7x08 Sleeper

smgfan

New member
7x08 Sleeper ../images/Emo58.gif

טוב קודם כל... למה? למה? למה? למה? למה? למה??????~?!?!? למה הרגו את ג'יילס??!?!? איזה חמוד וחכם הוא היה!!!
והרגו אותו!!!! הפה שלי עדיין פעור מהפרק שעבר ועכשיו אני עוד פעם נכנסתי לשוק!!!!!! הם הרגו את ג'יילס!!!!!!!!
כלבים!!!
בנושא אחר, איך נרגעתי שספייק לא אשם...
סורי עדיין באבל על ג'יילס... באנה, הדבר הזה נמצא בכל מקום- אי אפשר לדעת מתי הוא יצוץ!! מה זה?? מה זה הדבר הזה שבא ןעומד לפרוץ מתחתם?!?!? אל תגלו לי!!!! ואיך הבית נראה! וואי וואי וואי... איך הם סידרו אותו??!?!!?
ונכון שהקרב ב"ברונזה" היה מגניב! איך שהערפדה הזאת מתה כשהיא נפלה על הרצפה ואז כולם הפסיקו לנגן ולרקוד!
פרק טוב! מאוד טוב אפילו! ואניה קרעה אותי!!! sex! i'm here for sex!!!!
איזה משוגעת!!! הייתי נותנת לפרק 4 כוכבים, אבל רק בגלל הסצינה הסופית הוא מקבל:
ג'יילס!!!!!!
אבל כשחושבים על זה, הוא לא יכול למות! איך תהיה לו הסדרה "ריפר" אז??
מסתוריות דרכיו של הג'וס...

לנצח1

New member
חחחחחחחחחחחחח...

מסתוריות דרכו של הגו'ס.. אהבתיייי!!!
שביעית! מפה והלאה
שביעית! בכל מקקרה... אחריי שהזהרתי אני יכולה להגיד עכשיו נכון? אוקיי- אני לא אגלה לך שום דבר מהפרקים הבאים- אבל הקטע עם הבית גם לא ברור לי! איך לעזאזל הם יתקנו אותו?!?! (אני לא מתקדמת כל כך בפרקים אני בערך איפה שאת) ואני מתהההה על ספייק.. נאמי:) וזה באמת נחמד לדעת שהוא לא אחראי לדברים האלה.. והוא ממש ממש חמוד! וזה באמת בפרקים האלה (8) לא מובן מה נסגר עם הבן אדם! ג'יילס- גם אני הייתי בשוק!!! למרות שבאמת איך יכול להיות שהוא ימות אם מתכננים לו סדרה נוספת??? ובכלל שימי לב שלא הראו אם הוא מת או לא עצרו את זה במתח!!! ככה שאי אפשר לדעת אם הוא מת ואם הוא לא!! אז זהו :) ונכון הפרק הקודם של אניה היה פרק ענק?!?! ומה שהיא עשתה עם ספייק באמת היה גדול! מתה עליה ומתה על ספייק!! כפרות עליהם ;) חיחי.. (כן כן אני אמרתי כרגע כפרות!! :)

קלואי1

New member
מה?!?! ../images/Emo58.gif7X08

ג'יילס מת?!?! הא??? הדבר הזה שהרג שתי בנות בפרקים הראשונים של העונה הרג איזה איש ואז ג'יילס הגיע לדירה שלו אבל הרגו את ג'יילס?!?! ובבקשה איך פיספסתי את זה?? ובבקשה בבקשה בבקשה כשאתם עונים לי (אם אתם עונים לי...) תרסנו את הספוילרים ותכתבו בדיוק לאיזה פרקים כי לא ראיתי אחרי הפרק השמיני ואני לא רוצה שיהרס לי...

smgfan

New member
רואים את זה בפרק השמיני ../images/Emo58.gif708

מה לא ראית?? בסוף הפרק כשג'יילס נכנס לבית הזה ורואה את חברו מת, אז מאחורי בא הנזיר הזה שהרג אותם ועורף לג'יילס את הראש.

קלואי1

New member
הא?!?!? ../images/Emo58.gif7X08

לא ראיתי את זה!!!!!! או שהורדתי פרק חתוך או שלא הבנתי... אבל לא נראה לי בכלל שהורגים אותו!! אולי מנסים או משהו אבל בפרק הבא נראה שהוא התגבר על זה איכשהו?? (אז מה אם אני קצת נאיבית?!?!)

smgfan

New member
לנצח1 לא קראתי עדיין את ההודעה שלך

כי אני מפחדת שלא יהיו שם ספוילרים לאחרי פרק 8. יש שם ספוילרים- לאחרי פרק -8?

לנצח1

New member
לא..

לפחות אני יודעת שנזהרתי ואני קראתי שוב רק לוודא בשבילך! ולא שמתי לב שיש שם ספוילרים לשאר הפרקים!!!! מאוד נזהרתי עם זה את רוצה שאני אבדוק שוב? אני מוכנה :)

לנצח1

New member
בדקתי שוב ואין שם../images/Emo9.gif

אבלללל אם את עדיין לא סומכת עליי אז אל תכנסי אוף- הלחצת אותי עכשיו! אני בטוחה שאין שם אבל עדיין! :\ טוב נו- אין שם! חחח :)

לנצח1

New member
כן, אבל התכוונתי

ספוילר שביעית מפה והלאה כאילו בתוך ההודעה....... כאילו שאל תמשיכו לקרוא כי מפה והלאה יש ספוילר שביעית הבנת?

למעלה