7x16

Popeye78

New member
7x16 ../images/Emo58.gif

מרגישים את הסוף. אולי צריך לקרוא לפרק Everybody is getting some... סוף סוף זה קרה, כבר התחלתי לדאוג שהם לא הולכים להרוג את ליאו. פרק לא משהו סך הכל.

סליחה ? סליחה ? ../images/Emo58.gif

לא משהו ? so typically male. בוא נראה... ג'וש ודונה עושים סקס. ג'וש בחזה חשוף. דונה בחזיה. ג'וש ודונה שוב עושים סקס. כבר אמרתי ג'וש בחזה חשוף ? ועם גומות ? ונבוך ? שאר הצוות [כולל הסאנטוס'ס, לא כולל אנאבת' וליאו] עושים סקס. ג'וש. ההתחלה של המוות של ליאו. וחוצמזה מתח מטורף של סוף קורס, ההתחרפנות של ג'וש מקסימה, ההתנהלות שלו ושל דונה משעשעת, המתח מכובד, השקט שאחרי הסערה, הדיונים של שני הצדדים על הסקרים... נהניתי מהקצב, מהתזזיתיות שהייתה גם בפרק הקודם. מתאים לי. גם הקישורים לבית הלבן מעניינים, לדוג' הרגע ש-CJ מסתכלת על החדר הסגלגל. איזה עוד ג'וב היא תוכל למצוא ברמה הזו ? וכמובן ויל וקייט. הציטוט של הפרק, בכל מקרה, שייך לצ'ארלי, ומבוסס על זיכרון חופשי ביותר: you're such an intelligent, [something] woman, world domination could be your next career move.

ofra6

New member
זה בדיוק הציטוט שרציתי לכתוב אבל

לא מצאתי אותו במדויק אז לא כתבתי. בעניי היה פרק מצוין, אבל, שיראו יותר את CJ. ממש אוירה של סוף ): וכמובן ג'וש :)

Popeye78

New member
סלחתי ../images/Emo58.gif

כן, קראת טוב. הפרק היה לא משהו. נכון, סוף סוף ג'וש קלט את הרמז אבל... עושים סקס?! שוכבים במיטה עם סדינים שיש רק בסדרות אמריקאיות, מכסים לבחורה את החזה ולבחור את אגן הירכיים. למה זה אף פעם לא הפוך? דונה בחזיה, אכן לא תמצאי אותי מתלונן אבל אני לא רואה הבית הלבן בגלל איך שהבחורות נראות וכמות הבגדים שהן לובשות או לא לובשות. מרגיש צורך להשתמש פה ב-"She's a fine looking woman" הפרק לא התאפיין בדיאלוגים השנונים הטובים כל כך, קצת עם לו ושתי שניות של CJ וצ'ארלי, בהחלט לא הסטנדרטים שלהם אני רגיל ומצפה and don't get me started על הצילום האופייני והזורם של הסדרה שכל כך חסר לי. אולי את אוהבת לראות את ג'וש נשבר לקראת הסוף, לאסוף אותו אליך ו... אבל לי זה לא עושה את זה. דרך אגב, שאלה פתוחה לנשות הפורום, ברונו?!?!? את ההרמון אני עוד מצליח להבין אבל ברונו??? האירו את עיניי.

אוף אתם הגברים ../images/Emo58.gif

א. אוהבת הרבה חיזור וסקס מרומז בטלביזיה שלי. אם הייתי רוצה ההיפך, הייתי רואה פורנו. ב. דונה לא עושה לי את זה, אבל בהתחשב בעובדה שהגבר היה בתורנות, ג'וש בחזה חשוף היה מאוד מספק. תחשוב על זה כעל בונוס לצופות נאמנות במיוחד. ג. דיאלוגים שנונים אמנם היו מעט, אבל היו הרבה רגעים מרגשים ומאוד תואמים לדמויות. אני מניחה שכתיבה סורקינית לא נקבל עוד, אבל דמויות כן, לדוגמא: - שוב, CJ קולטת שסוף התפקיד מגיע - דונה וג'וש אחרי פעם מס' 1, הוא בולע טיפה משחת שיניים כדי, כנראה לנשק, היא מעדכנת אותו על רויטרס - ג'וש ודונה אחרי פעם מס' 2, היא מושיטה לו את הבוקסרס עם הרגל. ד. צילום זורם ושוטים ארוכים לא מתאים לקמפיין, הוא מתאים לבית הלבן ושם אנחנו עדיין מקבלים אותו לפעמים. לקמפיין יש קצב אחר, שפה אחרת. ה. ברונו ? בעונה 4 הייתי עושה לברונו טובה בלי לחשוב פעמיים, היום הוא צריך להסתפר לפני שהייתי מסתכלת עליו. אבל ברצינות - הוא אומר שלהתמזמז עם בחורה צעירה זה אחד מה-good luck charms שלו לימים של בחירות. [עונד את השעון, זה אחד מהם, יש עוד ? פגשת את סינדי]

זה מה שקורה כשרואים פרק בעבודה

הייתה לי שעה לשרוף בין טיפול לטיפול, ישבתי לי בקליניקה וראיתי הבית הלבן עם אוזניות. הזוי, אבל פועל כבר שבוע שני ברציפות.

בערך באמצע הלילה קלטתי את הטעות

אתם יודעים מי זו סינדי ? הבחורה שרונה מנשקת !

o n o f f

New member
אהההה שאלה חשובה...

