7X12

walking

New member
7X12 ../images/Emo58.gif

איזה פרק! כמה בריתות התחרות הראשונה דפוקה יצא שברטון אחרון וזה היה ממש דפוק, דארה מסתברת כאחת הנשים הכי חזקות שהתחרו בהישרדות :D היא יותר חזקה מג'ון זה בטוח אבל הוא סתם פה גדול. הנה כל הבריתות שאני שמתי לב אליהן: דארה-ג'ון-בורטון-ליל | כריסטה עפה (זה מה שקרה) דארה-כריסטה-סנדרה-ג'ון (בורטון וליל עפים) בורטון-ליל-כריסטה-סנדרה (דארה וג'ון עפים) דארה-בורטון-כריסטה-סנדרה (ליל וג'ון עפים) אוקיי בסוף יצא שדארה הצטרפה לברית של ג'ון-בורטון-ליל והם העיפו את קריסטה, ואם שום דבר לא ישתנה בפעם הבאה סנדרה עפה ;-; הפרק היה מדהים הפרס היה קצת יותר מידי מוגזם? o_o;; דארה שוב זכתה בחסינות והיא הופכת להיות הפייבוריטית שלי ביחד עם סנדרה. לסיכום: פרק נהדר מחכה לפרק הבא כנראה סנדרה/ג'ון עפים

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 712

בהחלט פרק מצויין. מה שיפה בעונה הזאתי שהשישה האחרונים הם אנשים לא טפשים, שמוכנים לשקר ולעשות הכל כדי להתקדם. אין כאן אף אחד שהוא בקטע של "אני לא אשקר, אפשר לנצח בלי זה". אין שם אחד שנשאר נאמן למישהו מתחילת המשחק. מה שמבטיח לנו סיום דרמטי ומרתק. אהבתי את התחרות של הקליעה - דארה ממשיכה להרשים אותי אחרי פתיחה חלשה מאוד. מהבחורה הזניחה ביותר בתולדות הישרדות (שהגיעה רחוק יחסית) היא הפכה לדמות מעניינת, חושבת, מדברת (!!!) וזוכה בחסינות שנייה ברציפות. אני מקווה שזה לא יהפוך אותה למטרה. היא אמנם קצת תמימה (מאמינה לג'ון, נו באמת...) אבל היא לא היחידה שהלכה שולל אחרי המקלון הצהוב. בסך הכל ג'ון וברטון עשו מהלך נכון. עמדו מולם חמישה אנשים : ליל דארה וטי סנדרה וקריסטה והם הצליחו תוך 2 ישיבות מועצה לפרק את שני הצמדים האחרונים שנשארו במשחק. מכאן המשחק יכול ללכת ל-2 כיוונים - הבנות ילכו נגד ברטון וג'ון. לאחר שהיו להם אינספור הזדמנויות לעשות זאת והם לא ....מעניין מה יהיה הקש שיישבור את גב האתון וייגרום להן ללכת יחד ולהיפטר מברטון וג'ון. כיוון נוסף זה שדארה תבלע כל מילה שג'ון מאכיל אותה, תעזור לו להיפטר מסנדרה ואז מליל....ולסמוך על ברטון שייקח את החסינות האחרונה שהיא בד"כ פיזית, ולסמוך על ברטון שיעדיף לקחת את ג'ון השנוא לפיינל 2 מאשר את דארה.

