וזה כלכך כואב לא להיות לצידך וזה כלכך קשה לא להיות איתך ונמאס לי ואני לא יכולה אני צריכה אותך אני רוצה אותך אני רוצה לבכות אבל אני לא יכולה אני חייבת להישאר חזקה בשבילך אני לא רוצה שייכאב לך יותר ממה שכואב לך והלב שלי נקרע והגעגועים מציפים אותי ולא עוזבים וכל דבר קטן מזכיר לי אותך כל מקום שאני מסתכלת כל סדרה שאני רואה כל צלצול אני מצפה שזאת תהיי את ותגידי לי כמה שאת אוהבת אותי ושאין לך חיים בלעדיי כמו תמיד אבל זה לא קורה ואני כבר מיואשת וכואב לי כלכך בחיים לא כאב לי ככה עד שהשתניתי ונתתי הכל בשבילך ועשיתי הכל בשביל שיהיה לנו טוב עכשיו כרגיל זה נדפק את נעלמת לי מהידיים ואני שוב רוצה לחבק אותך ולגרום לך לצחוק ולחייך ולהחזיק לך את היד חזק חזק שלא תלכי ממני שוב אבל אסור לנו אפילו לדבר וזה שובר אותי איך אני אמשיך ככה? בלי לחבק אותך לנשק אותך להרגיש את הלב שלך פועם במהירות בלי החיוך והחיבוק שלך על הבוקר כבר אין לי מילים לתאר את מה שעובר עליי אין מילים לתאר את הכאב הגדול והאהבה הענקית ואני...אסור לי להראות לך כמה שכואב לי כמה שאני אבודה בלעדייך אני צכה להראות לך שאני חזקה למרות שאני על סף התמוטטות אני צכה להראות לך שאני אופטימית כדי שלא תישברי ותתייאשי ועם כל הכאב והסבל אני מאמינה שעוד יהיה לנו טוב ושנוכל להיות ביחד בלי כל הפחד שיש מסביבנו.. אני אוהבת אותך אהבה שאי אפשר לתאר לא במילים ולא במעשים אני אוהבת אותך...