-west wing...

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo58.gif

באמת בקשר לזה... המשרד של דונה יותר גדול גם מהמשרד של איימי וגם מהמשרד של ליאו, ונראה לי שאם מתעמקים הוא גדול גם מהOval Office... הגזמנו מעט...

../images/Emo58.gif

המשרד של דונה [וגם המשרד של איימי] נמצאים ב-east wing, שהיא יחסית יותר מרווחת מה-west wing. המשרד שלה לא נראה יותר גדול מזה של איימי או מהחדר הסגלגל, אבל הוא בהחלט הרבה יותר מרווח מהמשרדים של (כמעט) כל מי שנמצא בצד השני של הבניין. אגב, במציאות כמובן כל החדרים הרבה יותר קטנים, ובד"כ גם נטולי חלון... ללא קשר לאגף ואפילו ב-OEOB.

AnnabeI Lee

New member
גם הלובי הוא בערך רבע מהגודל

אני חושבת שאת הלובי בסדרה הם בנו בגודל שבו הוא היה בתקופתו של פרנקלין ד. רוזוולט.

smiley chloe

New member
אני לא מאמינה שזה נגמר!!! ../images/Emo7.gif

זה ממש עצוב..! אני בטוח יתחיל עכשיו לראות הכל מהעונה הראשונה, אבל לא יודעת, ממש חבל לי שזה נגמר...

למעלה