cj20

New member
../images/Emo58.gif712

ראיתי השרדות 1-4 וזו בהחלט העונה עם הכי הרבה נחשים ותוקעי סכינים בגב מכל העונות שראיתי. אני שונאת את ג'ון בטירוף ואני לא מבינה איך הוא עדיין שם לעזעזאל. קריסטה רצתה לבגוד בסנדרה - סו ווט? וסנדרה שפכה את הדגים ונתנה לכולם לצעוק על קריסטה. וממילא שתיהן רצו לדפוק את רופרט אז מגיע להן מה שיקרה... ליל סתם פקצה עם פרצוף של ילד בן 5 שלא מקבל את מה שהוא רוצה אז מתחיל להתעצבן ולעשות פרצופי ברוגז. מה היא לוקחת הכל ללב? היחידה שנורמלית כרגע שם היא דארה. אפילו שהיא כ"כ שקטה זה עדיף על שאר החארות. ואולי היא מחליפה כיוונים כל הזמן, אבל היא ממילא לא הייתה ממש קשורה לאף אחד שם אז זה לא כזה ביג דיל. בקיצור, מי שכן מגיע לו הפרס כבר לא שם, וחבל (רופרט, ואם לא הוא, אז אולי סאבאג'...)

De fire

New member
../images/Emo58.gif יו מיכל..

את כ"כ ביטאת בדיוק את כל מה שאני חושב שזה מדהים.. :-O היה ברור שהפרס בתחרות זו דרך להפעיל עוד את הדינמיקה של הבריתות, והדבר היחיד שבאמת מדהים אותי זה כל שבוע הטיפשות של כריסטה וסנדרה. כמה כבר הזדמנויות יהיו להן להעיף את ברטון?? הוא תמיד פייבוריט לזכות בחסינות, וכל הזדמנות שיש להן הן צריכות לנצל כאילו היא שווה זהב (או מליון). הפעם, כשהן לא השתמשו בהזדמנות אחת מהן (כריסטה במקרה הזה) שילמה את מחיר הטמטום.

cj20

New member
../images/Emo58.gif712 - אני עדיין לא מבינה

איך סנדרה שתפה פעולה עם ג'ון בסוף הפרק הקודם. מילא קריסטה, אבל סנדרה? וכל זה בגלל שהאידיוט נשבע בסבתא שלו ובגלל זה הם לא חושבים שהוא משקר. מסתבר שהדרגת שפלות שג'ון ירד אליה כ"כ נמוכה שאפילו את סנדרה הוא הצליח לשכנע לעשות מה שהוא רוצה (למרות שהיא אמרה בגלוי שהיא עדיין לא בוטחת בו, אבל היא עשתה את הבחירה שלה, שתחיה איתה...) אני כבר מתה שיגלו שהוא שיקר לגבי סבתא שלו. מעניין אם זה יהיה בזמן שהם עוד במשחק או רק אחרי כן בתוכנית איחוד או משו...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif711../images/Emo58.gif

אחלה פרק חבל שקריסטה עפה
בפרק הבא הבנות סוף סוף מקבלות שכל והן בטח יעיפו את אחד מהבנים. התחלתי לאהוב את דארה בפרק הזה, היא סוף סוף התחילה לדבר קצת יותר (למרות שהמבטא שלה עדיין בלתי נסבל
) הלוואי שג'ון ימות ביחד עם סבתא שלו, האידיוט.

axnholic

New member
712../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..... שכולם ילכו לעזאזל, מה אתם מעיפים את כריסטה?!?!?! לכל אחד יש בזה חלק: סנדרה שלא הודתה שהיא זאת ששפכה את הדגים (כן אני חושב שזה היה משפיע), דארה הסתומה שלא ראתה את ג'ון!!! וכן היא האישה הכי סתומה בהישרדות, ליל שחושבת שברטון בעצם יסחוב אותה עד הסוף, ברטון וג'ון אני לא צריך להוסיף. מה היא עשתה לכם? הרסו לי את כל העונה דה ז'ה וו קריסטי. עכשיו אני רק רוצה לראות את כל עפים. חוץ מזה פרק באמת לא רע...

