7x20 מחשבות אני אהבתי את הפרק למרות שרוב הפרק עידכן במה שקרה בעונות קודמות.
ט טים גירסת הבמאי New member 25/2/04 #1 7x20 מחשבות ../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif אני אהבתי את הפרק למרות שרוב הפרק עידכן במה שקרה בעונות קודמות.
7x20 מחשבות ../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif אני אהבתי את הפרק למרות שרוב הפרק עידכן במה שקרה בעונות קודמות.
C Chakotay New member 25/2/04 #2 אוףףף תפוז האלה!!!!!!!!!! אתמול בלילה כתבתי הודעה על הפרק! וזה לא פורסם! אבל בכל מקרה גם אני אהבתי את הפרק. וידעתי שהד'ר יהיה טוב בסוף!!!!!
אוףףף תפוז האלה!!!!!!!!!! אתמול בלילה כתבתי הודעה על הפרק! וזה לא פורסם! אבל בכל מקרה גם אני אהבתי את הפרק. וידעתי שהד'ר יהיה טוב בסוף!!!!!
ט טים גירסת הבמאי New member 25/2/04 #3 שאתה אומר ד"ר אני מבין שאתה מתכוון לדמות שמגלם רוברט פיקרדו, הסוכן ווסלי...
D De fire New member 27/2/04 #5 ../images/Emo58.gif 720 פרק שני רצוף בלי ג'ק, ואחד הפרקים היחידים בשבע העונות בלי ס"ג1 (פלאשבקים לא נחשבים) זה רק נדמה לי או שהמונד מקבל העונה הרבה יותר זמן מסך מבעונות הקודמות? או שזו רק תחושה של השבועות האחרונים?
../images/Emo58.gif 720 פרק שני רצוף בלי ג'ק, ואחד הפרקים היחידים בשבע העונות בלי ס"ג1 (פלאשבקים לא נחשבים) זה רק נדמה לי או שהמונד מקבל העונה הרבה יותר זמן מסך מבעונות הקודמות? או שזו רק תחושה של השבועות האחרונים?
ט טים גירסת הבמאי New member 27/2/04 #6 ../images/Emo58.gif עצבני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שים/ו לב עצבני !!!! המונד יעזוב וג'ק יקבל את תפקידו. ואותו (את ג'ק) נראה קצת מאוד בעונה ה-8
../images/Emo58.gif עצבני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שים/ו לב עצבני !!!! המונד יעזוב וג'ק יקבל את תפקידו. ואותו (את ג'ק) נראה קצת מאוד בעונה ה-8
F french lover New member 28/2/04 #9 לא אהבתי במיוחד... פרק די כבד... מה? כל עונה הם יעשו פרק כזה? גם עונה שעברה היה את DISCLOSURE.. מה קרה? נגמרו הרעיונות?? ומה? באמת המונד עוזב??? למה??
לא אהבתי במיוחד... פרק די כבד... מה? כל עונה הם יעשו פרק כזה? גם עונה שעברה היה את DISCLOSURE.. מה קרה? נגמרו הרעיונות?? ומה? באמת המונד עוזב??? למה??