כולם מקבלים חוץ מסי ג'יי.....מה קורה עם דני...הביאו אותו,הוא כמעט הציעה לה נישואים או משהו כזה (הבנתי נכון?) ואז הוא פתאום נעלם?! יש למישהו מושג האם הוא עוד יחזור?.... אהה ואגב העונה השביעית תשודר משבוע הבא ביס פלוס...אף אחד לא מתרגש?
זה מוקדם עדיין להגיד חג שמח?

סביר להניח ש... ../images/Emo58.gif

הוא עוד יחזור. הוא לא ממש הציע לה נישואים (רק to jump off a cliff ביחד, שזה קצת אירוני נוכח העובדה שבאלו המילים הנשיא הציע לה את העבודה שלה). בכל מקרה, ע"ס The Ticket אנחנו יודעים שהם ביחד + צאצאים, אז סביר שעוד נשמע ממנו... ותודה על הבשורות לגבי יס פלוס -- אני בטוחה שאני מפסידה המון בזה שאני רואה דברים ללא כתוביות, כך שזה יהיה נחמד בהחלט.

AnnabeI Lee

New member
something = savvy

וכמובן הוספה שלי: פרק חביב למדי. הוא אפילו גרם לי לגחח כמה פעמים. למה רק בעונה הזו השיער של CJ כל כך יפה? לו מדהימה. חבל שהיא נוספה רק עכשיו. מעצבן אותי שברונו הוא כזה חובב נשים סקסיסט. ובכלל.. הוא שמח מידי. אני רוצה את ברונו של העונה השלישית חזרה. אני חושבת שאני יודעת מה מציק לי בעונות האחרונות. הם כולם מסתובבים בארשת משכילה ובוגרת כזו. לדוגמא, נסו לחשוב על דונה באחת מהעונות הראשונות כשהיא מתרוצצת אחרי ג'וש או מבקש ממנו לעשות משהו בשבילה, נסו לדמיין את הפרצוף שלה כשהוא צוחק על וויסקונסין. זה נראה כל כך לא הגיוני שיקרה בעונות החדשות.בכלל האישיות כמעט נלקחה מכל הדמויות הטובות. מתי בפעם האחרונה CJ שיטפה מישהו בפיסת מידע אקראית שהיא למדה באותו היום? אוף. געגועים. והציטוט שלי הוא:
-Josh, do you have Donna? -Do I HAVE her? - Do you know where she is? - Yeaah... ~Donna giggles~​

מסכימה לגמרי, גם אני חשבתי על זה

בקטעים של ג'וש ודונה במיוחד. חסר לי ה-bantering בינהם, שבנה את כל המתח המיני הנהדר הזה. ובהחלט גם עם CJ, באינטרקציות שלה עם הגברים מסביבה. אולי קצת היו בפרקים קודמים כשהיא דיברה עם קיט ו-ויל, אבל זהו. יאללה יאללה, תרגיעו. ולו אכן דמות מופלאה. What, you want a hug ?

Drummer Girl

New member
חדשה עם תגובה ../images/Emo9.gif

היי, חדשה, עם יכולת אובססיבית אמיתית ל"בית הלבן". זה בערך כמו שג'וש אמר פעם "That's not being a fan, that's having a fetish" בצורה כלשהיא באמת...
בכל מקרה, אני מסכימה איתך לחלוטין, ג'וש ודונה איבדו קצת בעונות האחרונות את הג'ושדונה שלהם... יש שאומרים שזה בגלל שהכותבים ניסו לפתח את הדמות קצת מעבר ל"deputy, deputy cheif of staff" וזה גם קצת הרס. ארון סורקין, עם כל בעיותיו, היחיד שיכול לכתוב את הדמויות. אבל מה שכן, לו, אני מקווה שאני לא היחידה שרואה את זה, היא דיי סורקינית בדרך שלה. כבר עונות שלמות שלא ראיתי דמות מדברת ככה. או הערה של ג'וש באחד הפרקים שהוא דיבר איתה (הפרק של בון ג'ובי) "living on a praier?". כל הסיטואציות שלה הן בדרך כלל חדות מאוד.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo9.gif אני מסכימה כל כך!

בכל מילה. (ובכלל יש לך פינק פלויד בחתימה וזה גורם לי לחבב אותך הרבה יותר!)

../images/Emo58.gif דמות מעלי ודעה עם ../images/Emo58.gif

אני חושבת שאת צודקת שאולי חלק מהקסם אבד כשדונה 'קודמה' מקצועית ודי הפכה לשבלונה הקיימת של ה-senior staff, היה נחמד אם היא הייתה שומרת על הקול הייחודי שלה... עוד משהו שהציק לי אחרי Election Day 1 היה חוסר האינטימיות בקשר בין ג'וש ודונה -- כלומר, הקשר בינהם לאורך השנים היה מאוד נינוח ואינטימי, ועכשיו הפוסט-סקס בינהם היה מאוד *לא*. אני מניחה שזו המבוכה, כי בפרק האחרון (Election Day 2) ראו כמה היא דואגת לו, כמה היא רגישה אליו, וכשהוא חיבק אותה אחרי הניצחון הייתה המון המון קירבה... אבל... הם כאילן צריכים לעבור את השלב הזה, מאינטימיות לא מדוברת ולא ממומשת במובן הפיזי, לקשר אינטימי בוגר. אני מקווה שכשזה יבוא, יחזור גם ה-banter וגם הנינוחות. ולמען הסדר הטוב - לו מדהימה. מהרגע הראשון שהיא הופיעה אהבתי אותה. וכמובן אני מאוד, מאוד אוהבת את השחקנית.

למעלה