....

Drunk Bullet

New member
....

רוצה את התולעת, לא יכול יותר, עד מתי נזמין ת'פיצה אל החור שבגדר?? אני נראה כמו נרקומן, סימנים כחולים בידיים, לא סובל יותר בו"מים, לא רוצה יותר קיבועים ברגליים. צווארון פילדפיה גורם לי לחנק, הקרש מקפיא לי את הגב, לעזאזל עם הבמ"פ, רוצה את התולעת כאן ועכשיו! קורס "א" פעורים. עד מתי עירויים מתקדמים?!?! והחלק החיובי בהודעה הזאת - חמשו"ש אחרי שבועיים (טוב, כמעט שבועיים)! מחר הופעה של Epica, כבר אין לי טיפת סבלנות.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo9.gif

סיימתי את הקורס אתמול! הכנה הנה אני באה...!! =))

Drunk Bullet

New member
הכנה? את נשארת להדרכה?!

אני מתקשה להבין איך אפשר להשאר במקום כמו בה"ד 10. אני בן אדם פסימי ושבוז באופן טבעי, אבל לרמת השביזות הנוכחית, אפילו הטירונות בשיבטה לא הורידה אותי. בהצלחה בכל מקרה..

eMiFrEaK

New member
../images/Emo8.gif אכן אכן...

השביזות היחידה שלי היא שאני לא אהיה עם הקורס שלי בשבוע האחרון שלהן =( (יום חמישי קורס נלי מסיים..!!!) בקשר להדרכה, תראה, אין לי יותר מדי אפשרויות לצערי. חובשת בתאג"ד אני לא אהיה (אין לנו הקצאות למז"י) וחובשת מרפאה אני לא מסוגלת להיות אז מה שנשאר זה הדרכה- שנה וחצי של טחינה רצחנית אבל זה שווה את זה! תודה..
ויאללה שיהיה בהצלחה גם לך.. עוד קצת לתולעת..!

Drunk Bullet

New member
כן, קצת.."רק" עוד חצי קורס../images/Emo67.gif

טוב נו, לפחות אני אחגוג פז"מולדת ראשון, כמה ימים אחרי סיום הקורס.. כבר הוחלט לאיזה סוג הדרכה את הולכת?

eMiFrEaK

New member
פששש איזה פז"מניק חח..

תאמין לי הקורס הזה עובר ממש מהר,אני עדיין בשוק מכל מה שקורה.אפילו המפקדת שלי יורדת עליי כל היום שאני אצא מההלם שאני נמצאת בו כבר יומיים מאז ש"העיפו" אותנו מהקורס והפכנו לסגל פתאום.. הוחלט. אני הולכת לענף חובשים..אין מה לעשות, רואים אצלי משהו פיקודי..=\

Drunk Bullet

New member
אם כך..תצטרכי להוסיף לחתימה שלך..

"לא תקין"
אתמול היה לנו את מסדר הפאקים ההזוי עד היום..הסמל איכשהו הגיע לשאלה, אם ראינו את "מלך האריות", אחרי תקציר של הסיפור, הוא הגיע לחלק שבו סימבה פוגש את שני ה"יצורים" (ככה הוא אמר, כשהוא כמעט נקרע מצחוק), שהכניסו את המשפט "אקונה מטטה". מהמשפט הזה הוא הגיע לכך שאנחנו לא צריכים לחשוב שהכל יסתדר מעצמו...ברגע הזה האולם כמעט התפוצץ מצחוק, אני כבר הייתי על סף בכי מצחוק (זה באמת היה מצחיק באולם), והסמל שבעצמו כבר היה על סף התפוצצות מצחוק, אמר לנו לסתום ולא לצחוק (אז למה לכל הרוחות אתה מגיע למצב כ"כ מצחיק?!). ואחת מפניני החוכמה של מפקד הקורס, כשהועלתה בפניו בעיה מסוימת "פשוט אין לי שום דבר להגיד על זה, המילה היחידה שעולה לי זה -לא תקין" (דההה, הפתעה
). ועוד - איך על איחור מקבלים 3 שעות, ועל חוסר בכוננות מקבלים שעה?!?! אתמול קיבלתי 3 עירויים (זה החלק שבו מישהו עושה 6 אחד אחרי השני), ולצערי כולם הפכו לעירויים מתקדמים..לא נעים. בלילה החליטו לטחון אותנו עם תחרות קיבוע לקרש גב..זה כמובן כלל אינסוף ריצות במגרש מסדרים, פק"לים ואחרים הקיבוע עצמו. היום בבוקר היה משהו דומה רק עם העמסה על אלונקה רגילה (+ ריצות עם הנפג"ם על האלונקה, הכיתה שלי ניצחה סוף סוף). ושאנני תמות כבר, כמה אפשר להיות חסרת הכרה?!

eMiFrEaK

New member
אח קורסיסט שבוז ותמים שכמותך..../images/Emo3.gif

(אני כבר חלק מהסגל מותר לי חחח) ואוו.. אני לא הולכת לספר לך כי אני אהרוס לך אבל בשבירת דיסטאנס תבין את כל הדברים הלא קשורים שהם פולטים (יש למפקדים משחקים מוזרים ומפגרים בו זמנית- זה מדהים עד כמה!) תנסה להנות מכל רגע, באמת..אפילו בקוויקטים רב פעמיים! (ואם עשו עלייך כל כך הרבה מתקדמים זה או שאתם ממש גרועים בזה או שיש לך ורידים קשים ברמות..) ונראה לי שראיתי אתכם אתמול במגרש מסדרים בלילה...! אנחנו אלה שנסחבו עם כככככל הציוד בשביל להזדכות עליו...

Drunk Bullet

New member
אכן, ראיתי אתכן סוחבות ציוד בלילה

הורידים שלי קצת קשים, אבל בדרך כלל פוגעים בהם.. בכל מקרה, לי עד עכשיו הולך טוב בקוויקטים, ואני אפילו נהנה מהם..כל עוד אני הוא זה שמחזיק את הוונפלון
את הבו"מים, לעומת זאת, אני לא אוהב..מריצים אותנו בכל מקום וכשמגיעים סוף סוף לפצוע, החובש בעצמו צריך לקבל טיפול.. שבוע הבא אנחנו מתחילים ציר ניתוחים, וגם יש לנו משימה בבי"ח 10 - חלק יהיו בכוננות שם, וחלק יהיו משמר כבוד שיעשה מסדרים וכד' (רס"ר בי"ח 10 יאמן כנראה..), משמע השבוע יהיה קצר (המשימה בשלישי ורביעי)..

eMiFrEaK

New member
יואו אתה מבאס אותי קצת... =(

אני כבר מתגעגעת לזה... ואני עוד הולכת לחפור בנושא הזה עוד איזה 4 חודשים חח ציר ניתוחים לא קל, בגלל שהיינו בלחץ לסיים את הקורס למדנו את כל הציר ב3 ימים=\ ואז ישר מבחן- אמ...די משביז אבל בקטנה... לנו היתה משימה בירושלים, היה שבוע מדהים:) תהנה !!!! ובכלל שיהיה שבוע קל..לשנינו..

למעלה