Boran

New member
../images/Emo58.gif 712 ../images/Emo58.gif

עמית זה בסדר, זה פרק 12, אתה יכול להפסיק להדחיק.
שימו לב: בורטון, ליל וג'ון, שלושת האנשים שהכי לא מגיע להם לזכות, בפיינל 5. זה אומר שלפחות שניים מתוכם בפיינל 4, לפחות אחד מהם בפיינל 3, ויש סיכוי טוב שאחד מהם בפיינל 2. במילה אחת: זין. בשתי מילים: לא הוגן. למה סנדרה וקריסטה לא העיפו את ברטון, ונשארו עם דארה וטי לפיינל 4, תוך כדי העפת שלושת האנשים הלא- ראויים? תעלומה. בקשר לפרק: שמתם לב שלכל הבנות (חוץ מליל האאוטסיידרית) היתה אותה תסרוקת? היה נחמד הקטע שזה היה פרס קבוצתי, לשם שינוי לא פרס שאחד זוכה ומצרף אליו עוד אחד. כשראיתי את דארה בבגד ים, הבנתי איזה פשע עשה בורנט שהוא לא נתן לשורדים לקחת דברים מהמזוודות שלהם. עכשיו עונה שלמה אין בחורות בבגדי ים מיניאטורים כמו בעונות הקודמות. בקשר לחסינות, הייתי בטוח בהתחלה שהתחרות קשורה איכשהו לספינה הענקית שהיתה מאחורה, אפילו שהיא היתה תחרות הפרס של לפני שני פרקים. בעונה הזו ממחזרים הרבה תחרויות, אל הקטע הוא שאת הכל הופכים לצורה של פיראטיות, אז זה לא מעצבן שממחזרים תחרויות, אלא מגניב. אני מקווה שסנדרה לא עפה. אחרי שסאבאג', האיש הראוי ביותר (שאפילו לא במושבעים) ורופרט, האיש השני הראוי ביותר עפו, סנדרה היא הראויה ביותר שנשארה. אם היא תעוף... דארה כמובן תהפוך לראויה ביותר, אבל יחד עם שלושה זונות שאין להם זכות קיום במשחק. אני לא מבין- כולם שונאים את ג'ון ולא מאמינים לא בגרוש, אז איך הוא נשאר? איך חלאת המין האנושי כמוהו עדיין שם, ואפשר להגיד גם שהוא מסודר, ודי שולט במה שקורה שם? נו טוב. חבל מאוד שעונה שמתחילה כ"כ טוב, מעיפה מוקדם מדי את כל האנשים הטובים שלה, ומשאירה את החארות לנצח. בעולם מושלם, ליל לא היתה בוגדת מסריחה, וברית סנדרה-רופרט-ריינו-סאבאג' היתה מחזיקה מעמד (או שמישל היתה חוזרת במקום ליל...). למרות שאני עדין לא לגמרי מבין למה דרייק החליטו להעיף את מורגן במקום להישאר עם הברית הבין-שבטית המקורית שלהם. כרגע- סנדרה ודארה צריכות להיות פיינל 2 (בגלל ששאר שלושת הפיינל 5 לא ראויים בעליל- שני אאוטקאסטס ובן זונה אחד)

gah

New member
אם להיות מדוייקים אז

באמת CBS מתייחסים לפרקים 7 ו-8 כ- שני חלקים של פרק 7... אבל, למה להתעקש ובכוונה לרשום 11... מה הסרט לרשום 12?

De fire

New member
מה זה משנה? מה שחשוב- הסוף שבוע

הבא או עוד שבועיים?

g.o

New member
../images/Emo58.gif

עלק לג'ון לא מגיע להיות ב5 האחרונים. הוא היחידי שאפשר להגיד שהוא עשה משו.

Boran

New member
תראי ../images/Emo58.gif

כולם שם שונאים אותו. הם יודעים שאי אפשר להאמין לאף מילה שיוצאת לו מהפה ואין לי שמץ איך הוא עדיין שם.

