-

-

שלום לכולם. תהיתי אם תוכלו לתת לי קישור לאתר\ חומר על ד"ר סזאנדור לה-ווי(הייל!) ? תודה בכל מקרה S

morning star

New member
האתר המפורסם מכולם

הוא www.churchofsatan.com יש להם שם חומר על לה-ויי. שלך הנווד

The Wraith

New member
Ave Satan

קודם כל, אנחנו אומרים "Hail Satan!", בכך מהללים את עצמנו, אבל לא ניכנס לזה עכשיו. דבר ראשון, באתר הזה תוכלי למצוא הרבה חומר, כמו כן באתר של הכנסייה שהנווד הזכיר, אם אינך מתמצאת בשטניזם אני מציע שתקראי את המאמר שלי קודם או שתבקרי באתרים.

תודה

תסלח לי בבקשה אדוני המלך.... בכל מקרה-תודה רבה אין לך מושג כמה זה עוזר (לקח לכם די הרבה זמן להגיב, אוהבים אנשים חדשים בפורום... אה?) אני כותבת הייל גם בנסיבות אחרות... לא נכנס ל ז ה עכשיו. איפה אני יכולה למצוא את המאמר שלך בכל מקרה... מעניין לקרוא. S

The Wraith

New member
ובכן

קודם כל, "תסלח לי בבקשה אדוני המלך...." -עשיתי משהו שנראה מתנשא? דבר שני, זהו פורום שאנשים כאן נכנסים פעם בכמה זמן, זה לא צ´אט אחרי הכל. בכל מקרה, ברוך בואך לפורום מאגיה וכישוף בתפוז ויותר מכך, ברוך הבא לממלכת החשיכה, ממלכה של היגיון וחוכמה. Hail Satan!

אהם...

לא משהו שנראה מתנא אני פשוט נוטה לענות לאנשים בצורה עוקצנית. הסיבה שכל כך רציתי את התשובה היא בגלל שהייתי צריכה לקבל את הכתובת היום. בכל מקרה- שוב תודה

THE WRAITH

תודה על המסר ששלח לי אבל לצערי אינני יכולה לענות לך כיוון שתפוז(תשרפו באש הגהנום כלבים בני זונות!) לא נותנים לי מסיבה כלשהי לשלוח מסרים. זה עצוב. אשמח אם תשלח לי את כתובת האי מייל שלח או שתשלח לי אי מייל לכתובת- [email protected] S

למעלה