:)

roko soko

New member
:)

אוקייי ההמלצה שלי על להקות הפאוור מטאל הם:Dragonforce1.1 2. Hammerfall 3. Steel attack חברה אתם חייבים לשמוע את השיר draco של הDragonforce אחד השירים!

Judass

New member
אתה רוצה דיסק פאוור אמיתי?

מלא עוצמה שישבור לך העצמות: Benedictum - Uncreation 2006 הוצאת Locomotive Judas

שמקססן

New member
אין לדרגונפורס שום שיר בשם Draco

או שום שיר שמכיל את המילה draco, הכי קרוב שאני יכול להעלות בדעתי זה When Dragons Rule o_O

גבר, אין להם שיר כזה, תסתכל אפילו

באתר שלהם. הכי קרוב זה Heart of a Dragon או Where dragons rule, אבל לא נראה לי שהתכוונת לזה.

שמקססן

New member
חבוב

אל תתווכח איתי על הלהקות הבאות: דרים ת'יאטר דרגונפורס Disillusion Beyond Twilight King Diamond כי אני המאסטר בלהקות האלה!

Judass

New member
מאסטר

1.מה שמו האמיתי של King Diamond. 2.באלבום השני (המלא) של Mercyful Fate Don't Break the Oath מה המקום המצולם על העטיפה? :) Judas

Kfiriboy

New member
../images/Emo13.gif

1) Kim Bendix Petersen 2) מקום מצולם???? לי זה נראה כמו ציור כזה...---->

Judass

New member
השאלה הקלה היתה למאסטר

לא לך
. חוכם השאלה השניה היתה כזאת שלא תמצא את התשובה ברשת כנראה ,והכוונה למקום המצןלם (מאחורה ובתוך העטיפה) ולא הציור , חוכמולוג
. Judas

Prophet Of God

New member
מאסטר

איך קראו לדודה השניה מהצד של האמא של קינג דאימונד? מה הייתה העדה שלה? באיזה יד קינג דאימונד מעדיף לנגב את התחת? כמה פעמים קינג דאימונג דרך על החריצים שבין הבלטות ברחוב? כמה פעמים בשעה מיצמץ המתופף של דרים ת'יאטר? כמה שיערות יש בכל נחיר של כל חבר להקה של דראגונפורס? מה הגובה המדוייק[מהרצפה] של הביצים של חברי Beyond Twilight? כמה בלטות יש לגיטריסט של Disillusion בבית?

n0 id3a

New member
תשובה- ל(3)

אני מניח שהוא מספיק מתורבת לנגב את התחת עם נייר... ואם לא...

Gaius Octavius

New member
אבל הוא שאל עם איזו יד,

לא עם מה. אגב, הוא עושה את זה רק כי הוא מרגיש כרגע רגשות נחיתות כי הוא לא יכול לנגב את התחת עם היד האהובה עליו

n0 id3a

New member
הוא שאל עם איזו יד.

אבל הוא לא מנגב עם היד! אלא עם נייר! קלקלת את הבדיחה... שואלים מישהו "באיזה יד אתה מנגב את התחת? ימין או שמאל?" הוא עונה, ואתה אומר לו "יא מגעיל! אני מעדיף לנגב עם נייר!"

למעלה