De fire

New member
הנקודה היא ../images/Emo58.gif

שג'ון חשב על הכל חוץ מהמושבעים.. חוץ מאולי ליל הדגנרטית אפחד לא יצביע לו. אם הוא יגיע לפיינל 2 אני שם מליון דולר (שלא ממש יש לי אבל זו לא הנק') שהוא ינסה להשתמש ביתרון היחידי שיש לו- סבתא ("זו היתה המשאלה האחרונה שלה, שאני אזכה"). זה הסיכוי היחיד שלו, ואני רק מקווה המושבעים לא מספיק טפשים ליפול בפח הזה. מצד שני אם הם יפלו, המפגש מחזור יהיה פי 3000 יותר מעניין.. ג'ון יצטרך לבוא עם שומרי ראש.. (זה אם סבתא שלו לא הסםיקה להתנקש בו כשהוא חזר..) בחיים לא ציפיתי כ"כ לפגישת הסיום כמו העונה..

gah

New member
../images/Emo58.gifתצאו מהסרט ומהר...

כן ג'ון הוא חתיכת חרא של בן אדם... אם לא הבן אדם הכי -רע- שהיה בתוכנית אי פעם אבל ראבאק הוא גאון!! גאון!!! אפילו ג'ף פרובסט ששונא אותו בדם אמר "השקר של ג'ון הוא מגעיל בצורה מדהימה, חייבים להעריך את זה". ג'ון מנייאק, ג'ון שקרן, ג'ון חרא של בן אדם אבל לג'ון מגיע לזכות. תגידו מה שתגידו, הבן אדם באופן אישי העיף את רופרט, הציל את ברטון, העיף את טי ואת קריסטה. תפסיקו להיות ילדים קטנים ותפסיקו להגיד: "הוא שיקר, לא מגיע לו לזכות", זה משחק והוא משחק אותו הרבה הרבה יותר טוב מכל אחד אחר שם. להגיד שלג'ון לא מגיע לזכות זה כמו להגיד שלברייאן לא הגיע לזכות. ג'ון נכנס לאליטה של האסטרטגים ולאליטה של הרשעים אבל גם לאליטה של השחקנים הכי טובים בין אם אתם אוהבים אותו ובין אם לא, אגב באופן אישי, אני לא מת עליו אבל גם לא שונא אותו.. מעריך אותו... מה שכן זאת עונה מצויינת, היו לה את פרקי הלפני מיזוג הטובים ביותר (יותר טובים אפילו מעונות 1 ו-4), התהפוכות שקורות עכשיו הופכות את הפרקים הללו למצויינים גם כן ואין פה מצב שמעיפים שבט שלם בזה אחר זה. הדבר היחיד שמונע מהעונה הזאת להיות ההכי הכי טובה זה שאין מישהו אחד שאפשר להגיד עליו "אותו אני מאוד אוהב, אני רוצה שהוא ינצח", רופרט ואנדרו היו כאלו וששניהם עפו העונה נהייתה מעט אפורה מבחינת המשתתפים. אבל כמובן שהחבר'ה שנשארו מכפרים על זה בכך שהם שקרנים אחד אחד ומשחקים את המשחק - מה שגורם להרבה שינויים והפתעות. ללא ספק אחת העונות הטובות ביותר בתולדות הישרדות, הייתי אומר הטובה ביותר אם המנצח יהיה ג'ון כי הוא היחיד שמגיע לו... שבוע הבא יש פרק ביום חמישי ואז ביום ראשון הפרק המשולש שיסגור את העונה.

gah

New member
../images/Emo58.gifאה ואגב

ראיתי שאנשים שאלו אם המתחרים ידעו או שג'ף יגלה להם או מה יקרה... תגידו לי... מה אתם סתומים? למה שג'ף יגלה להם את זה???? זה חלק מהאסטרטגייה של ג'ון! איזה שאלות יא אללה! בכל מקרה, גם ג'ף לא ידע שג'ון שיקר עד שהישרדות נגמרה... שג'ף הבין את השקר של ג'ון הוא אמר שהשקר אמנם רע אבל גם מדהים.

axnholic

New member
אני מסכים איתך

ואף פעם לא אמרתי את מה שאמרת שאמרו (אני מסתבך כי אין לי כוח לשים ספוילר)

למעלה